Forum
güzel teşekkürler
Eğer heavy ruhu taşıyorsanız, bu anlamda emek harcayıp çaba sarfediyorsanız belli bir zaman sonra o kıvama çıkıyorsunuz.. Ve o kıvama geldiğinizde de ne Heavydir, ne Heavy değildir! Anlıyorsunuz..
Heavy metal bir yaşam tarzı, heavy metal kesinlikle bir alt kültür.. Heavy metal anlatılmaz.. Heavy bir kuraldır. bir müzik bir grup ya Heavy'dir yada Heavy değildir..
There is no X metal Y metal Pussy metal.. Only heavy metal is Rock'n Roll
Saolasın kanka bizimle paylaştıgın için.. ![]()
Çok güzel bir yazı.Herkesin okuması lazım.paylaşım için teşekkür ederim......
En iyi SOAD ölü SOADdır!!!!!!!!!!
yazı guzel olmusta ama ben hıc dınleyememıyorum bee heavy metali.bı kac dınleme demenlerınden sonra yok be abı dedım ![]()
tabı karsı dusunceyede saygımız var.ama benı acmıyo...
hep senden ileride olan birileri vardir!
o kadar yazıyı oqumadım ama ßen ßiLdiğimi söLiim...qeLmi$ qeçmi$ iLk heavY metaL $arqısı stephenwoLf - ßorn to ße wiLd ' dır easY ReadeR fiLminin soundtrack'ı oLan $arkının içinde qeçen Heavy metaL Thunder keLimesi heavy metaL'ın Resmen ortaya çıqı$ıdır...
ALINTI DEİLDİR... ![]()
İmparatorlar cigaralarından babacasına çektikleri dumanı üflerken, Adam Mickiewicz'in şair ruhu dumana asılıp, 100 yıllık müzesinden kalkarak, kilisenin istavrozuna kondu… Ağır ablalar esrarı daha kallavi götürmek için zıvanalar hazırlamaktaydı…
Pekii sen bu sözlerinden sonra Metal müziği dinliyorum ben ağbii diyormusun ?yazı guzel olmusta ama ben hıc dınleyememıyorum bee heavy metali.bı kac dınleme demenlerınden sonra yok be abı dedım
tabı karsı dusunceyede saygımız var.ama benı acmıyo...
Resmen ortaya çıkışı değil o kültürün herkesin anlamadığı o kültürün ilham kaynağı olmuştur...Yani onlar rast gele yazmıştır.. Heavy metal'i o şarkıya o gruba bağlamak saçma... Sapla samanı benzetmek gibi...o kadar yazıyı oqumadım ama ßen ßiLdiğimi söLiim...qeLmi$ qeçmi$ iLk heavY metaL $arqısı stephenwoLf - ßorn to ße wiLd ' dır easY ReadeR fiLminin soundtrack'ı oLan $arkının içinde qeçen Heavy metaL Thunder keLimesi heavy metaL'ın Resmen ortaya çıqı$ıdır...
ALINTI DEİLDİR...
Black Sabbath o kültürü ortaya çıkaran...
[/b]bencede..tam olarak ortaya çıkışı değilde..bi ilham kaynagı olmuşture deemek daha dogruu
Ne yazmışsın abi be roman gibi... Ne diyelim sonuna kadar haklısın.![]()
Glam,Sleaze,AoR Its All For RocknROll
![]()
Heavy metal bi kült. Black metale zart zort metale benzemez. Thrash ile birlikte favorim. Gerçek sağlam metal...
Eğer heavy ruhu taşıyorsanız, bu anlamda emek harcayıp çaba sarfediyorsanız belli bir zaman sonra o kıvama çıkıyorsunuz.. Ve o kıvama geldiğinizde de ne Heavydir, ne Heavy değildir! Anlıyorsunuz..
Heavy metal bir yaşam tarzı, heavy metal kesinlikle bir alt kültür.. Heavy metal anlatılmaz.. Heavy bir kuraldır. bir müzik bir grup ya Heavy'dir yada Heavy değildir..
There is no X metal Y metal Pussy metal.. Only heavy metal is Rock'n Roll
hocam süper yazmışsın eline sağlık..
![]()
sağolasın RoCKMaNiaC (:
Heavy Metal toplumumuzda her ne kadar yanlıs anlanıyor olsada... Heavy Metal bir yasam tarzıdır KUŞKUSUZ metalin babasıdır!!!!
There Is No Way To Give Up!!!
ForEver MetallicA...
Heavy metal'i anlamak için ilk önce heavy metal'i kavramak, hayat tarzın olarak belirlemek, özümsemek lazım... heavy metal'i bilen kitle olucakki onun iyi yada kötü olup olmadığına karar vericek... Ki; Tr'de heavy metal adına bir üretim bir katkı yok!!! 1 tane heavy metal grubu yok!! yanlış mı doğru mu karar vericek kitle yok.. anlayan yok!
ikinci cümlene lafım yok...