İçeriğe geç

Forum

Metal niye dışlanır...

Bildirimler
Tümünü temizle

Metal niye dışlanır ve suçlanır

343 Gönderiler
202 Üyeler
0 Reactions
65.9 K Görüntüleme
rockforever
(@rockforever)
Gönderiler: 20
Eminent Member

arkdaşlar üzmesin bizi sölenenler neden kızıoruzki? onlar bizi dışlıosa bizde onları ziklemiyoruz alalal :D

Gönderildi : 29/01/2007 7:15 pm
(@axe-balta-30867)
Gönderiler: 103
Estimable Member

dışlanması we suçlanması gereken bi müzik türü olduu içindir belki.

Gönderildi : 30/01/2007 1:24 pm
causa-sui
(@causa-sui)
Gönderiler: 519
Honorable Member

şimdi şöle bence sobada metalden yapılıyorya ebebeylerimiz küçükken soba cız kaka diyor büyüdüğümüzdede böyle olmadı gerekiyor

hönk nese siz bana bakmayın

İnsan ilişkilerini egoizm yönetiyor.

Gönderildi : 30/01/2007 1:43 pm
(@larsigor-31746)
Gönderiler: 169
Estimable Member

Toplumun metal müziğe ters bakmasındaki büyük etkiyi saolsunlar eskiler dediğimiz tayt giyip ruj süren Açıkçası kadınlara benziyen Bi takım gruplar yüzünden oldu. Eskiden adam akıllı Müthiç gruplar da vardı. Ama abuk subuk gruplar tüm Metal camiasını ötülemeye yetti. Diye düşünüyorum.

Gönderildi : 13/02/2007 6:50 am
uther
(@uther)
Gönderiler: 332
Reputable Member

GoreGrind:

Toplumun metal müziğe ters bakmasındaki büyük etkiyi saolsunlar eskiler dediğimiz tayt giyip ruj süren Açıkçası kadınlara benziyen Bi takım gruplar yüzünden oldu. Eskiden adam akıllı Müthiç gruplar da vardı. Ama abuk subuk gruplar tüm Metal camiasını ötülemeye yetti. Diye düşünüyorum.

metal müzik adına bir şey bilmediğin belli onlar olmasaydı senini şuan ki yaptığın müzik akımı olmazdı. Rahatlıkla saç uzatmaya çalışamazdın olaylara nasıl bakacağını iyi bilmelisin

DÜNYADAKİ TEK GERÇEK "sex uyuşturucu alkol rockn roll"
Lord BAEL: jonhny(emrah) basçı

Gönderildi : 12/04/2007 1:01 am
(@darkeden)
Gönderiler: 336
Reputable Member

bırakın bu ezik insan psikolojisini...dışlanma,suçlanma vs..
elalem nasıl bakarsa baksın,çokda s....!!! gereksiz bir tartışma..sadece ruhunuz için dinleyin yeter.

Gönderildi : 12/04/2007 12:03 pm
devildog
(@devildog)
Gönderiler: 24
Eminent Member

GoreGrind:

senin bahsetigin gruplar ( 80 lerde müzik yapmış ustatlar ) müzigi simidin yazın otrasında bıle derı ceketle dolasıp ben kralım ben suyum buyum dıyıp 2 notalık muzıkten otesıne gecemyen ve tek amacraı hatun olan karakterlerden ıyıdır. eger müziktekı tek amac karızma yapıp hatun goturmkse ben kadınlar gıbı gıyınıp ruju surup senle takılayı ısterım...
ankarada sızı koruyanlardan bırıde bendım ama...

S.A.B.A. { RİTM }

Gönderildi : 12/04/2007 1:10 pm
bloody_jack
(@bloody-jack)
Gönderiler: 29
Eminent Member

Gönderen: @devildog

GoreGrind:

senin bahsetigin gruplar ( 80 lerde müzik yapmış ustatlar ) müzigi simidin yazın otrasında bıle derı ceketle dolasıp ben kralım ben suyum buyum dıyıp 2 notalık muzıkten otesıne gecemyen ve tek amacraı hatun olan karakterlerden ıyıdır. eger müziktekı tek amac karızma yapıp hatun goturmkse ben kadınlar gıbı gıyınıp ruju surup senle takılayı ısterım...

biride bendim :)

Gönderildi : 12/04/2007 1:19 pm
devilation
(@devilation)
Gönderiler: 1992
Noble Member

