İçeriğe geç

Forum

İranda Black Metal

Bildirimler
Tümünü temizle

İranda Black Metal

33 Gönderiler
23 Üyeler
0 Reactions
7,962 Görüntüleme
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

Gönderen: @firebrain
Gönderen: @enessyh
Gönderen: @firebrain
İran ilginç bir ülke, metalcilere çok dokunmuyolar orda, humeyninin fikirleri de eskisi kadar geçerli değil artık, iran tekrar bir devrimin eşiğinde, kadınlar kadınlı-erkekli ev patilerinde mini mini etekleri giyebiliyolar basılma korkusu da olsa, alkol deseniz var (kaçak), film deseniz eskiden yasaktı artık yasal... Cidden garip bi ülke...
,
Aynı Türkiye gibi.

Aradaki fark:
Türkiye iyiden kötüye gidiyor
İran kötüden iyiye...

son sözler cuk oturdu

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 24/08/2008 9:13 pm
curse_of_the_dark
(@curse-of-the-dark)
Gönderiler: 115
Estimable Member

türk seyircisini iranda düşünemiyorum :) pogoya böylesine aç bir topluluk iranda konsere gitse iran türkiyenin kendisine savaş açtığını düşünür heralde:P

...yaşadığımız hayat diğer alemde gördüğümüz bir kabus,ölüm ise o kabustan uyanıp gerçeklere dönüşümüzdür...

Gönderildi : 26/08/2008 2:59 am
(@blacksaboth)
Gönderiler: 103
Estimable Member

türkiyenin kötüye doğru yol aldığını söyleyen bi ziniyetin gündemi ne kadar takip ettiğinden ve sağlıklı düşünebilme yeteneğinden şüphe ederim.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz,
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.

Gönderildi : 26/08/2008 10:44 am
IronMaiden666
(@ironmaiden666)
Gönderiler: 813
Prominent Member

Marduk un türkiye konserinden sonra heanbange konuşmuştu orda demiştiki bir ülkede dini otorite nekadar güçlüyse black metal o kadar güçlenir tam cümlesi olmadı tabi unuttum :D yani İranda da dini otorite bildiğiniz gibi yüksek seviyelerde iyi gider İranda ama tabi bir gün bu insanlarında devlet tarafından taklaya getirilmesi içten değil :D

Dreams They Come And Go , Ever Shall Be So , Nothings Real Until You Feel...

Gönderildi : 26/08/2008 11:10 am
FireBrain
(@firebrain)
Gönderiler: 594
Honorable Member

Gönderen: @blacksaboth
türkiyenin kötüye doğru yol aldığını söyleyen bi ziniyetin gündemi ne kadar takip ettiğinden ve sağlıklı düşünebilme yeteneğinden şüphe ederim.

Türkiyenin iyiye gittiğini söyleyen bi zihniyetin bunu neye dayanarak söylediğini de ben ayrıca merak etmekteyim :D ...

I think I have a little bug inside my head

Gönderildi : 26/08/2008 1:37 pm
HeiroftheMetaL
(@heirofthemetal)
Gönderiler: 3058
Famed Member

pfff abi bi cevabı da görmezden gelin.Şimdi sayfalar dolusu tartıscaksınız gene İran'da Black Metal'den sen salaksın aptalsın olayına gelcek gene.Msn'den falan konuşun.

Gönderildi : 26/08/2008 6:26 pm
KopuK
(@kopuk)
Gönderiler: 7437
Administrator Admin

Ufak tefek ayrıntılarla kavga yaratmıyalım,

iran da müzik yapmak oldukca zor daha önce 2005 gibi düzenlenen rock republic de yan cadırımızda 4,yada 5. iranlı vardı şuan iran da grupları olan ARSAMES elemanlarıydı. hatta onlarla gelen bir arkadaşları kerry king hesabı modeldi hatta bircok slayer fanı o sanıp resim cektiriyordu bizde epey gülüyorduk.. birlikte resimlerimiz vardı eklerdim :) ama malesef evdeki pc de kaldı .

kendilerinle sohbet etme imkanımız olmuştu ve nekadar zorluk cektiklerini söylüyorlardı ama genede yapıyorlardı ve iran da şuan epey grup var,

mesela http://www.myspace.com/arsamesmetal tavsiye edebilirim gayet iyiler

,

▶ Daha fazlası için takipte kalın:?
▶ Bizi Instagram'da takip edin:
https://www.instagram.com/metaltrnet
https://www.instagram.com/rockmagtr

Gönderildi : 26/08/2008 6:55 pm
TrenDkiLL
(@trendkill)
Gönderiler: 408
Reputable Member

evet işte bu bir önceki sayfada linkini attığım grup eldeki imkanlar dahilde oldukça sıkı iş çıkarmışlar saygı duymak lazım.

