Forum
ne dıyım bı gun dınlersın sende belkı kafana yatar
ne almanyada nede isvec de bizdeki gibi bi tepki war metal fanlaräna.
yazin siyah giymeyi aptallik bulan kardesim-biz o giysileri senin yada baskalririn istedii icin giymioruz.siyahi istersin,ona änanirsin...yaklasik 50bän kisi wardi konserde,enaz 35bininde bot-postal wardi-sana g,re 35bin "aptal"...
Basin yuzunden de bu duruma geldä-99 yilinda yakindan taniim bi abiyi tv kannallari satanistdie gösterdi ekranda ki sadece uzerinde metallica t´shirti war die oldu olay.
metalcäler kendi icindekileri duzelttiinde-eminim tårk halki da duzelcektir.Halen black dinleyenlere satanist g,zuyle bakio bazi metal måzik dinleyenleri ![]()
suc belkide bizdedir yeterince anlatamdäk galiba metali memlekete ![]()
ne basının ne insanların yüzünden ..
müziği lekeleyen zihniyet yüzünden
böğüğüğüğğ ben metaldinlerim asarım keserim kedi düşmanıyım satanistim diyen piçler yüzünden..
neise.
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...
ne yani adamın satanızmle alakası yokken tv de 'satanist' sıfatıyla sunulması dorumu
yada birini dini için dışlamak nekadar gereklı
a.q. bız ıcımızdekı temızlemelıyız haklısın da.sonuc da metalcı ınsan we sınırları war.tepki tepkiyle cvp werio ![]()
Metal neden dıslanıyor dinleyen kitle yok denecek kadar az bir ara türk rock grubları bi gazla gittiler manga dorian vs. bu grublar ilerledi ama olmadı türk rock coktu metale gelince neden ilerlesin a.q her yerde bok atılıyor bu metala mesela rap müzik a.q bütün reklamlarda bütün kanallarda kollanıyor pop desen öyle ama metal hangi kanalda metal şarkı izlediniz babalar gibi black dinlediniz bi rock market wardı onuda siktiler kısaca su anda türkiyede rock be üzülerek soyluyorum metal hep azınlık kalcak ![]()
Do You Dream OF mE??
V yerine w yazmanın daha kolay olduğunu düşünen birine genelde pek cevap vermem ama neyse haklılık payın var birde şey daha iyi okuduysan ben orada genelde paganizm,okült veya satanizmdemiştim GENELDE demiştimiçinde şiddet ve isyan olmayan metal parçası yok...
..
anathema-lose control
my dying bride-she is the dark
epica-solitary ground
metallica-nothing else matters
nightwish-sleeping sun
lacuna coil-enjoy the silencewe bu liste bitmek bilmez...
birde şey ımm.. evet..bizim ülkemizde mesela dediğim gibi ''bizim mahalle karıları ve onalrın yetişdirdiği tiki tayfası''terimini kullanmıştım orda yani bizim toplumun amacı olmayan ,bişey bilemeyen cahil kesimi başlatıı iştee.. o yüzden burada dışlanmak dierlerinden çok farklı
nasıl deseem isveçtenorveçte bilirsiniz bu kilisi yangınalrından metal grupları sorumlu tuttuluyor ..amerikada falan bir suç işlendiğinde ya yankess,gangsta kesim veya metal grupları falan
suçlanıyor orada olmaması gereken bi dışlanma söz konusu değil..o yüzden farklı
bööö böö bööö
korktun mu??
teşekkürler
V yerine w yazmanın daha kolay olduğunu düşünen birine genelde pek cevap vermem ama neyse haklılık payın var birde şey daha iyi okuduysan ben orada genelde paganizm,okült veya satanizmdemiştim GENELDE demiştimiçinde şiddet ve isyan olmayan metal parçası yok...
..
anathema-lose control
my dying bride-she is the dark
epica-solitary ground
metallica-nothing else matters
nightwish-sleeping sun
lacuna coil-enjoy the silencewe bu liste bitmek bilmez...
birde şey ımm.. evet..bizim ülkemizde mesela dediğim gibi ''bizim mahalle karıları ve onalrın yetişdirdiği tiki tayfası''terimini kullanmıştım orda yani bizim toplumun amacı olmayan ,bişey bilemeyen cahil kesimi başlatıı iştee.. o yüzden burada dışlanmak dierlerinden çok farklı
nasıl deseem isveçtenorveçte bilirsiniz bu kilisi yangınalrından metal grupları sorumlu tuttuluyor ..amerikada falan bir suç işlendiğinde ya yankess,gangsta kesim veya metal grupları falan
suçlanıyor orada olmaması gereken bi dışlanma söz konusu değil..o yüzden farklı
daha öncede demiştim bu gibi konularda medyanın ınsanlara yönetimi çok buyuk bır payı var.. çünkü su zamanda ınsanlarımız tv lerden ne gorurse ona ınanıyor.. arastırma nedır bılınmıyor.. aaaaa denılıyor tv soyluyorsa dogrudur.. ama olayın aslını ogrense belkıde ne buyuk yanlıslık ıcersıde oldugunu farkedecek... bu gıbı ınsanlar cocuklarınada oyle aktarırlar ve bu boyle uzar gıder ohoooooo ... ancak bıızm torunlar goruru bu ınsnaların akıllandıgını .. ne dıyelım hayırlısı...
bin schon zu alt und zähl sie doch
kein Engel kommt um euch zu rächen
Heimlich werd ich auferstehen
Gott weiß ich will kein Engel sein
YAA ARKDASLAR SIMDI GEZNIRKEN BULMUS OLDUGUM SAYFADAKI YAZILARA BAKIN DIYORUM GORSEL MEDYA COK ONEMLI .. SIMDI BU YAZILARI OKUYAN BIR KISI NE DUSUNUR.. YANI KURUNUN YANINDA YAŞ DA YANAR DIYE BOSUNA DEMIYORLAR...işte adres...
http://www.polisiye.com/default.asp?bolum=satanizm
SATANİST KİME DENİR VEYA KİMLER SATANİSTTİR?
Ülkemizde Satanizm söz konusu olduğunda çok dikkatli olmak, ulu orta herkese Satanist damgasını vurmamak gerekir. Satanist olduğunu söylemedikçe veya bir kimsenin Satanist olduğu kesin delillerle ortaya konulmadığı sürece, insanları çeşitli isimler altında gruplara ayırmak veya bazı gençlere Satanist gözüyle bakmak toplumda daha fazla huzursuzluk ve tepkilere sebep olabilir. Daha önce de ifade edildiği gibi, Satanizm zaten bir "tepki hareketi”dir. Bu noktada çok dikkatli olmak gerekmektedir.
Nitekim Satanizmin yoğun olarak gündeme geldiği 1999 Eylül-Ekim aylarında bazı TV kanallarında bu tür konular tartışmaya açıldı ve konu ile ilgili olarak: "İnsanlar dinledikleri müziğe, giydikleri elbisenin rengine, saçlarının şekline veya kulaklarına taktıkları küpeye göre gruplara ayrılmamalı veya onlara Satanist gözüyle bakılmamalı" şeklinde bazı tepkiler dile getirildi. Evet, "Rock, metal veya heavy metal müzik dinleyen herkes Satanist değildir. İsteyen istediği müziği dinleyebilir. Yine, siyah tişört ve siyah kot giyen herkes Satanist değildir. İnsanlar giyecekleri elbisenin rengine kendileri karar vermelidir. Diğer taraftan, kulağına küpe takmak veya saçını istediği şekilde uzatmak da kişisel bir tercihtir. Fakat Satanist olduğunu söyleyen gençlerin de özellikle rock, metal vb. müzik dinledikleri, "siyah renk" karanlık güçleri ve Şeytanı temsil ettiği için siyahı özellikle tercih ettikleri de göz ardı edilmemelidir.
Netice itibariyle söylemek gerekirse: Ülkemiz gençlerini dinledikleri müziğe, giydikleri elbisenin rengine, saçlarının uzunluğuna veya kulaklarındaki küpelerine göre gruplara ayırmayalım. Ancak, Satanizmi de müzik dinlemek, siyah elbise giymek, saç uzatmak veya küpe takmaktan ibaret bir şeymiş gibi tamamen basite de indirgemeyelim.
metabolic saol bunu metalfanları deilde bizlre satanist gözüyle bakanların okumasında fayda war.küflü beyinleri algılarsa tabi
insanlar elmalarla armutları karıştırıyor.satanistler metalden hoşlanıyor,metal dinliyor olabilir.ama 'tüm satanistler metalcidir'le 'tüm metalciler satanisttirin farkını bilmiyolarsa ne dielim...
hayır ben su amaclı yasdım yanı gorsel medyanın ne kadar da onemlı oldugunu dıle getırdım sızlerde takdır edersınızkı olay cok kucuk bır olay degıldır.. taksımde gezerken yada kadıkoyde yada baska bır yerde .. ınsanların bakıslarına dıkkat edın sankı bu dunyadan degılız gıbı bakıyorlar.. valla gıdecem bırı daha bakarsa adma dıyecegım kı merhaba dunyalı bız dostuz... ehe!... harbı yaaa gıdecem yaa...metabolic saol bunu metalfanları deilde bizlre satanist gözüyle bakanların okumasında fayda war.küflü beyinleri algılarsa tabi
biliorum neden yazdıını
anlatmak istediimse satanist kimdir sorusunun cvbını bizlerin deilde bizlere satanist gözüyle bakanların bilmesi gerekli.zaten bizler olayın farkındayız.önemli olan onlarında farketmesi.sonuçta bize çektirenler o insanlar ![]()
iide niye takıyosunuzki anlamadım insanları takmamak lazım bence özellkle salak olanları
biliorum neden yazdıını![]()
anlatmak istediimse satanist kimdir sorusunun cvbını bizlerin deilde bizlere satanist gözüyle bakanların bilmesi gerekli.zaten bizler olayın farkındayız.önemli olan onlarında farketmesi.sonuçta bize çektirenler o insanlar
annamayacaklarını sende bılıyorsun adım gıbı emınım yaa...