Forum
bence metal li metal yapan müziktir
LIFE IS MY SACRIFICE !!!
metali metal yapanmı hummm..rock sert taş gibi...metal demir daha bi katı madde....power güclü vokaller. bilek içerdiği öğelerle agresif we seri vokaller death bindiğiniz araba çok hızlı gidiyor son gazzzzz vuruyor çarpıyor herneyse we öldürüyor...metal bunlar gibi....dahabi toparlayalım $öyleee.....>>
metali metal yapan ba$ kaldırı$tır bunları sistemi melodik olarak yorumlamaktır...düzenin ters gittiğini anlatandır..haykırıştır..cennet cehennemi anlatandır.ne geliyorsa bunlara dair aklınıza ne geliyorsa....tabikide vokaller ve müzik....
aslında müzik dedik ama sözlerde çok önemli
müzük müzük
müzik olmasın oo
aynen katılıyorum ama bizim gibi düşünen fazla yok heraldeBence metal'i metal yapan distortion'dır
Bence müzik ve sözlerdir.
distortion olan her müzikte metal değildir. sanırım. metali metal yapan virtiözler. yani bu müziği yapan kişilerdir.
heavy metali heavy metal yapan çılgınlığıdır
thrash metali thrash metal yapan nefretidir
death metali death metal yapan vahşiliğidir
power metali power metal yapan efsanesidir
black metali black metal yapan karanlığıdır
doom metali doom metal yapan hüznüdür
çok süper bişi abi bu yaa yazıp odama asıcam
müzik dedim distotion da bi nevi müziğe giriyo bildiğim kadarıyla
bence soz, muzik, biraz da distortion.
soz ile muzigin uyumlu olmasi cok guzel olur bir metal grubunda
en büyük etken müziktir bana göre...distortion'un etkiside var tabiiki
METALİ METAL YAPAN DİSTORTİON VE MÜZİKTİK.
BİDE VOKAL.MÜZİK TARZINA UYGUN VOKAL OLMASI ÇOK ÖNEMLİ.
pentagram fanatiği arkadaşlar bana ulaşsın!!!
[email protected]
metal müzikte satanistik saçmalıkların işlenmemesi taraftarıyım.aslında metal müziğin sertliğinin altında müthiş bir insancıllık yatmaktadır.ama bazı gruplar para için bi sürü çılgınlık yapıyo.metal felsefesi piskopat tişörtler giyip bi ton makyaj yapmak değildir.