Gönderildi : 26/08/2008 7:00 pm
glohithia
(@glohithia)
Gönderiler: 848
Prominent Member

İran'da çeşitli şehirlere göre baskı farkı diye biliyorum.2004 yılı therion konserine gidiyoruz 5 arkadaş taksimdeyiz.Maslak dolmuşu otobüsü nerden kalkıyo derken 4 eleman gördük saçları uzun badiler,küpeler,dövmeler,saçlar,therion tshirtleri kesin bunlarda gidiyo diye adamlara otobüs sormak için yanaştım.meğer adamlar bu konser için iran'dan gelen therion fanlarıymış!onlarda gitmek için araba arıyormuş.biraz muhabbetimiz oldu yolda uzun saça karışmadıklarını söylediler bayada iyi bira içiyorlardı:D sanırım kum kenti'ndendiler.

Gönderildi : 27/08/2008 9:36 pm
deathforangel
(@deathforangel)
Gönderiler: 579
Honorable Member

vayy be

HER CANLI BİR GÜN ÖLMÜ TADACAKTIR BUNDAN KAÇIŞ YOKTUR...!

Gönderildi : 28/08/2008 9:07 pm
Freddy_myers
(@freddy-myers)
Gönderiler: 1823
Noble Member

accrasicuda gibi bişey di heralde oda Irak ta faaliyet gösteriyordu güzel bi grup

it can't rain all the time

Gönderildi : 03/09/2008 5:28 pm
Giwz
 Giwz
(@giwz)
Gönderiler: 1750
Noble Member

acep onlarda forumlarda bizim False In T. olur Moribund olur Catafalque olur bölr cci yerli gruplarımızı takip ediyomu nası merak ediyorum varya

Yürüyen Kapris

Gönderildi : 03/09/2008 5:40 pm
Dawn_Of_Relic
(@dawn-of-relic)
Gönderiler: 2942
Famed Member

Iranda bir çok internet sitesi yasaklı ve bildiğim kadarıyla sürekli denetim halinde (nerden biliyon demeyin 4 tane arkadaşım var iranlı) o yüzden böyle forum kültürü filan onlarda pek bulunan birçey değil...

Bir sen, bir ben, bir de köpek!

Gönderildi : 03/09/2008 5:53 pm
Giwz
 Giwz
(@giwz)
Gönderiler: 1750
Noble Member

sadece iranda değil ne bilim ram ram diye kendini parçalayan var Türkiyede..acaba bizim gruplara bu denli ilgi varmı...cevaptan da korkuyorum ya neyse..

Yürüyen Kapris

Gönderildi : 03/09/2008 6:41 pm
HeiroftheMetaL
(@heirofthemetal)
Gönderiler: 3058
Famed Member

Gönderen: @giwz
sadece iranda değil ne bilim ram ram diye kendini parçalayan var Türkiyede..acaba bizim gruplara bu denli ilgi varmı...cevaptan da korkuyorum ya neyse..

Daha bir sürü var ama bunlar forumda oldugu için tanıdık yerden olsun dedim.Episode 13,Cenotaph,Black Tooth... Hepsini bu camiadan olanlar ilgiyle ve merakla takip ediyor.Gruplarımızın son zamanlardaki kontratlarına bakın bi kim kimlerle anlaşmış.Hangi gruplarımız hangi organizasyonlara katılmış,ne yapmış,yabancı forumlarda ya da katıldıkları organizasyondaki ülkelerin metal müzik forumlarında ne düşünüyorlar bir okuyun anlarsınız o zaman. :)

Gönderildi : 03/09/2008 7:02 pm
Sayfa 2 / 3
Paylaş: