Forum
Tanımında Goth müziği ve Heavy Metal müziğinin karışmıdır yazmışlar. Lütfen bu iki kelimeyi yan yana anmayın. Atalara yapılan, dinozorlara yapılan bir ayıp bu.
Elbette yanyana anilmalidir. Bunun aksini söyleyemezsin!
the scent of your skin like the taste of orchids in the back of my throat — flowers of flesh
lacuna coil,within temtetion gibi gruplar'saf'(öyle yazmış bi arkadaşsaf gothicden bahsediyoz diyerekten ona hitaben)gothic değildir ve bence gothic dahi değillerdir.gothic metal tanımlamasının olduğu yazıda tek saf gothic grubu lacrimosadır.oda yanlış yazılmıştır.
![]()
saf gothic müzik "sopor aeternus" tur dinlerim bazen özellikle aşırı çay içtiğim gecelerde![]()
.....Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki ASİL KANDA mevcuttur..!!
Yüce Önder M.KEMAL ATATÜRK
http://www.myspace.com/dungeonofwizard6666
goth...hmm ne ifade ediyor ki ?
goth kültürü herzaman için yukarı yukarı evet ona hep ona gitmek istedi...
bunun için o dönemlerde herzaman sivri mimariye önem verildi.ancak bununla birlikte coğu elbise ve kumasta işlemeler yine sivri sekiller üzerine islendi.
goth kulturu içinde barınan herşeye gothic denir.yani ona ait demek değildir bu ait olanlarda vardır ancak benzerlik daha agırdır.
gothic metal de metalin doom etkilenimleri kullanarak gothic kavramıyla birleşmesi sayesinde oluşmuştur.gothic sadece metalle özleşmemiştir.lütfen bunu bilelim.goth kültürünün cıktıgı zaman bile gothic soundlar vardır.gothic müziği bir pop - techno soundu bile barındırabilir.
konumuz gothic metal olduğuna göre imzamda bulunan sarkı sözlerininin sahibi ( sarkı adı lorelei ve sevgilimle bizim ortaklasa buldugumuz sarkı hehe) olan Theatre Of Tragedy i önermeyle işe başlayalım...goth kültürünü icinizde hissedin.
gothic metal gercekten sound yapısı olarak cok cok cok fazla değişime ugramıstır.black metal soundları ve bazı klasik müzik soundları yanısıra pop unsuru bile barındırmıştır.
gothic metalin kilometre tası elbette paradise lost tur.gothic adlı albümü çığır yaratmıstır.şu an yaptıgı müziğe bakacak olursak ve bunu gothic olarak değelendirirsek( kendi görüşüme göre değil ) değişimi anlayabiliriz.
anathema nın brutal zamanları...evet bu zamanlarda gothic piyasasına gercekten katkı sağlayan gruptur anathema ama kim derdi ki birgün özenti malı olacak diye...
goth hissetmek acısından güzeldir.ancak gothic metal hakkında bilgi sahibi olmak goth kültürünü bilmek değildir.
gothic metal iki tane müziğin kırmasıdır.gothic müzik - metal müzik...
ikisininde alt türüdür.unutmamanız dileğimle...
teşekkürler.
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
(sen ve ben gerisi yok...) symblc & minerva
saf gothic te neyin nesi ?
goth hep saf kalmıstır.müzikal acıdan yeni şeylerin katılması asla onu saflıktan arındırmaz.
saf gothic yoktur lütfen arkadaslar ya bunu sizinle saatlerce tartısırım emin olun.birseyin özü değiştiginde saflıktan cıkar.bir grup ya gothic metal yapıyordur.yada değistiginde gothic metal değil grup değişmiştir.
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
(sen ve ben gerisi yok...) symblc & minerva
him in gothic metal yaptıgını düsünenler gothic metali bilmiyorlar demektir
My Life İs Metal
him metal mi ki gothic metal olsun ?
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
(sen ve ben gerisi yok...) symblc & minerva
gothic metali evanescence denilen aptal piyasa grubundan ibaret sananlar kol gezıyor arkadaslar.
HIM gothıc rock* tır.eger saf gothıc metal dıye bırsey varsa o kesınlıkle THE PARADİSE LOST tur.
[u]Karanlık Korkusu
Epica
milyonlarca(L) ve (K)
Yürüyen Kapris
sitedeki ilk mesajımı atiim bari
ben moonspell derim
nightwish de iidir ama power-gothic karısımı bişe yabıo onlar ama gene gusel hoş..![]()
If I CoULd Fly LiKe KiNg Of ThE Sky!!!!
Eva ve gotik metal muhahahah ![]()
Epica ve Therion uyuyosa bu kategoriye dinlerm ve severim =)
felsefesini severim imajını değil.
Fetish for horror, brought them to me.
Frenzied and impaled,
All the blood is sickening.
Hands soaked with vomit. Torture is my need.
zaten felsefesi geri planda kaldı , susuzluk hiçbir şeydir ; imaj herşey olayına girdi durum.Paradise lostun 90 lı yıllarda ortamı sllayan albümleri , Type O Negative in bloody kisses albümüyle milleti delip geçtiği yılların ardından günümüzde popvari garip gurup şekilli insanlar sayesinde gothic metal özünden iyice uzaklaştı.tek dayanağı Type o Negative benim gözümde her ne kadar paradise lost son albümünde eski günleri hissettirsede.
empyrium, lacrimosa, ama en başta johhny hollow

