İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Melodic Death

192 Gönderiler
100 Üyeler
0 Reactions
19.1 K Görüntüleme
peopLeshit
(@peopleshit)
Gönderiler: 610
Honorable Member

konu olan tarzla o kadar alakasiz gruplar varki.. aranizda mors principium est dinlemiş birileri var mi? özellikle debut albümünü dinleyen varsa melodic ezgilerle beraberinde trash etkili deathmetalin zevkini tattiğina inaniyorum. Lords of Decadence var birde avusturyali genc arkadaslar. dinlemeyen varsa bi tadina baksin, payini alip yorumunu yapsin.. böylesine genc ve henüz tecrübesi pek olmayan elemanlarin neler yapabileceğine sizlerde şahit olun.. The Wake - Ode To My Misery klavye olmadan melodic rifflerle tamamiyle şok edici soundlara sahip grubun bu albümü son zamanlarda soğuduğum bu müzik tarzina beni tekrar bağladi. tavsiye edebileceğim ve hayrani oldugum o kadar cok melodic death grubu var ki buralara ismini sigdiramam. her ne kadar hepsi underground piyasasinda olsalarda.. onlar benim en büyük gruplarim ve ben onlarin en büyük fanlari.. onlarsiz hayat hic bi sike yaramaz..

When you learn the secret of the runes your eyes shall open and you will become a god.

Gönderildi : 08/07/2005 12:43 pm
The_Minds_Eye
(@the-minds-eye)
Gönderiler: 1087
Noble Member

amon amarth viging metal yapar arkadaşlar...hem liriksel açıdan hem saoundu açısından...melodeath deildir....bunu melodeth i ve viking metali ii bilen biri rahatlıkla ayırabilir...tabi dark tranquillity ve eski in flames melodethin başını çeken gruplardı...daha klasik isveç işi death grubu olan at the gates onlardan daha eskilerde bu tarzın doğuşuna öncülük etmiştir....benim dark tranquillity ve in flames tan başka sevebildiğim pek bi melodeath grubu yok...hele dark tranquillity üstüne melodeath grubu yok...bide arch enemy var tabi..bunlar kadar sevememiş olsamda pek bilinmyen gruplardan isveçten yine nightrage i tavsiye edebilirm..polonyadan Elysium...

bir yosun yatağı bağışlanmış
bir iç çekişle uzanmış
kabul edilmiş yeşil battaniye tarafından
dünyayı öpmüş,
hoşçakal...

Gönderildi : 08/07/2005 1:42 pm
(@sulueren-5159)
Gönderiler: 1333
Noble Member

:D arch enemy
blinded by faith

Gönderildi : 10/07/2005 5:00 pm
(@mericnz-1500)
Gönderiler: 2514
Famed Member

suidakra iidir deneyin

Gönderildi : 11/07/2005 12:04 am
ZandaM
(@zandam)
Gönderiler: 513
Honorable Member

Dark Tranquility
Kalmah
Opeth
Amon Amarth
Arch Enemy
Kaliban
Seducer's Embrace
Sins of Omission

Düşünde bile göremez işler , düşlerin gördüğü işleri..

Gönderildi : 11/07/2005 6:20 pm
Lady_Morgana
(@lady-morgana)
Gönderiler: 201
Estimable Member

Arch Enemy
at the gates
children of bodom
Dark Tranquility
in flames

.::I was an atheist until I realized that I was GOD::.

Gönderildi : 11/07/2005 7:34 pm
peopLeshit
(@peopleshit)
Gönderiler: 610
Honorable Member

Gönderen: @the-minds-eye
amon amarth viging metal yapar arkadaşlar...hem liriksel açıdan hem saoundu açısından...melodeath deildir....bunu melodeth i ve viking metali ii bilen biri rahatlıkla ayırabilir...tabi dark tranquillity ve eski in flames melodethin başını çeken gruplardı...daha klasik isveç işi death grubu olan at the gates onlardan daha eskilerde bu tarzın doğuşuna öncülük etmiştir....benim dark tranquillity ve in flames tan başka sevebildiğim pek bi melodeath grubu yok...hele dark tranquillity üstüne melodeath grubu yok...bide arch enemy var tabi..bunlar kadar sevememiş olsamda pek bilinmyen gruplardan isveçten yine nightrage i tavsiye edebilirm..polonyadan Elysium...

nightrage ve arch enemy melodic death öyle mi ?

When you learn the secret of the runes your eyes shall open and you will become a god.

Gönderildi : 12/07/2005 1:33 pm
queeNBuzzo
(@queenbuzzo)
Gönderiler: 533
Honorable Member

threion???

'Yürü, hala ne diye kendinle savaştasın ?
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!'

Gönderildi : 12/07/2005 3:02 pm
-rAzieL-
(@raziel-2)
Gönderiler: 407
Reputable Member

Opeth
Dark Tranquillity

αzιzℓєяιη gє¢єѕιη∂є вιя güηαнкαяıη özgüяℓüğü..

Gönderildi : 12/07/2005 3:11 pm
(@mericnz-1500)
Gönderiler: 2514
Famed Member

Gönderen: @queenbuzzo
threion???
hönk??

Gönderildi : 12/07/2005 6:18 pm
The_Minds_Eye
(@the-minds-eye)
Noble Member

Gönderen: @peopleshit
Gönderen: @the-minds-eye

nightrage ve arch enemy melodic death öyle mi ?

eft öle...nightrage ve arch enemy melodic death....eğer aksi bişi idda ediyosan buyur...muhattabından bizzat oku...

http://www.nightrage.com/index.asp

bir iç çekişle uzanmış
dünyayı öpmüş,
hoşçakal...

Gönderildi : 12/07/2005 6:39 pm
queeNBuzzo
(@queenbuzzo)
Honorable Member

Gönderen: @tormentor-2
Gönderen: @queenbuzzo
threion???
hönk??

tamam iyi sallamışım :oops:

Gönderildi : 12/07/2005 11:19 pm
The_Minds_Eye
(@the-minds-eye)
Noble Member

hahhhah... :D ya bilmeden yorum yapmayı ne kadar çok sevionus...sırf yazmış olmak için sıkılıonus işte bişiler....

bir iç çekişle uzanmış
dünyayı öpmüş,
hoşçakal...

Gönderildi : 13/07/2005 9:28 am
queeNBuzzo
(@queenbuzzo)
Honorable Member

buraya yazsam ne yazcakki bak dikkat edersen sonunda soru işareti var emin değilim manasında kullandım 6 senedir metal dinlediğimi idda edip bu konuda hepinizle tartışmaya girebilirim faaln demiyorum ama ha senfonik ha melodik :D

Gönderildi : 13/07/2005 10:31 am
The_Minds_Eye
(@the-minds-eye)
Noble Member

hahahahah..ilginççççççç...emin deilsen nie yazıon ozaman....gerçi 6 yıldır dinliosanm emin olmamanın mümkünatı yok...6 yıldır çözemedinmi bu işi derim ozaman...hem ha senfonik ha melodik aynı şey olsa bile death kesinlikle deil... :D :D

bir iç çekişle uzanmış
dünyayı öpmüş,
hoşçakal...

Gönderildi : 13/07/2005 11:12 am
Sayfa 9 / 13
Paylaş: