İçeriğe geç

Forum

grup isimlerinin ma...

Bildirimler
Tümünü temizle

grup isimlerinin manaları

220 Gönderiler
146 Üyeler
0 Reactions
40 K Görüntüleme
callap
(@callap)
Gönderiler: 807
Prominent Member

In Flames : Alevler içinde :D

Breaking Benjamin : grubun solisti benjamin bornley,bir barda nirvana coverlerken mikrofonu düşürür ve kırar... barın sahibi abimiz gelir ve 'thnx benjamin,you breaking my fuck mic.' gibisinden bi şeyler söyler ve grubun adı burdan gelir:D

Blind Guardian : Kör Gardiyan.. hikayesini bilmiyorm..:$

Gönderildi : 24/07/2007 12:22 am
Yehaa
(@yehaa)
Gönderiler: 46
Trusted Member

hadı bakım bana MNEMIC'in anlamını cıkartın

Mainly Neurotiv Energy Modifying Instant Creation

hadı bakım ahanda sıze!

!!!!PROUD MEMBER OF EVERDYING INFLAMES FORCES!!!!

everdying Dot cum

Gönderildi : 24/07/2007 1:04 am
metalized
(@metalized)
Gönderiler: 155
Estimable Member

Gönderen: @fink
Gönderen: @errtu
peki metallica ve megadeth'in bir öyküsü var mi? bilen?

Metallica'nın ismi bir dergiden.Metallica ilk kurulduğu zamanlar bir derginin ismiymiş.Sonra grup bu ismi alınca dergi ismini değiştirmiş.

Megadeth ismi ise 1 milyon insanın ölümü anlamında askeri bir terimin okunuşu.Asıl olarak Mega Death ama grup bunun okunuşunu almış.

yanLış biLiyorsun..derqinin ismi oLan Mr.Metal 'di..Ve onu Lars buLmuştu..sonradan değiştirdiLer ve Metallica oLdu..Metallica'da öz ve öz James'den çıkmıştır :wink:

İmparatorlar cigaralarından babacasına çektikleri dumanı üflerken, Adam Mickiewicz'in şair ruhu dumana asılıp, 100 yıllık müzesinden kalkarak, kilisenin istavrozuna kondu… Ağır ablalar esrarı daha kallavi götürmek için zıvanalar hazırlamaktaydı…

Gönderildi : 31/07/2007 9:44 am
gzZzm
(@gzzzm)
Gönderiler: 386
Reputable Member

hmm bilmiyodum bazılarını iyi olmuş bu bölüm ne kadar başlarda tartışmalar çıksa da :)

Gönderildi : 31/07/2007 3:58 pm
mielikki
(@mielikki)
Gönderiler: 120
Estimable Member

Gorgoroth-Orta Dünya'da Mordor'un kuzey batı bölümünde olan düzlüktür.

Midnattsol-Norveççe geceyarısı güneşi demek.

Burzum-Mordor'un Kara Lisan'ında karanlık demek,aynı zamanda Tek Yüzük'ün üzerindeki yazıda da geçer "..agh burzum-ishi krimpatul"-''..ve karanlıkta birleştirecek'' gibi birşey oluyor.

Mayhem-kaos,kargaşa.

Ensiferum-aşağı yukarı ''kılıç taşıyıcısı/sahibi/kullanıcısı'' olarak çevrilebilir.Ensis kılıç demek,Ferum da taşımak.

Einherjer-öldükten sonra Valkyre'lar tarafından Valhalla'ya toplanıp Ragnarök'teki Son Savaş için bekleyen onurlu ve güçlü savaşçılar.

Penumbra-yarı karanlık.

Kalmah-eski bir Fin lehçesi olan Karelian'dan gelir,mezara kadar demek.

Overkill-gerekenden kat be kat fazlası.

Sepultura-mezar taşı.

Siebenbürgen-yedi kale.

Amorphis-ingilizcede şekilsiz,iğrenç görünümlü,çirkin anlamına gelen amorphous sözcüğünden gelir.

Angra-Perslere dayanan bir tarihten gelen kelime şeytani,düşman,kötü anlamlarına gelir.

Behemoth-güç ve cüssede inanılmaz büyük olan şey.İncilde de devasa canlı olarak geçer.

Anthrax-şarbon

Falchion-pala

Hypocrisy-ikiyüzlülük

Samael-kör Tanrı'dır.

Gönderildi : 09/08/2007 8:29 pm
Ezequeel
(@ezequeel)
Gönderiler: 200
Estimable Member

Gönderen: @deathnightwarior
bodom yanlış hatırlamıyorsam göldü ve o civarda cinayet oranı yüksek olduğu için bu ismi aldılar(sözlükte yazmadığını vurgulamak istemiştim)
Evet bende öyle biliyorum

Beden ölebilir ama ruh her zaman var olacaktır...

Hayat biter,alem biter,yol biter; çArşı bitmez :!:

Gönderildi : 12/08/2007 3:18 pm
Borlach
(@borlach)
Gönderiler: 2899
Famed Member

Gönderen: @devilation
S.A.B.A hadi bunu bilin ama bilenler söylemesin
tahminleri bekliom
S.en A.çıklasaydın B.ari A.bi
bknz. baş harfler :-D S.A.B.A

Gönderildi : 14/08/2007 3:01 am
(@pala1907)
Gönderiler: 16
Active Member

venom un anlamını world of war craft isimli bi oyundan çözdüm hehe venom spider diye bi örümcek wardı örümcekte bulunan zehir sanırsam:P

Gönderildi : 14/08/2007 3:15 am
(@pala1907)
Gönderiler: 16
Active Member

yaa birinici sayfadan başladım haaala daha aynı şeyler açıklanmış boş yere... okuyun arkadaşlar 14. sayfadayım haala iron maiden ın anlamı yazılıo bea:D sıkıldım aynı şeylerden değişik bilinmedik gruplar yazın:D

Gönderildi : 14/08/2007 3:17 am
mielikki
(@mielikki)
Gönderiler: 120
Estimable Member

hehe Venom zehir zaten

Gönderildi : 22/08/2007 11:58 pm
Sayfa 15 / 15
Paylaş: