İçeriğe geç

Forum

Metal niye dışlanır...

Bildirimler
Tümünü temizle

Metal niye dışlanır ve suçlanır

343 Gönderiler
202 Üyeler
0 Reactions
65.9 K Görüntüleme
devilation
(@devilation)
Gönderiler: 1992
Noble Member

Gönderen: @berinn-64
sert müzik dnlemek biraz beyn gerektiriyo e bunu anlamaynlarda kolaya kaçmak için direk dışşlama eğilmnde bulunuyorlar ritme anlama basmadıkları için..... bu kadar basit
olay müzikte kullanılan ensturuman ddeğil kesinlikel felsefesi...
daha öncede açıklamıstım

http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]

F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll

Gönderildi : 10/05/2007 1:25 am
sonofthesun
(@sonofthesun)
Gönderiler: 170
Estimable Member

iyiler herzaman dışlanır

son of the sun

Gönderildi : 10/05/2007 4:21 pm
laylrie
(@laylrie)
Gönderiler: 128
Estimable Member

çünkü o türe herkes kolay bi giriş yapamaz diğer müzik türleri gibi sığ değildir herşeyden önce öğretileri ve mesajları vardır.ha birazda hayata aldırmazlık ve küfretmek vardır.dedik ya asıl meseleyi kapanlar dediklerimi anlayacaktır.asıl mesele müzikte bulabileceğin sesindir...

sonsuza dek yatabilen ölü deildir uzak tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir...

Gönderildi : 10/05/2007 4:25 pm
ozzy_91
(@ozzy-91)
Gönderiler: 46
Trusted Member

Bende önceden metali suçlayan ve kötüleyen bir insan olarak iyi tanınmadığı için suçlandığını düşünüyorum herkes metali satanizm,pislik vb şeyler sanıyor ama ellerini klavyeye uzatıp araştırmayı veya o aptalca anlamsız pop şarkılarını dinlemekten metali 1 kere bile dinlemedikleri için böyle olduğunu düşünüyorum.(önceden bende biraz aptalmışım:))

Gönderildi : 13/05/2007 2:45 pm
(@leonata87)
Gönderiler: 14
Active Member

tamamen 3 etkenden kaynaklı bi durum: cahillik,ön yargılılık, bide kafa almama durumu :-D metalin tarihi daha yeni; insanlar ilk duyduğunda bu ne ya deli saçması gibisinden düşüncelere kapılıp kafalarında bu düşünceleri kalıplaştıran tiplerin (deli etiketini yapıştıranlar, yeniliğe kapalı,) yüzünden kabul görmemiştir bu temel etkenlerinden biri. ikincisi; kimileri (çoğu kişi) vardır toplum naptı ona uyum sağlamaya çalışan tipler, önü sıra bi takım insanların görüşüne otomatik olarak katılanların (kendi sınırını aşamayan cahil insanlar; binevi yobaz) yüzünden... :-)

Gönderildi : 14/05/2007 12:56 am
KarllogaN
(@karllogan)
Gönderiler: 80
Trusted Member

meyve veren ağaç taşlanır ...

SüperTeklife üye ol, sen de kazan!

Gönderildi : 14/05/2007 6:18 pm
surrander
(@surrander)
Gönderiler: 220
Estimable Member

ya bana dışlanması bikere çok saçma gelio o zmn metal dinleyenlerin de onların dinlediği müziğe we giydikleri kıyafete göre yargılamaları lazım

zaten ortada iki şekil we iğrenç tavır war birincisi yüksek we sert olan ses...
genelde söylenilen şu "ıyyyy ne o öyle iğrenç bangır bangır beynim tırmalandı" gibi abuk bi ifade...

ikincisi de kıyafetler...
"ne o öyle siyah siyah içim karardı ne o satanist misin sen" gbi bi diğer nefret ettirici ifade...

yine de en güzeli bunları kulak ardı edip kendi bildiimiz yolda yürümek bizim zewkimiz we sewdiğimiz bu we buna karışmaya kimsenin hakkı YOK.

isteyen istedii kadar biyerini yırtsın çokta s.kmde

love fool person in doom tricks

Gönderildi : 14/05/2007 11:10 pm
UnforgiveN
(@unforgiven)
Gönderiler: 416
Reputable Member

izle gor neler diolarrr sana ve bana
bole mallar yuzundennn

Ölüm gibi sonsuzlaşan imkansızlıklarım...

Gönderildi : 17/05/2007 6:58 pm
trilogy
(@trilogy)
Gönderiler: 331
Reputable Member

Gönderen: @devilation
geçen yolda gfiderken kronun bitanesi bana bakarak 'saçlarını dagıtırsın die' sarkı sölemeye basladı ve döndüm 'saol canım dedim' herif ne yapacgını sasırdı....
tepkinizi koymzsanız daha çok üstünüze gelirler
Gercekten katılıyorum tepkını koycan sonra tepene biniyorlar ben her zmn tepkı vermsımdır bana laf atanları her zmn laflarımla dowmusumdur gerektıgınde metal muzgn asilligini anlatmısımdır...

İçimi Kemiriyor Zifir!!!

Gönderildi : 18/05/2007 1:20 pm
deephuman
(@deephuman)
Gönderiler: 3259
Famed Member

Ya hala bunları tartışmaktan bıkmadınız mı gerçekten. Milletin ne dediği umrunuzda olmasın. Biz müziğimizle mutlumuyuz? Buna evet diyorsan sklemiceksin.

Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..

Gönderildi : 18/05/2007 1:31 pm
kill_the_king
(@kill-the-king)
Gönderiler: 824
Prominent Member

bu siteden biri bir şey demişti bi kere çok etkilenmiştim kim olduğunu hatırlamıyorum:''adamlar o kadar akım çıkarmışlar,milyonları peşlerinden sürüklemişler.iki üç tane çapulcunun dediğini ne takacaz''...bence tamamen doğru.

Acayip boktan işler.

Gönderildi : 18/05/2007 9:04 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

istedikleri kadar dışlasınlar çünki onlar gibi değiliz onlar gibi yaşamıyoruz onlar gibi düşünmüuyoruz

istedikleri kadar suçlasınlar bilmedikleri şey ortada onların bize yaptıkları kadar bile suç YOK

onlar b.kuyla oynasınlar

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 20/05/2007 1:56 am
maniac_slyr
(@maniac-slyr)
Gönderiler: 304
Reputable Member

hani argo bir söz vardı ya şeyimden aşağa kasımpaşa dünya yı şeyinizin ucuna takıp döndürdüğünüz de umrunuz da olan ne vardır ki siz yolunuza devam edin etrafta ki insanlara ne bakıyorsunuz ki

Thrash Till Death...

Gönderildi : 20/05/2007 2:03 am
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

[quote data-userid="502382" data-postid="0"

bole mallar yuzundennn
İbretle izledim başım ağrıyo gözlerim kanlandı bence ağır tahrik unsurundan yakaşık 7yıllık ceza azaltımına girebilir nerden baksan turk ceza kanununa göre 3yıl falan yatıp cıkarsın
en azından içim rahatlar

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 20/05/2007 2:29 am
devilation
(@devilation)
Gönderiler: 1992
Noble Member

[quote data-userid="502382" data-postid="0"

bole mallar yuzundennnyorum yapmakta zorlanıyorum bu insanlara
evrimi inkar etmek bahnazlıktır
kahrolsun gericiler