Gönderen: @bloody-jack
Gönderen: @devildog

GoreGrind:

biride bendim :)
biride benim çagrıya katılıyorum bu konuda ama olaya şu yönden bakmak lazım
metal müzikte sansür yoktur herzaman ne hissedersen tam olarak yansıtırsın sana kimse şunu yapma diye diretemez diretse dahil sen onları iplemezsin ve yaparsın
sarkı sözlerinde ki gerçekçi yaklasım ve toplumsal sorunlardan aşka kadar hepsi ustalık ister çünkü onu yasamayan insan yazmaz 80lerde sahtekarlık yoktur ve aslada omadı...
şuan ismini hatırlayamadıgım first ladylerden biri W.A.S.P ın bir albümü eline alıp tvde canlı yayında 'bu adamlar sapık çocuklarınıza dinletmeyin' diyor ve Blackie lawless aynen su kelimeyi kullanıyor 1 hafta sonra canlı yayında 'o orospuya tesekkür ederiz çok iyi bir reklam oldu bizim için '
first lady korkuyor çünkü bu adamlar gerçekler üzerine müzik yapıyor ama Blackie korkmuyor çünkü dürüst
bu sadece heavy metalde deil diğer türlerde de böle örneğin deicide(hastasıyım) çıkıp fuck your god ve bastard of christ diye bir sarkıyı korkmadan piyasaya sürebiliyor ve kiliseye karsı tutumunu taviz vermeden gösterebiliyorsa bu büyük bir sereftir
örnekler uzar gider
sonuç olarak metal müzikte gerçekçilik ve yanlışlara karsı isyan vardır işine gelmeyen insanlar tarafındanda tepki alır....
long live rock n roll

http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]

F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll

Gönderildi : 12/04/2007 1:49 pm
badkarma
(@badkarma)
Gönderiler: 81
Trusted Member

metal muzik di$lanmaz, suclanmaz. muzik suclanir, muzik di$lanir. boyle bi sacmalik olamaz. muzigin ifadesi onu suclamalara di$lanmalara iter, sen eer fuck me jesus adinda album cikarirsan, hristiyanlar seni di$lar, suclar. ama bunu isteyen zaten bu albumu cikarandir, kimseye sen bu muzigi di$liyosun, sucluyosun diyemezsin, sadece olmasini istedigin icin bunu yaparsin, rap muzikte di$laniyor, bu muzik di$inda rap muzigide severek dinlerim, ama tupacda amerikada di$landi, yaptigi hareketlerden dolayi, bu onun tarziydi, bu onun istedigiydi, cunku bir$eylere ba$ kaldiriyordu ve bu belli bi kesmi rahatsiz ediyordu, dolayisiyla tupac'in cdleri sokaklarda kirildi, tvlerde yayinlanma yasagi getirildi, ama tupac'i efsane yapanda budur. bunu kendi istedi, sorun yok. o yuzden bunun bi suc di$lama oldugunu aklinizdan cikarin, kim neyi isterse benimser, kim neyi isterse suclar, di$lar. bu ki$inin ya$ayi$ tarzina baglidir. muzik ise evrenseldir, sen metal muzigi savunarak bizi di$liyolar diyosun, oturup kac kere halk muzigi dinledin, rap dinledin, pop dinledin, elektronik muzigi dinledin, sende bu muzigi dinlerken ister istemez onlari di$liyorsun, i$te bu da senin tarzin. o yuzden bu topic cok sacma, kendinize gelin. cocukca konu$mayin. evrensellikten odun vermeyin.

My karma ran over your dogma..

Gönderildi : 12/04/2007 5:39 pm
AbeL
 AbeL
(@abel)
Gönderiler: 566
Honorable Member

Toplumların aktığı duru nehirler vardır. Bazen yağmurlar yağar nehirler taşar ya da güneş kılıfından gerektiğinden fazla çıkar yataklar kurur denge bozulur. Metal müzik yağmurdur güneştir. Bu yüzden dışlanır veya suçlanır sizin deyiminizle.

Yaşam yok, Işık yok, Aşk yok, Düşüşümdür karanlığa varolan tek gerçek

Gönderildi : 12/04/2007 6:03 pm
BLooDyies
(@bloodyies)
Gönderiler: 105
Estimable Member

genelde cahil insanar her metal ciyi satanist olarak görür ondan olabilir!!

|..Hottest Douchebags in Black Metal in marduk !..|

Gönderildi : 12/04/2007 8:25 pm
badkarma
(@badkarma)
Gönderiler: 81
Trusted Member

aeh komikler sizi.

My karma ran over your dogma..

Gönderildi : 13/04/2007 4:26 pm
nymphadora
(@nymphadora)
Gönderiler: 99
Trusted Member

isyankar olduğumuz için bu hayatta gerektiği gibi yaşadığını inananlar tarafından dışlanıyoruz... ama hiç pişman deilim esas dışlanmış onlar bence :D

Progressive RoCkS!!!

Gönderildi : 13/04/2007 5:24 pm
Melancolic
(@melancolic)
Gönderiler: 39
Eminent Member

metal dinleyen insanlar satanistir,özentidir,ve sürekli siyah giyer,hayatta karşı isyan eder,kimseyi sevmez ve beenmez fln filan...insanlar bu kadar dar kafalı olduğu sürece metal hep dışlanır bence...bi kere satanist kelimesi metal müzik için büyük bi hakarettir slayer grubu bi yahudidir ve dinine çok bağlıdır özenti dedikllerinde artık sallamıyorum bile..bi de siyah var bi insann dinledii müzik renkle belli olmaz yada onu renge bağlaymazsın...bak bi isayn kelimesi doru...onu da ztn bldiklerinde sölemiyolar

Justice is lost..justice is raped..justice is gone...

Gönderildi : 13/04/2007 5:28 pm
Sayfa 12 / 23
Paylaş: