İçeriğe geç

Forum

Gereginden fazla yü...

Bildirimler
Tümünü temizle

Gereginden fazla yüceltilen gruplar?

631 Gönderiler
340 Üyeler
0 Reactions
87.7 K Görüntüleme
Jaymz_Hetfield
(@jaymz-hetfield)
Gönderiler: 91
Trusted Member

Polemiğe girmicem hiç...Büyüklükleri tartışılmaz...

MASTER_OF_PUPPETS

Gönderildi : 23/05/2005 12:54 am
147
 147
(@147)
Gönderiler: 214
Estimable Member

hemen atlicak bazilari ama abartilanlarin basinda metallica gelir...sonra tum balon numetal zirvasi gruplari.children of bodom da bence abartilir.tamam alexi aga bir dehadir saygimiz sonsuzdur ama muzik grup isi bea..buarada biri iron maiden abartiliyo demek gafletine dusmus..kendisine tuhh vahh demekten baska birsey yapamiyoruz ve hemen bir doktora gorunup tedavi olmasini ogutleyerek sirtini sivazliyoruz.daha kucuk abisi ogrenecek oda ogrenecek....onlar bu isin ilahidir mazaallah carparlar...cıkkk cıkkk cıkkk aman dikkat et kendine usuttun sen galiba...

A Elbereth GithonieL
silivren penna miriel
o menel aglar elenath
Elbereth A Gilthoniel

bigun bende nefes alicam yildizlarinin altinda,ruhum sigmaz oldu bu dunyaya...varligini hissettigimden beri...

Gönderildi : 23/05/2005 8:01 pm
okanist
(@okanist)
Gönderiler: 326
Reputable Member

Gönderen: @alcoholocaust
Gönderen: @cytherea
children of bodom, dark tranquillity, marduk, dimmu b., cannibal corpse, morbid angel her turlu black metal aptalca buluyorum ama daha once dedigim gibi zevkler maalesef ki tartışılmıyor

YAZIK YAZIK!!! Sizin gibi insanlara çok YAZIK. Tabi herkese deil. Herkes üstüne alınmasın! Sinirden kan beynime sıçradı resmen! Uzun süredir forumlara bakmıodum. İyiki bakmamışım. Türkiye'de böle insanların olması çok yazık.

"Maalesef ki Zevkler tartışılmıyor" demekle neyi kastetdiğini anlamıorum. Ama birşey biliorum ki zevkler tartışmaya acıuldığı anda herkes birbirini yer. Herkesin gorusu anlayısı farkluıdır. Bir Cannibala laf adam biri bana göre death e bok atıo demektir. Ha sevmeye bilir onu annarım "eyw." derim ama konu cok farklı bana gore o grup bulunduğu yeri tamamiyle hakediyor. vocaliyle davuluyla rifleriyle 10 numaralı. Bence sen git bi en azından vcdsini isle onanrın. Hem Black Metal'e bok atman da çok yersiz! Dinlemeye, Sevmeyebilirsin. Ama bu konuda onun yeri ne? Konu neydi hojam? "Gereginden fazla yüceltilen gruplar?" Sen ne yazıon? Yorumsuz...
Biri gider Megadeth'e bok atar. Be SALAK! o grubun sololarını atabilion mu? Sen daha fade to black'in solosunu atamıon! Sewmeye bilirsin ama bari grubun bu performansına, Metal müziğe katkısını hiçe sayma! Bana gore bu konu fazlasıyla sapmış.

Ne yazık ki önüne gelen herkes(Yannıs dusunduğunu bilmeyen, araştırmayan herkes) forumlara kafasına göre yazılar yazıo. Daha okuduğumuzu, dinnediklerimizi anlayamıoruz.

Girişinde "Underground Webzine" yazan bi siteye sağlam insanların takılmasını, herkesin de birşeyler öğrenmesini beklerdim...

