Forum
sözlük geyiği yapanları boşverin siz yazmaya devam edin ...
metallica yı sormuş biri , metallica larsın grubu james ile birlikte kurmadan önce arkadaşının yayınladığı bir metal zine ismiydi isim okadar hoşlarına gitmişki grubun isminide metallica koymuşlar.
çok bilindik bi gurup ama ben hala pink floyd ne demektir bulamadım
pink pembe orası okey de...
flot nedir ya?
bu elemanlar1n sevidigi 2 muzik adam1n1n soyad1n1 birlestirmisler
peace sells...but who's buying
bildigim kadar1yla da megadeth
100 bin kisiyi oldurebilecek bomba ad1yd1
peace sells...but who's buying
MARDUK:ESKİ SÜMERDE KÖTÜLÜK VE SAVAŞ TANRISI
DIMMU BORGIR:ESKİ İSKANDİNAV DİLİNDE KARANLIK ŞATO
AMON AMARTH:ELFÇE KARANLIK TEPE WEYA "147"NİN SÖYLEDİĞİ GİBİ HÜKÜM DAĞI.
!!!!!! m/ METAL EÃLENCE DEÃÃLDÃR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
blind guardian - kör gardiyan soilwork - toprak işçisi ıced earth - soğuk dünya for my pain - acım iç
in slayer - katil ıron maiden - demir bakire radical noise - radical gürültü......
.................
evanescence - buharlaşıp yok olma zuahahahah isimleri güsel ama kendileri diil
.................
Amon Amarth Hüküm Dağı demek... Ama elfçe birebir karşılığı karanlık tepe gibi bişey olabilir, zira hüküm dağı pek ışıl ışıl biyer değil...
Lord of all Noldor...
"...A star in the night and a bearer of hope
He rides into his glorious battle alone
Farewell to the valiant warlord..."
morbidangel....igrenç melek yada igrenç seylerden haz duyan.pis,kirlenmis anlamlar1na gelir...
Altars of madness
Blessed are the sick
Covenant
Domination
Entangled in chaos
Formulas fatal to the flesh
Gateways to annihilation
Heretic
albümleri bile alfabetik s1raya göre yaa ... bi yerde okumustum 90li yillarda inter star da morbidangel dan David Vincent 'Ben Seytanim' die bagiriyormus!....tanrim neden daha erken dogmamisim
![]()
Bilinç korkunç bir lanettir.. Düşünürsün, hissedersin, acı çekersin..
marilyn manson ismini acıkliim size; gerccek adı brian warner.. marilyn ismini marilyn moreo mudur nedir o kadından almıss...cünkü hep onun gibi zengin olmak istemistirr....manson soyadı ise amerikanın düsmanı katil charles mansondan gelio....dostlar birlikte kara büyü yapiolarmıss....annnneeee ![]()
morbidangel i kimse yazmam1s e bu olay tabi doal olarak bana düstü: )
Bilinç korkunç bir lanettir.. Düşünürsün, hissedersin, acı çekersin..
blind guardian - kör gardiyan soilwork - toprak işçisi ıced earth - soğuk dünya for my pain - acım iç
in slayer - katil ıron maiden - demir bakire radical noise - radical gürültü......
Iron maiden bir işkence aletini adıdır...
valla sözlükten çevirmek kolay arkadaşlar biraz o ismin neden,nasıl gruba konulduğunu açıklasanız daha çok seviniriz.
Words escape me when I try to speak

DEICIDE nedemek bilen var mı?
therion ve tiamatın da şeytanın isimlerinden olduğunu duymuştum. ve anathema da dinden afaroz edilmek anlamaına gelio.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* eternity...~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*