Forum
Mıllet metal mı dınlıyoooo....
Bı baslamıslar Hıphop rap map .....
Muzıkler soleeee... dum dump dum.... bu ne yaaa...
madem o kadar bum dum dınleyecen al davulu elıne...
basla calmayaaaa.... ![]()
Her Neyse...
Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..
eline kolua sağlık hojam
But heaven is never forever
She came, a spent storm
From the clouds..
metalcore nin hastasıyımmmmmmmmmmm
eyw ya çok iyi oLms metalın m sını bıle bılmeıp metalcıım dıe gecnneler ıcın gereklı bı yası !
abı masaallah yardırmıssın yaa sen helal olsun valla o klavyeyı kullanan elelrıne saglık dıyorum
bin schon zu alt und zähl sie doch
kein Engel kommt um euch zu rächen
Heimlich werd ich auferstehen
Gott weiß ich will kein Engel sein
yaw benm nsbm metal duymamıstım.tam bana gore müzik türü hemen bakıyorm..nedense adolf hitleri cok seviyorm..Yaşasın sosylazim
güsel bi yazı teşekkürler fakat bence kişiden kişiye görede deişir görecelidir bence yani
birde tam okumadım var mı içerlerde bilmiyorum tam, bi ara white metal kavramı ortaya cıkmış bu bu daha çok dierlerinin tam tersi muhafazakar bir metal olarak geçiyor bolca dini ögeler içeriyo falan ...
şşşşşşş!
iyi ama garip.bu kadar gruplandırmak ne kadar dogru veya yanlıs tartısılır.ne biliyim metal dinledikten sonra hepsi aynı benim için.nu-metal hariç tabi ![]()
eyw ya çok iyi oLms metalın m sını bıle bılmeıp metalcıım dıe gecnneler ıcın gereklı bı yası !:
süper abi yaa,yazana bravo,harika düşünmüş ![]()
Arnold Civardagezer
saol ya kornın değeri ni çok iyi belirtmişsin..
Apocalypse will be Your last..
elinize salık saolun saolun baya bi çaba harcamışsınz güzelde olmuş=)
eline saglık çok ii olmuş
abi çok saolun yaa bu kadarı kafi bence başka bi tür eklemeyin okumaktan beynim sulandı ![]()
ben genel olarak death ve black metal dınleyıcısıyım.apacık heavyden tureyen muzıkler dıye gecıyo.ama son halının heavyle baglantısı gun gectıkce kalmadıgına dıkat cekılmesı lazım.ozelıklıkle gunumuz norvec black metalı.ama muzık sureklı bı butun olarak gorulmesı normal karsılanmalı.
hep senden ileride olan birileri vardir!
çokkk saol ben yeniyim forumda babalar