Yazık... :x :x :x

arkadasım megadeth e bokta atarım istedigimide atarım.. Gel sana Fade to Black in solosunu da atıveriim.. Istedigin bi slayer parcası sole onu da atiim.. Megadeth ten nefret etmesem onu da calısıp atiim dicem.. 1 burda kimse megadeth sevmek zorunda diil.. iki megadeth sevmeyenleri SALAK die asagılayamazsın.. 3 sen ne kadar solo atıon ki bu kadar artislik yapıosun... evet bence bu forumun biraz daha terbiyeli arkadaslara ihtiyacı war.. adam kafasına gore yazı yazcak tabi senin istedigine gore deil.. Biz yeterince sey bilioruz sen kafana takma..

CompleX - ..:: oKANist ::..

Everything is 3D Blasphemy !!!

CompleX is my fucking new BAND!

Gönderildi : 24/05/2005 1:40 am
panterhan
(@panterhan)
Gönderiler: 112
Estimable Member

ahahah yani ne alıp veremediginiz var bu gruplarla anlamdım atı alan üsküdarı geçmiş siz hala takılın bole hahahaha bide dayı sen hala Fade to Black ve slayer solosumu çalışıyon yani ne diyim dinime küfreden müslüman olsa bari hahahahahah

Gönderildi : 24/05/2005 2:20 am
(@sylph)
Gönderiler: 800
Prominent Member

cradle of filth kesinlikle
bide manson cok abartılıo cok yuceltilio tamam bnd dinnerim bi kaç sarkısınıda öhh abarmayın pls herife tapanlar mevcut

Gönderildi : 24/05/2005 2:26 am
panterhan
(@panterhan)
Gönderiler: 112
Estimable Member

haa bu arada üstünüze alınmayın arklar yani yaptıgınız tartışma bence çocukca konuyu açan dayıyada burdan tebrikler dorusu

Gönderildi : 24/05/2005 2:28 am
raw_ride
(@raw-ride)
Gönderiler: 42
Trusted Member

dream theater. çok sıkıcı, çok bayıcı bi tarzları var(bana göre) bi türlü sevemedim zaten

Gönderildi : 24/05/2005 8:24 am
okanist
(@okanist)
Reputable Member

Gönderen: @panterhan
ahahah yani ne alıp veremediginiz var bu gruplarla anlamdım atı alan üsküdarı geçmiş siz hala takılın bole hahahaha bide dayı sen hala Fade to Black ve slayer solosumu çalışıyon yani ne diyim dinime küfreden müslüman olsa bari hahahahahah
bunları calısmıorum CALIORUM! ii oku istiosan.. kendi bestelerimle urasıorum.. bisuru de solom war yani.. nese polemige girmicem..

Gönderildi : 24/05/2005 8:23 pm
(@ayazg-11148)
Gönderiler: 638
Honorable Member

cof,cob,dm.bor, bes para tmez gothic , doom , swedish death , melodic death , black gruplari vb alakasiz seyler...

Gönderildi : 24/05/2005 8:33 pm
(@in-flamess)
Gönderiler: 815
Prominent Member

Ya gidin işine beeee.....Karıştırmayın konuyu sewmedikleriniz değil abartılan grupları yazın...

when the evening reaches here
you're tying me up
i'm dying of love
it's ok

Gönderildi : 24/05/2005 9:29 pm
Slash_ngb
(@slash-ngb)
Gönderiler: 776
Prominent Member

Kesinlikle Pearl Jam,U2 fln...

Long live Rock n Roll...

Gönderildi : 24/05/2005 9:32 pm
Slash_ngb
(@slash-ngb)
Gönderiler: 776
Prominent Member

Gönderen: @okanist
Gönderen: @alcoholocaust
Gönderen: @cytherea
children of bodom, dark tranquillity, marduk, dimmu b., cannibal corpse, morbid angel her turlu black metal aptalca buluyorum ama daha once dedigim gibi zevkler maalesef ki tartışılmıyor

YAZIK YAZIK!!! Sizin gibi insanlara çok YAZIK. Tabi herkese deil. Herkes üstüne alınmasın! Sinirden kan beynime sıçradı resmen! Uzun süredir forumlara bakmıodum. İyiki bakmamışım. Türkiye'de böle insanların olması çok yazık.

"Maalesef ki Zevkler tartışılmıyor" demekle neyi kastetdiğini anlamıorum. Ama birşey biliorum ki zevkler tartışmaya acıuldığı anda herkes birbirini yer. Herkesin gorusu anlayısı farkluıdır. Bir Cannibala laf adam biri bana göre death e bok atıo demektir. Ha sevmeye bilir onu annarım "eyw." derim ama konu cok farklı bana gore o grup bulunduğu yeri tamamiyle hakediyor. vocaliyle davuluyla rifleriyle 10 numaralı. Bence sen git bi en azından vcdsini isle onanrın. Hem Black Metal'e bok atman da çok yersiz! Dinlemeye, Sevmeyebilirsin. Ama bu konuda onun yeri ne? Konu neydi hojam? "Gereginden fazla yüceltilen gruplar?" Sen ne yazıon? Yorumsuz...
Biri gider Megadeth'e bok atar. Be SALAK! o grubun sololarını atabilion mu? Sen daha fade to black'in solosunu atamıon! Sewmeye bilirsin ama bari grubun bu performansına, Metal müziğe katkısını hiçe sayma! Bana gore bu konu fazlasıyla sapmış.

Ne yazık ki önüne gelen herkes(Yannıs dusunduğunu bilmeyen, araştırmayan herkes) forumlara kafasına göre yazılar yazıo. Daha okuduğumuzu, dinnediklerimizi anlayamıoruz.

Girişinde "Underground Webzine" yazan bi siteye sağlam insanların takılmasını, herkesin de birşeyler öğrenmesini beklerdim...

Yazık... :x :x :x

arkadasım megadeth e bokta atarım istedigimide atarım.. Gel sana Fade to Black in solosunu da atıveriim.. Istedigin bi slayer parcası sole onu da atiim.. Megadeth ten nefret etmesem onu da calısıp atiim dicem.. 1 burda kimse megadeth sevmek zorunda diil.. iki megadeth sevmeyenleri SALAK die asagılayamazsın.. 3 sen ne kadar solo atıon ki bu kadar artislik yapıosun... evet bence bu forumun biraz daha terbiyeli arkadaslara ihtiyacı war.. adam kafasına gore yazı yazcak tabi senin istedigine gore deil.. Biz yeterince sey bilioruz sen kafana takma..

Bi dakika ya ne alaka şimdi onun solosunu atarım bunun solosunu atarım sen onun solosunu atabiliğin zaman senin o şarkıya veya gruba bok atma hakkın mı oluyor yapmayın arkadaşlar müzik bu kadar basit değil eğer illaki birilerine bok atmak istiyorsan KENDİN onlardan daha iyi bişeyler üreteceksin anca bu sayede bok atma hakkın doğar yoksa ben onun solosunu atim bunun davulunu çalayım ondan sonra bok atayım ne alaka şarkıyı sen mi çıkardın solo sana mı ait..?

Long live Rock n Roll...

Gönderildi : 24/05/2005 9:37 pm
Freak_666
(@freak-666)
Gönderiler: 483
Reputable Member

Ya bu Dream Theater çok abartılıyo bence ben bi olaylarını göremedim daha

God, Now I see
That the devil
Is out hunting you
Into exile
Get used to it!
Is this my own apocolypse
Haunting me
And he turns to us
His only answer..

Gönderildi : 24/05/2005 9:40 pm
okanist
(@okanist)
Reputable Member

bırak abi ya ben megadeth i sisiriolar diom adam sen onun solosunu at once dio.. bole zihniyetin..

Gönderildi : 24/05/2005 9:58 pm
Freak_666
(@freak-666)
Gönderiler: 483
Reputable Member

Bencede megadeth fazla şişiriliyo ama bu bi forum we herkesin kendi fikri saygı duymak gerek o kadar basit

God, Now I see
That the devil
Is out hunting you
Into exile
Get used to it!
Is this my own apocolypse
Haunting me
And he turns to us
His only answer..

Gönderildi : 24/05/2005 10:12 pm
Sayfa 9 / 43
Paylaş: