Forum
RAMMSTEIN,cradle of filth,rob zombie,system of a down...daha çok var amöa ilk bunlar akla geliyo
linkin park
boşver zaten grup die saymıyom soytarı piçler)
soad.
metallica
özellikle and justice for all dan sonre)
testament
korn
nu metali iyice yayan götler)
sonra ne biliyim ulan aklıma gelmio şimdi
üchildren of bodom, dark tranquillity, marduk, system of a down, cannibal corpse, morbid angel... fln filan
Katılmıyorum Children Of Bodom dark tranquillty system of a down ßu listeden cıkar.. ßence..
Ey Gidi Günler...
olum ne dio bu CANNİBAL CORPSE BASİT GELİOMUŞ HAFİF GELİOMUŞ BOĞARIM LAN BEN BU ADAMI DARK TRANQUİLİTY FALAN YARAMAZMIŞ İSTEMİOMUŞ BASİTMİŞ.ULAN SEN ÇAL Bİ ŞARKISINI DA GÖREYİM ÇOK Bİ MİK BİLİON YA SIRF KONUŞMAK İÇİN İŞTE DİNLEDİK MORBİD ANGELI DA PEK DE Bİ BOK YOK YANİ. DEATH ULAN İŞTE DİNLE.SENİN İÇİN SOAD LİMP BİZKİT FALAN RAHATSIZ ETMİODAKORN MORN GİDİYON BABALARA BOK ATIYON ÇOK SİNİRLENDİM YAdeath dinlerim ben de aksine.. yani bildigimden soyledim o iki grubu!!.. enstruman olarak basit gelirler bana.. agir, sert dinledigim icin bunlarin o kategoride olmasindan rahatsizim.. haketmiyolar yani.. morbid bi derece cunku eskidir bayaa. ama canniballl... ııyyy
SOAD YAZMIŞSIN ZATEN PARDON
Nirvana ve yazmaya gerek duymadığım Amerikalı birsürü geyik gurup.Avrupadan kim olabilir hımmm.....KİMSE!!!!!!
Gerçeğin aydınlığı yanında olacak!
...And how I lust for the dance and the fire
evet kesinlikle Nirvana. metali popla birleştirerek bugünkü boktan alternatif grupların doğmasını sağlayan Kurt Cobain'den ve "metalciyim" diyerek Kurt Cobain'i savunan herkesten nefret ediyorum.
get closer to see the light in my eyes.
cradle, dimmu, fear factory, cannibal corpse...aklıma gelmio yaaa o kadar çok varki
ha bide tek tek saymayayım tüm numetal tayfası...
master of technology
www.cuemot.org
cannibal corpse?
get closer to see the light in my eyes.
cannbal mı
in flames, dark tranq.,dimmu borgır, burzum, nu metal salakları, overkill, kreator,....
morbid angel
canni
marduk
ii sallamışın tarzında en başarılı gruplar
evet kesinlikle Nirvana. metali popla birleştirerek bugünkü boktan alternatif grupların doğmasını sağlayan Kurt Cobain'den ve "metalciyim" diyerek Kurt Cobain'i savunan herkesten nefret ediyorum.
Allahtan "metalciyim" demiyorum.Yoksa durduk yere bir insanın nefretini kazanacaktık.Gerçi kimin sikinde ya neyse.
Gülüyorum geçiyorum sadece.Komik çünkü
Words escape me when I try to speak

başta Metallica olmak üzere
Iron maiden (bence harbi çok abartılyo)
Link in Park
system of a down
Nirvana
Your eyes. Your smile
No more laughter again
We were something
No more. Nothing to me..
yuh harbiden yuhh senin abartılıo dediğin iron maiden gelmiş geçmiş en iyi heavy metal grubu bence az abartılıo