İçeriğe geç

Forum

Metal Türleri hakkı...

Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Metal Türleri hakkında!

177 Gönderiler
114 Üyeler
0 Reactions
35.9 K Görüntüleme
(@bascht-21300)
Gönderiler: 59
Trusted Member

bak sevgili kiara arkadaşım.. dünyada belli başlı metalin kalbinin attığı ,bilmeyenlerin bakıpda öğrendiği siteler vardır. bunlardan en önemli 2 tanesi http://www.metal-archives.com diğeri ise http://www.bnrmetal.com dur. rhcp a "metal" yakıştırması yapan siteler farkındaysan eğer metalle alakası olmayan genel müzik siteleridir. bu verdiğim 2 siteye gir. özellikle ilkine.ordaki arama motoruna RHCP yaz.ve bana ne gördüğünü söyle. buralardayım ben. yada bişe görebiliyomusun???

Gönderildi : 16/01/2006 10:33 am
roce
 roce
(@roce)
Gönderiler: 30
Eminent Member

Çok yaralı oldu saol baba..

Gençliğime güwenip erken derken...
Belki elweda diyemeden giderken...

Gönderildi : 16/01/2006 5:48 pm
WrongwaY
(@wrongway)
Gönderiler: 103
Estimable Member

Güseelll

Özlüsöz mini etek gibidir.. Dikkat çekecek kadar kısa, asılı örtecek kadar uzun..

Gönderildi : 16/01/2006 6:48 pm
herbst
(@herbst)
Gönderiler: 1242
Noble Member

FranticDrummer:

bak sevgili kiara arkadaşım.. dünyada belli başlı metalin kalbinin attığı ,bilmeyenlerin bakıpda öğrendiği siteler vardır. bunlardan en önemli 2 tanesi http://www.metal-archives.com diğeri ise http://www.bnrmetal.com dur. rhcp a "metal" yakıştırması yapan siteler farkındaysan eğer metalle alakası olmayan genel müzik siteleridir. bu verdiğim 2 siteye gir. özellikle ilkine.ordaki arama motoruna RHCP yaz.ve bana ne gördüğünü söyle. buralardayım ben. yada bişe görebiliyomusun???

iyi uzatmicam o zaman funk rock yapiyorlar! anliyan anlar saygilar

the scent of your skin like the taste of orchids in the back of my throat — flowers of flesh

Gönderildi : 16/01/2006 8:20 pm
(@bascht-21300)
Trusted Member

yo bende uzatmıcam.bunun gibi düzeltmeye sölemeye kalkarsam yanlışları 2günümü alır.harcadığınız zaman ve emeğiniz gerçekden güzel. ama maalesef çoğu hurafe bunların.kusura bakmayın yani.. bye bye!

Gönderildi : 16/01/2006 9:34 pm
herbst
(@herbst)
Noble Member

FranticDrummer:

RHCP a funk metal denildiğini görünce yazının devamını okumadım.ama okadar uraşıp emek vermişsiniz.bunu hangi siteden çevirdiniz link verirmisiniz bi. ordaki yetkililere 1-2 lafım olacak..

tamamini bile okumadigin bir yazinin yanli$larla dolu oldugunu nerden bilebilirsinki? valla düzelt bizde bilelim neyin yanli$ oldugunu çok merak ettim

the scent of your skin like the taste of orchids in the back of my throat — flowers of flesh

Gönderildi : 16/01/2006 9:50 pm
(@bascht-21300)
Trusted Member

bugün ayıp olmasın diye bi bakiyim dedim.zorla okumaya çalışdım. yarısına kadar okudum nerdeyse.link verdiğim sitelerden doğruları yanlışları rahatca öğrenebilirsin.hadi kolay gele...

Gönderildi : 16/01/2006 9:56 pm
herbst
(@herbst)
Noble Member

evet çok kolay gelecek çünki o siteye girip bakmicam bile, yazilarin hatali oldugunu dü$ünseydik topic olarak açmazdik demi?!?

Gönderildi : 16/01/2006 10:06 pm
(@bascht-21300)
Trusted Member

yazık.

Gönderildi : 16/01/2006 10:50 pm
herbst
(@herbst)
Noble Member

tepkini anliyorum belkide tam anlatamadim, o siteye girip bakmam bile demekle bu yazi üzerine arama yapma geregi duymuyorum demek istemi$tim yoksa o verdigin siteleri gayet iyi biliyorum üstelik metal-archives.com'a gruplar hakkinda önüne gelen post atiyor grubun ne tür yaptigini sen bu postlara dayanarakmi yapiyorsun? bu sitede bile bi çok ki$i hala cof black metal yapiyor diyorsa yani o sitedeki bilgilerinde ne kadar dogru oldugu konusunda kararimi çabuk verdim

Gönderildi : 16/01/2006 11:17 pm
(@bascht-21300)
Trusted Member

cof yazıp genresde ne yazdığına bak kiara. muhtemelen karşına Extreme GOthic Metal çıkacak. neyse ya uzatmaya gerek yok.

Gönderildi : 17/01/2006 12:14 am
herbst
(@herbst)
Noble Member

bu siteyle metaltr'yi kastetmi$tim ben

Gönderildi : 17/01/2006 1:01 am
hauntedfairy
(@hauntedfairy)
Gönderiler: 311
Reputable Member

son zamanlarda ortaya çıkan birçok türe açıklık getirmişsiniz..alkışlarrrr..

Win or Lose!
This is what I choose..

Gönderildi : 17/01/2006 10:13 pm
DarKSiLeNce
(@darksilence)
Gönderiler: 2163
Noble Member

bu kadar abartmaya gerek yok sanki bi şaheser

güzel olmuş işte emege saygı vs..

Ive got a F and a C and Ive got a K too,and only thing missing is a bitch like yoU!

Gönderildi : 18/01/2006 2:41 am
(@elifela3-7329)
Gönderiler: 1026
Noble Member
Konu başlatıcı

kben aylarca bildiklerimin doruu olduğunu anlamak için araştırdım.we bulduğum o site bunu doruladı diye düşünüyorum.bir örnek wericem;; bizamanlar metaltr ile konser düzenledim ben.we bulunduğum şehirde o gğne kadar metal adına bi faaliyet olmadı yapacak kişilerde yok.potansiyel sıfır bana göre.alayı imaj şekilci.ben o organizasyonu gercekleştirdiğimde saolsun gelenler oldu.ama konser bittikten sonra nebu böyle müzikmi olur ya da bende yapacaktım şuzaman buzaman haal yapılmadı oda ayrı bir konu....ben bir gerceği bilirim YAKIŞTIRMA>>>METALCİ ADAM UKELA ADAM BENYAPARIM BEN EDERİM BEN EN YİSİYİM DİYEN KİŞİLERDEN OLUŞUYTORR MALESEF. bunu not düşmek istiyorum sustum uzun süre en sonunda yazıyorum...belki çoğunuz ne alaka diyorsunuz ama öyle işte.üzülüyorum şahsen.bazı şeylerede açıklık getireyim.sorun bizzat ben size yanıt weririm bilemediklerinize.???
*alakasız gurupları belli tarzlara sokuyorsunuz ben anlaşılmayan tarzları yazma gereği duydum.sanmayınki bilmiyorumda ben bu siteye yazamadım o eksik sandığınız tarzları? o eksik sandıklarınızı ben herkez biliyor diye yazmadım bukadar da cahil yada kör bi dinleyici değilsinizdir umarım lafım ELEŞTİREN modellere?? üzülerek söylüyorum.
biriside neden ben o örneklerde OPETH göremedim demiş.OPET o kriterlere uygund eğil dostum.ben kafama gööre yazmadım o örnek gurupları anlayabiliyormusun yada yaşına basınca gel ozaman tartışalım.!elimde bir sürü forumlara göre uygun formatlarda bilgiler war ama kime yazayım diye düşünüyorum şuan?!?!!? yazık ya wallahi yazık. siz yien BURZUMA DEATH diyin .nebiliyim falana filana olmadık tarzı yakıştırın. dahada bişiy demiyorum.
ama ben şunu bilir söylerim hiç birzaman saçma sapan yazılar yazmadım.
keşke sizler ne dinlediğinizi bilmek için araştırsaydınız.bense ne dinlediğimi herdaim biliyordum bilmeyenler için araştırdım aramızdaki fark bu olacak herzaman.[lafımın nereye gittiğini bilenler zaten benim bu tepkime hak werirler] saygılar..takılın tadını çıkarın bidaha yazı mazı yok.

Gönderildi : 19/01/2006 3:53 pm
Sayfa 5 / 12
Paylaş: