Forum
testament a death dien adam la bu ne dionuz..
never and ever!
ya güldüm çok...izninizle
çabalar çabalar çabalar boşuna kulaç atmalar laf sokma çabaları gülüyorum artık...
bence burda emeğe saygıdan fazlassı var olması gereken bu. insanlar neden hep birilerini g.t etme çabalarında e ben herdaim sölerim herkez biliyo kimin ne oldunu
başlık konu çok iyi olmuş....
ben hala teşekkür ediyorum searme kiara
saolun
banada bu girişimle ilham verdiniz bende içimi şiir olarak döktüm saolun ![]()
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...
Arkadaşlarımız zaman ve emek harcayıp böyle değerli bir eser üretmişler,herşeyden önce.İstemeyen okumak zorunda da değil ayrıca.Olumsuz eleştirileriniz varsa bile lütfen 'insanca' ve üslubuna uygun olarak yapalım,lütfen.
Herşeyden önce site içi forumlarda uyulması gereken kurallar mevcut.Uymayanın üyeliği anında silinecektir.
Bu güzel topiği eski yerine sabitliyorum ve kimlerin neler yazdığını sürekli takip edeceğimi belirtmek de istiyorum.
Kural ihlali yüzünden FranticDrummer adlı üyenin kaydı siteden silinmiştir.
çok şahane olmuş aferin....Gerçi ben heavy metal'in ya da herhangi başka bi müzik türünün "death ti black ti cart tı curt tu bok tu püsürdü" şeklinde acayip acayip dallara ayrılıp böyle zikik bi sınıflandırılmaya tabi tutulmasına gıcık oluyorum ama bu benim şahsi dangalaklağım...kimseyi bağlamaz.. ![]()
şaka maka bayaaa bi uğraşmışsınız...şimdi burdan copy paste yapmıştır kimbilir kaç kişi
internet ortamlarında gezinecek artık bu yazı
bari bi imza koysaydınız ![]()
When the Earth is sick, the animals will begin to disappear, when that happens, The Warriors of the Rainbow will come to save them.!!
Abi Numetal nerde ya? Ben mi bulamadım yoq mu?
amma metal çeşidi var a.q ne bu yaa
VALLA DÜNAYDA BUKDAR ÇEŞİD MÜZİK TÜRÜ OLAN BİR MÜZİK YOKTUR HERHALDE
GERÇİ NE KDAR ÇOK ÇEŞİT OLURSA OKDAR BOKU ÇIKIYO İŞİN YAAA
AMA HEAVY İLE TRASH GERİSİ YALAN ABİ
(((((((:GÜLÜ SEVDİM DİKENİ BATTI
)))))
((((::EBRUYU SEVDİM GÖTÜ KALKTI::
)))
Gerçekten çok güzel hazırlamışsın...
Emeğe saygı lütfen!...
кคђгєtรเภ
serhat gibisi yok çok teşekkürler 1 tanesin
Kronik..
okuyabilene helal olsun
olm naptın yauw döktürmüşün walla
eeee bilginin sınırı yok walla süper yapmışınn
bide jahnm hep senimi buluo bu arzaaa insanlar anlamıom walla yok yok çekemiolar wallaa
salla yaşamak için ısrar ediolar yapjak bişi yok
ellerine salık walla
abi eline salık ne diim oturup uraşmışsın helal olsun
CHE: gerçekci ol imkansızı iste
saol lombardo kardeşim. bu atmık kafalar anlamazlar. anca önüne koyulanları yerler. bok koysan onuda yerler sesini çıkarmazlar.... kimse senin ve benim gibi olamıyo ne yazıkki. thrash budur işte
milleti uyarmakdır. bok yolundan onları çevirmeye çalışıp onlara uyarıcı bi tokat atmakdır. laflarımızı dinlemeyeninde kıçına tekmeyi basmakdır....
sen muhtemelen amator grup konseri izleyip de hata yapacakmı diye parmaklara bakanlardansın
emege saygı kardesim sabaha kadar bil
senin gibi adam lazım diil bu memleketteki bu muzige
hata arıosun kavga ediosun her fırsatta
muhtemelen bana da kufurler hakaretler yagdırcaksın
ama daha pozitif daha iyi niyetli ol
o thrash tarifi de tamamen senin uydurman
allahına thrasher ım ama adam olmak ayrı thrasher olmak ayrı
Don't turn your back - looser - it's over!
saol lombardo kardeşim. bu atmık kafalar anlamazlar. anca önüne koyulanları yerler. bok koysan onuda yerler sesini çıkarmazlar.... kimse senin ve benim gibi olamıyo ne yazıkki. thrash budur işte
milleti uyarmakdır. bok yolundan onları çevirmeye çalışıp onlara uyarıcı bi tokat atmakdır. laflarımızı dinlemeyeninde kıçına tekmeyi basmakdır....
sen muhtemelen amator grup konseri izleyip de hata yapacakmı diye parmaklara bakanlardansın
emege saygı kardesim sabaha kadar bil
senin gibi adam lazım diil bu memleketteki bu muzige
hata arıosun kavga ediosun her fırsatta
muhtemelen bana da kufurler hakaretler yagdırcaksın
ama daha pozitif daha iyi niyetli ol
o thrash tarifi de tamamen senin uydurman
allahına thrasher ım ama adam olmak ayrı thrasher olmak ayrı
bo$ver metalpower, siteden atildi zaten laftan anlamayan adam o
the scent of your skin like the taste of orchids in the back of my throat — flowers of flesh
hakkaten iiki atılmış yani saolun arkdaşla elinize salık tabikide emeğe saygım wa bayaa uğraşmışsınıs züper olmuş değmiş
I'll always remember your ENDLESS SACRIFICE..