Forum
evet ben rsf sitesinde okumuştum..
Heavy metal! ..or not metal at all..
dinlemesi en zevkli metal türüdür.
there are 2 kinds of metal:heavy metal and bull shit!(bruce dickinson)
iron maiden,judas priest,manowar,accept ve daha niceleri..
bunun adı saf metal...
heavy metal sadece bir müzik değildir...
KEEP THE HEAVY METAL FAITH!
SeLLing Peace With Guns...
evet haklısın bir süre sonra yaşam tarzın oluyor..
"Its more than our religion, thats the only way to live" (Gods Made Heavy Metal - Manowar)
eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş
NOTHING SEEMS REAL!!!
cok ıyı bı yası olmus nerden buLdn ya :S
nefretini haykır karanlığın sesizliğine !!!
Hicri Bozdağ yazısıdır o arkadaşlar..
DUSUNCELERIN NEREDEYSEN TAMAMINA KATILIYORUM ....
BENCE BU SEKILDE DUSUNCELERINI HERKEZ AYRINTILARIYLA YAZABILMELI.... BEN DAHIL
HER NEYSE...
Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..
MoonlanD kardeşim senin klavyende caps lock yokmudur?
neyse...
Heavy Metal adina birkaç şey yazmıştım bu konuyla ilgili başka bir başlığa da içimden şunu diyesim geldi.Iron Maiden in 14. yeni albümünü şuan dinlerken,işte heavy metal budur,yıllardir bir heavy metal grubu albüm çıkardığında hep aynı heyecanla günlerce aylarca onu beklemek,her aşamasini takip etmek,albüm çıktı çıkıyor diyerek geceleri uyuyamamaktir.Bu da Heavy Metal'e gönül vermiş bir adam için hayat felsefesi,yaşam tarzi olmuştur artık.Ki görün,Heavy Metal öyle saygındır ki,milyonlar için yaşam tarzi olmuştur.İnsanlar deriyi,siyahi,gümüşü,metalik herşeyi,asiliği,motorsikletleri,duygusallığı,sertliği...ön görüp hayatına dahil etmiştir,onlarsiz yapamaz hale gelmiştir,müzik olayi da bir yana...
İşte Heavy Metal ruhuna sahip olmak bunlar olmadan yapamamaktir,yaşayamamaktir.Sertliği korurken ağlamayi delikanlılıktan saymaktir,ağlarken de isyan edebilmeyi bilmektir.
''The gods made heavy metal and they saw that is was good
They said to play it louder than Hell
We promised that we would
When losers say it's over with you know that it's a lie
The gods made heavy metal and it's NEVER GONNA DIE ''
Bunu mezara kadar söyleyebilmek,unutmamaktir.
heyt be çok güzel yazmışsın. Deri, motorsiklet, siyah bir parçan olur atamazsın. bunların geçeceğini söyleyenlere "eh irade meselesi" der çıkarsın.. Maiden, Judas, Manowar, Motorhead..
serbest kürsüde çok yazdım burda da varmıs
yazmicam ![]()
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
Bu dunya artık bıze kole olmalı....
Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..
Heavy metal dedinizde bana göre; müzik türünden çok fantastik yapımlar. Ritimleri olsun sözleri ve vokal tarzı olsun herşeyiyle fantastik müzik gibi bişiy size göre cahil kalabilirim ama bana göre budur. Temel anlamını biliyorum yanlış anlamayın
I Will Open the gates hell one day..
%100 saf heavymetal yapan gruplar Manowar, Judas Priest sayılabilir ancak üzücü birşey şu ki günümüzde saydığım 2 grup gibi çizgisinden çıkmayan yada saf heavymetal yapan grup ya yok, yada çok az.. az da olsa kendimizi Hammerfall ile avutuyoruz..[/quote![]:D](/wp-content/uploads/wpforo/smilies/PDT_smellie_lol.gif)
haklısın diyorum ve rock star filmi gercekten filimden daha cok bir belgesel gibi
---------------
---------------
--------------- Ehüehü
![]()
bu metal dınlemeye baslayanlar heavy metal ile baslasalar ıyı olr rıtm olsun ses olsun bu bakımdan ıyı bence ben sımdı herturlu metal dınlıyorum fark etmıyor..
yok