Forum
Evet katılıyorum Paradise Lost In Requeim'le kaybettiklerini geri alıyor.Çok değerli bir albümdür o tüm şarkılarıyla
.Çok daha iyi olmuş silkelenmiş adeta ![]()
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
Bnce gothic in kralı moonspell dir.Her ne kadar 1998-Sin Pecado albümüyle fanlarını hayal kırıklığına uğrattığını düşünsemde,1995-Wolfheart albümü de taparak dinlediim bi albümüdür,açık ara moonspell daha sora tabiki floor jansen olduğu için after forever,epica,the gathering
Darkness has its attractions, which everyone can feel only hypocrites deny, its time to remove the blindfold of hypocrisy. Stay true to yourself...
Biri bna CATAFALK ın dowlandlarını nerde bulabilceğimi soleyebilr mi???
Are You Dead Yet?
catafalk = catafalque ?
..Lethe.. (H)
Ewt yha catafalque demek istemiştim simdi üşendim de ondan tam olarakta bilmiordum saol uyardığın icin
Are You Dead Yet?
LACRIMOSA!
üstüne tanımam..
o bakti kendini gordu
therion(gerci senfonige kacio ama olsun ) moonspell lacrimas prof anathema my dying bride tristania within temptation vampiria theatre of tragedy celtic frost ...ama en baba paradise lost dur desek yalan olmaz
birthmachine..
Ben gothic yapan kımsenin kötü yaptını görmedim...
I've felt the hate rise up in me...
Kneel down and clear the stone of leaves...
I wander out where you can't see...
Inside my shell, i wait and bleed...
Goodbye!
Get outta my head cuz i don't need this
Why i didn't i see this?
I'm a victim - manchu
Ben bu siteden dowland sitesi itemedim ki nsl okuoonanlamıorm dowlandlarını nerde bulabilirm derken link olarak deil fikir olarak artisss!!!
Are You Dead Yet?
Gel ben sana vereyim linki gel sen, gel...
[url=http://www.guvenceylan.net]
[url=http://www.kapakmagazin.com]
nightwish bu konuda üstüne düşeni yapıyor bence...
Progressive RoCkS!!!
türde en çok beğendim grup lacuna coil'dir. zaten pek sevmiyorum.
Gothic Metalde sözler din,tanrı,cennet-cehennem,boşluk,hüzün gibi konuları ele almaktadır.cradle of filth,epica,moonspell,theatre of tragedy,lacrimosa,lacuna coil,HIM,nigthwish,dakwell,paradise lost,lake of tears,trail of tears,the gathering,therion,tristania,within temptaion,evanescence gothic metal grupları arasındadır.. evanescence we nigtwish'ın gothic olup olmadıgı konusunda tartısmalar söz konusudur.. moonspell, lake of tears sewdiğim gruplardır..
Tanrıyı güldürmek istiyorsan Ona planlarından bahset!
theatre of tragedy,within temptaion,HIM,nigthwish,therion dinlerim