Forum
kittie-spit
haffmi oldu:s
..in to the darkness..
slipknot--- fahh this world
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
metallica- turn the page.. kadınları bedenini yaşamak zorunda bırakanlara iii bi şiddet gider...
Kataklysm - The Resurrected
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
Behemoth-Chant for Eskaton....sanırım cehennem kısmım devreye girdiğinde bu şarkıda yada x şarkıda gayet rahatlıkla yaparım
ama bir anathema şarkısında olmazdı herhal ehehheheh...şarkıyla katliamın ne alaksı var yaw hee gaza gelip yaparmıyız açısından psikopatlıın şarkısımı olur ehehhehehehe
Her hırsı kaybettim; birisi olma arzusu yoktu, Bir şeye ulaşma arzusu yoktu. Yalnızca kendi içime atılmıştım. Bu bir boşluktu ve boşluk insanı deli eder. Ama Işığa giden tek kapı boşluktur. Buna, ancak delirmeye hazır insanlar erişirler demektir.
Şuanda hangisi olursa olsun farketmez...
duygu böceğii senin insan kestiğini hyal edemem ama bana bişey yaparlarsa kesin kesersin ahahhahahhah ve seni üzen olursa kralını tanımam biçerim şarkı markı fıssss
Her hırsı kaybettim; birisi olma arzusu yoktu, Bir şeye ulaşma arzusu yoktu. Yalnızca kendi içime atılmıştım. Bu bir boşluktu ve boşluk insanı deli eder. Ama Işığa giden tek kapı boşluktur. Buna, ancak delirmeye hazır insanlar erişirler demektir.
Carpathian Forest -Ghoul
Tanrıyı severim benden uzak olduğu sürece,içki masalarında alemlerde..
deftones-passenger ![]()
ill fight the heathens.........................................
cannibal corpse:kill
Ölümle haşır-neşir olmanın en iyi yolu, onu ahlaksız bir fikirle bağdaştırmaktır (!)
kreator-plesure to kill
isimden kazanır bikere
the butcher strikes back!!
RobertoSMIX kardeşimi tebrik etmek istiyorum.sayfa 12 de çok guzel açıklamış.hani böyle duygulara bir şarkı gazıyla geliyosanız kötu.eğer bir şarkıyla kapılacaksanız bu duygulara tek adres: pleaasuure to killll
the butcher strikes back!!
dimmu borgir-sorgens kammer del II
gorgoroth-krig
İçimi Kemiriyor Zifir!!!
motörhead- overkill
of of ne güzel olur
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
The Dillinger Escape Plan - Sunshine The Werewolf (veya herangi bir kaotik math parça)
In the dissection of flesh and the sawing of bone
I've coaxed confessions from the lips of the dead
Postmortem scrutiny that has clinically shone
The horrifying facts that would have never been said...