Forum
26 yaşındayım 20 sene3dir hm dinliyorum dilerim 96 yaşınadada dinlerim...
Get Busy live Or Get Busy Die
Ya Yaşamakla Uğraşırsın Ya Ölmekle
(Esaretin Bedeli filminden)
ben sımdı herturlu metal dınlıyorum fark etmıyor..
aşmışsın sen
Heavy metal! ..or not metal at all..
bunlar hos seyLer ![]()
Kanlı kollarımda bir ceset,
Kanlı kollarımda bir insan,
Kanlı kollarımda insanlar, dünya,yalanlar, ihanetler, acılar,
hepsi bir olmuşlar, hepsi tek olmuşlar,
benden beni almaya çalışıyorlar...
uzunca yazıyı okumayıp sıkılanlar var galiba ![]()
ben diger metal türlerini dinlemeye calıstım ama yok hic bir zevk bana göre..Dinliyorm zevk alamıyorm.Ama gel görkü heavy metal gibisi yok...Kafam güzelken acıyorm manOwar sabaha kadar coşuyorm... :Z ![]()
Heavy Metak ilk göz ağrım..Maiden,Priest vb. vb. Bunların yerini hiç birzaman hiç bişey tutmaz..
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
heavy metal gercekten ayrı bişi.yeni yeni içine girmeye calısıyorum olayın sınırlı bi arşivle ama olsun
güzelll gercekten güzell.bu arada yazıda baya saglam teşekkür ettim.
yazı için çok teşekkürler hepsini okudum gerçekten heavy metal tarihi hakkınca çok iyi bir kaynak
..........Manowar..........
tek geçmede haklıyım..
...Man-O-waR...
metale bon joviyle basladım.dinleyenler bilir bon jovinin ilk albümlerinde heavy metal tadını alabiliyordunuz.sonra bozdu ama ilk albümleri özelliklede keep the faith cok basarılı albümlerdir.
o yüzden benim icin heavy metal herzaman icin bir adım öndedir.
Bazıları müzik dinler, bazıları müzik yapar ama bazıları vardır ki onlar müzik yaratır - Charles Schuldiner
Bon Jovi'nin ilk albümleri tam olarak Heavy olmasada Hard'n Heavy olabilir evet. ilk albümleri süperdi, sonra tarz yumuşadı falan..
Heavy metal! ..or not metal at all..
YA BEN MANOWAR I GÖREMEDİM
ACABA YOK MU BEN Mİ GÖRMEDİM
this sound is falling from the sky"
özgürlüğün geldiği gün, o gün ölmek yasak...
gerçekten yanlış anlşılmış bir tarz bazılarına göre gürültüden başka bişey deil ama dinlemeyi bilen için heavy metal ayrı bir sanat dalıdır benim en sevdiğim heavy metal temsilcilerinden iron maiden in yaptığı müzik gerçektende müziğin sihrini anlatıyor herhalde
I LOV£ †U®N †H£ HA†£
heavy metall ist krieg ![]()
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King