Forum
Belki de 80 lerden beri parayı ve şöhretin gözünü vuran metal grupları buna neden olmuş olabilir yani sonucta %98 nin adı uyuşturucu sex alem vs ile anıldı yıllarca beşki o yüzden insanlar metal müzikten soğudu diyeceksinizki diğer gruplar farklımı değil belki ama gerek inanış olsun gerek dünyay bakış açısından herzaman bi tehtit yaratıyoruz kalıplaşmış tabular üzerine bence temel nedenler bunlar
bence bu , eskiden varolan bir görüştü , hareketti , anlayıştı. şimdilerde insanlar kendini dışlıyor , metalciyim , asiyim tavırları ile karanlık karanlık takılmalar. aslında hiç bir alakası yok metal müzikle dışlanmanın. black metal dinleyip de ortamlar içinde olan bir sürü insan tanıyorum. ha dışlanma meselesi şöyle olabilir , metal müziğin belli bir giyim modası olduğu için insanlara marjinal gelecektir ve mecburen dışlanmak zorunda kalacaksınızdır. bunu önlemek için nerde ne şekilde giyineceğini bilmeli o kişi. eh ofiste gorgoroth tişörtüyle , spikelarla dolaşırsan kimse seni umursamaz bile , sözlerini kaale bile almaz.
Sorunun cevabı basit aslında.
Kendi halkımızdan bahsedersek muhafazakar bir toplumumuz var.Metal müzik dinleyenler genellikle siyah giyinip ona has makyaj ve sert müzikler dinledikleri için bu konuda eksik bilgiye sahip olan halkımız tarafından satanist olarak görülmüşlerdir.Haliyle bu da toplumun çoğu kesiminin metal müziğe sıcak bakmamasını sağlamaktadır.
metal müzik türk geleneklerine pek uygun değil çok yeni bişi o yüzden insanlarımız daha yeni yeni alışmaya başladı...siyah giyinen sert ve karanlık melodileri olan müziği dinleyen birini görünce satanist diolardı..bu görüş yavaş yavaş kalkmaya başladı ama ortalığı gotik takılan yeni yetmeler sardı ki buda bnm snrlerimi bozuo..en çok onlar bizi yanlış tanıtıolar böle millete artizlik ossun die satanist geçinenler,metal müziğin daha nolduunu bilmeden metalci takılanlar,iki siyah giyinince metalci olunur mantığında olanlar vs..metali kötü tanıtanlar da bu tip insanlar...insanların bilip bilmeden metalci olmasını istemiorum artık o ayrıcalık bize kalsın...
Aslında metal dışlanmaz metali dışlayan geri kafalıdır zaten dışlanacak metal türü de Black & Death tir. . .Suçlanmasının sebebi de Black metal dinleyen grupların hepsi demielim de yarısndan fazlası satansit olan gruplardır bunları herkes adı gibi ii bilior şuan 16-17 yaşlarında black dinleyen elemanların hepsi de bir özenti we ilerde de bu tuzağa düşeceğinden eminim ![]()
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaktır.
www.myspace.com/resettodefault
evet herkese çok garip geliyor yani bağırarak haykırarak şarkı söylemek insanlara ters geliyor
asdfjkdfshfh
Metal Müzik Dinleyicisi" oldukça bilinçli, kültürlü, seviyeli, kaliteli, hakkını her zaman aramış ve ezdirmeyen, yaşamı, yaşamayı en iyi öğrenme fırsatını bu müzik sayesinde yakalamış oldukça geniş ve dinlediği müziği başının üstünde taşıyan oldukça sıkı bir dinleyici kitlesidir. Böyle olmak toplum içinde sizin köreltmeye çalıştığınız ama biizm içimizde her zaman büyümeye devam eden "Fark yaratmak" hissini bize her zaman yaşatmıştır... (nokta)
Metal Müziği dışlayanlara ve suçlayanlara söyleyebileceklerimin özetiydi bu...
İyi ki varsın "Metal Müzik" yoksa kendimi nasıl yaşardım, yaşatırdım, nasıl anlatırdım ve anlayabilirdim....?..!....
keske daha fazla dislansa Dafa fazla reddedilse Daha bi hosuma gidiyor ![]()
herkse daha önceden metal müziği satabisim ataiszm die algılamış we o küçük beyinlerine öle geçmiş ama bence keşke dışlansa herkes metalci havlarında dolaşıo ortalıkta ben metalciyim piskopatım havalrında bana sökmezz warsa metali bu yüzden dinleyen bu yüzden sırf hava olsun die öle tip tip giyinen gelsin bizim burda herkes şaitim metalciyim die gezen bi ünivliyi döwdüm kimede ben,iim metal dinlediğimi bilmez popüleriteye gerek yook bilse ne yazarr??
SADECE GÜLÜMSE
sesimin çıktığı nefesimin yettiği kadar haykırmak istiyorum yokluğunu boşluğa^^^^^^
Biraz dinlede alakalı sanki gerçi bizi dışlayanların dinle uzakdan yakından alakası yok ama insanlar bizi din düşmanı olarak görüyo o yüzden toplum bizi dışlıyo tabi eski satanist haberleriylede alakası var.Ben bile o zaman korkuyodum metalcilerden ![]()
Zamanın silemediği hiçbir an, ölümün dindiremediği hiçbir acı yoktur...
Toplumun büyük bir kesiminde metal dinleyicisinden korkma,tırsma farkettim ben.Gecenin bir yarısı karanlık bir sokakta beni görüp kaldırım değiştirenlerin sayısı hiç de az değil,üstelik hatunum.Laf atan hep uzaktan atar,dibine girince pardon abla elini ayağını öpeyim saygılar şekline dönüşüverir birden.Hiç bir şekilde anlamadıkları için nefrete dönüşmüş artık bize karşı olan duyguları.Eh haklılar aslında yani ben de IQsu 90 sınırında gezinen bir hırbo olsaydım karşı kaldırımdan uzun saçlı siyahlar içinde bir herif yanında da benzerini sadece Doğu Avrupa vampir filmlerinde görebileceği bir hatun gelirken yadırgardım,bu duruşlarına anlam vermeye çalışırdım en sonunda da hiç bir mana yükleyemez dışlamaya,hor görmeye,korkmaya karar verirdim.Sonuç olarak toplumun %70'i böyle hırbolardan oluştuğuna göre pek bir şansımız kalmıyor.
Toplumunu bırak bazı tipler kendi kendini dışlıyor. "Ben blackçiyim, asiyim, ıyy şuna arabesk dinliyor ne iğrenç bişi tsm dinliyor ben bundan nefret ederim, ben deathçiyim asarım, keserim, biçerim, şuna bak fantezi dinliyor bunun suratına bile bakılmaz." tarzı düşüncelerle kendi kendini dışlıyor.Yani kendi dinlediği tarzdan insanlar yokmuş gibi davranıyor.Hani asi ya...Hani farklı ya...
satanizmin bu kadar populer olması ve insanların birilerine satanist sıfatını yapıştırmayı sevdigi için
ıssız
haklısın...igneyi biraz da kendimize batımamız gerekiyor bi yerde..Toplumunu bırak bazı tipler kendi kendini dışlıyor. "Ben blackçiyim, asiyim, ıyy şuna arabesk dinliyor ne iğrenç bişi tsm dinliyor ben bundan nefret ederim, ben deathçiyim asarım, keserim, biçerim, şuna bak fantezi dinliyor bunun suratına bile bakılmaz." tarzı düşüncelerle kendi kendini dışlıyor.Yani kendi dinlediği tarzdan insanlar yokmuş gibi davranıyor.Hani asi ya...Hani farklı ya...
Metal ayrı br olaydır herkes metal dinleyemez ondan ulaşadklara yerlere b*k atarlar (:
Beden ölebilir ama ruh her zaman var olacaktır...
Hayat biter,alem biter,yol biter; çArşı bitmez ![]()