Forum
silentium , lacrımosa ,after forever, tristania, lacuna coil biterim başkada tanımam empyrium vazgeçilmezim sirenia da sağlamdır ......
KÖPEK EFENDİ İSTEMEZDİ,EFENDİ KÖPEĞİN DÜNYASINI YIKMASAYDI EĞER.......
sevdim ![]()
Arnold Civardagezer
moonspell crematory darkwell after forever ii bence ![]()
evetSAF GOTİKTEN BAHSEDİYOSANIZ."LACRIMOSA"
gecenin soluğunda sarı farlar,kornalar,başa yetişmek için aceleci,sankı sonu gelmeyecekmiş gibi kayıtsız...
çoğunlukla dinlediğim müzik tarzı ama saf bir metal tarzı değil harmanlanmış..
tristania,therion,moonspell,nightwish,lacuna coil,bloodflowerz,silentium,catafalque,crematory,after forever sıkça dinlediklerim ve önerdiklerim..
Awake... For all is dying, even the dead
We are our past failing to come back
All of us visionaires
With a rope around our neck
haydaaa abicim katatonianın gothicle ne alakası vardırkataonia
Artık hayal bitti,zaman doldu!..Gözlerini açman gerek, uyan artık!, uyan!, uyan artık!..
epica,within temptation,therion,nightwish ![]()
raining blood muhteşem!!bilmeyen var mı?
kızlar çok dinliyo bunu. ne bulurlar anlamam hiç... zaten 2 tip metal dinleyicisi var sanki biri bunlar diğeri de thrash heavy takılanlar. death/black iki kesime de hitap ediyor.
hellraiser, in the thunder and heat
hellraiser, rock you back in your seat
hellraiser, and ill make it come true
hellraiser, ill put a spell on you
saf gotik dinlemem ben ama symphonic gothicde haggard!, epica,nightwish, lacuna coil..... filan dinlerim.
farketmez hepsi aynı semfoniki de aynı doomu da aynı işte hepsi aynı tip karamsar müzik... üzerine de bir adet bayan vokal. power da biraz bunlara benzer ama icedearth gibi thrash power bir grup nedeniyle fazla dokanmıyorum onlara![]()
hellraiser, in the thunder and heat
hellraiser, rock you back in your seat
hellraiser, and ill make it come true
hellraiser, ill put a spell on you
evet sana katılıyorum lacrimosa!!!ama silentum'da güzel özellikle shame forever mine...SAF GOTİKTEN BAHSEDİYOSANIZ."LACRIMOSA"
sessizlik vardır ölümün kanında ve susmak bir ölümse...
Şu an için gothic olarak H.I.M. grubunu biliyor ve dinliyorum. nightwish'de power bence...
YOKSA VAR MI, VAR DA YOK MU?
nightwish zaten senfonik power yapıyo ama gothic diyede gecer bi cok yerde..Şu an için gothic olarak H.I.M. grubunu biliyor ve dinliyorum. nightwish'de power bence...
him ve gothic metal...
hm, hala aynı etiketi kullananlar var. enteresan tabi.
arkadaş hiç gothic metal dinlemiş mi merak ediyorum. him gothic metal'in ucundan geçmeyen bir topluluk, hiç bir metal öğesi rastlayamazsınız.
gothic metal sevmem ki "gothic" kavramının asıl ruhundan uzak bişey bence metal. klasik gotik grupları etnik gotik grupları gotik punk grupları, eskiler çok çok daha hoş bence. ama gothic metal. ı ıh. doom'u tercih ederim.
http://noiseforanewgeneration.blogspot.com/