İçeriğe geç

Forum

Gereginden fazla yü...

Bildirimler
Tümünü temizle

Gereginden fazla yüceltilen gruplar?

631 Gönderiler
340 Üyeler
0 Reactions
87.6 K Görüntüleme
(@bloodshed)
Gönderiler: 366
Reputable Member

yaLannn sonucta onemlı olan oburku hayat:)

Gönderildi : 30/04/2005 10:57 pm
(@the-crying-ort)
Gönderiler: 1331
Noble Member

kesinlikle evanescence diorum.
Lacuna Coil Evanescence'e bin basar.

Varolmamam gerekiyodu!

Gönderildi : 03/05/2005 1:21 pm
(@the-crying-ort)
Gönderiler: 1331
Noble Member

evanescence derken gereinden fazla şişirilmiş grup yani (:

Varolmamam gerekiyodu!

Gönderildi : 03/05/2005 1:23 pm
(@demonicewolf)
Gönderiler: 117
Estimable Member

metallica
evanescence
s.o.a.d.

The End Of The Road And My End

Gönderildi : 03/05/2005 1:30 pm
(@brekone-holy-4618)
Gönderiler: 2868
Famed Member

rammstein--soad

Gönderildi : 03/05/2005 1:51 pm
NoCTuRNaL_DeeDs
(@nocturnal-deeds)
Gönderiler: 517
Honorable Member

Gönderen: @psychotic-eyes
Gönderen: @webmessiah
Gönderen: @psychotic-eyes
millet bakiniz.. cannibal, evet o tarz sert denilebilecek death metalin babasi sayilir, ama bu onlarin suan en iyi oldugu anlamina gelmez tamammi?? ben muzikte beyni altust etmeye bakarim bu cannibal dediginiz zayif kacar bir amon amarth, dismember, devournment, mephistothales yaninda.. hepsini dinlemeden, tavsiyelere kulak asmadan ve bilip bilmeden gelip de burda bosuna yer isgal etmeyin, gidin öğrenin aslinda neyi dinlediginizi tamam?? bi de birisi dünyada en iyi vokale sahip grup mu ne demis:: güldüm yani bea.:! yuh bea.. onu diyen hic mi six feet under dinlememis?? ya da JOHAN HEGG adını hicmi duymamis?? yuh be

bi de amon amarth'i cannibal'dan daha iyi görme olayi da ilginç. daha çok seversin o ayri bisey ama gitar rifleri, davullar, sound ve vokal olarak cannibal tartisilmaz daha iyidir. sen neye göre amon amarthi daha iyi buluyorsun?"daha çok seviyorum" dersin anlarim. Corpsegrinder çok iyi bir vokalist.
ayrica Six Feet Under'in vokalisti Chris Barnes deilmiydi yaa?

simdi bak ben sana anlatiyim tamam.. amon amarth 3 elektro'yu davulla eşzamanli mukemmel kullanir ve gitarla vokal herzaman daha ön plandadir.. ayrica eko'lu tarzda calarlar ve cok daha canli, kompleks bi muzik ortaya cikar. cannibal gayet sadedir, gitar rifleri hemen son bulur.. bu iki grup karsilastirilamaz bile, vokal olayina gelicek olursak, cannibalda, six feet'te, ya da ne biliim morbidde fln vokal tamamen sakin brutal'dir.. yani fazla bagirmadan kalin tonlari kullanma olayi vardir hhepsinde bunu yapmasi da en basit olanidir (bende yaparim bu tarz vokal) zor olani ise scream vokal denen olaydir, johan hegg benim duydugum en kalin sese dogaclama sahip bir insandir (canli roportajlardan da).. senin israrla övdügün gruplarda bu olay yoktur cunku yapamazlar, yemez yani ses hemen incelir ve teller kaldiramaz bunu! bu dogal bir hayvanlik gibidir diyim yani. simdi bu kriterler goz onune alinirsa amon amartha rakip bi grup daha yoktur suan için.. eger ki hala cannibal, six feet, morbid fln daha iidir diyosan da diycegim bisey de yoktur sana.. zamanla, dinledikce(kendini vererek) gorursun zaten diebilirim sadece!! amon en serti , en agresifidir yoktur ötesi
Amon saglam grup ama 3lu elektro cekmesi belli bir zaman sonra kafa sismesine ve parcadan kopmalara sebep olabilir ayrica cok yavas bir grup rifflerde cesitli degil sadece YOGUN. Pek bi sert grup degildir yani...Cannibal,morbid gibi gruplarda riffler kisa olmasina ragmen cesitli ve ara gecisler cok hizlidir.Ayrica ne Chris in ne de George'un sesinin inceldigini ilk defa senden duyuyorum...
Kalin brutal vokal yapmak scream vokal(burdaki ne tarz bir scream onu da anlayamadim mazur gor) yapmaktan daha kolay diyorsun....Yani Johan'in yaptigi vocal, gore ve grind gruplarindaki (gorgasm disgorge) vokallerin cikardigi insanlik otesi tarif etmeye kelime bulamadigim seslerden (johan kicini yirtsa cikaramaz o sesleri) daha mi sert yani??? Karsilastirma yapmak yanlis olabilir sonucta farkli turler.Amon ile Cannibal kendi turlerinde en saglamlaridir. Lakin, "su anda Amon'a rakip yok" deme bari...

Always use a cheap gun to kill a dead man !

Gönderildi : 06/05/2005 11:58 am
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

morbit angel cok saglam bi gruptur ve kimsenin Morbid Angel i abarttığı yok adamalrın dunyanın heryerınde fan kıtleleri var ve ole osuruktan adamalar değil sen bide bunu bi M.A fanının yanında sulede adamsenı 5e bölsun

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 06/05/2005 2:47 pm
WebMessiah
(@webmessiah)
Gönderiler: 291
Reputable Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @kataklysm
morbit angel cok saglam bi gruptur ve kimsenin Morbid Angel i abarttığı yok adamalrın dunyanın heryerınde fan kıtleleri var ve ole osuruktan adamalar değil sen bide bunu bi M.A fanının yanında sulede adamsenı 5e bölsun

+1

get closer to see the light in my eyes.

Gönderildi : 06/05/2005 4:03 pm
HereticSlave
(@hereticslave)
Gönderiler: 247
Reputable Member

rammstein, evanescence, linkin park, iron maiden...

Kamyonculuk felsefesini her zaman takdir etmişimdir.

Gönderildi : 07/05/2005 12:35 pm
Nakar-khalud
(@nakar-khalud)
Gönderiler: 49
Eminent Member

ın flames , belki birazda overkill.....

"zayıflar bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar" .....NİETZSCHE

Gönderildi : 07/05/2005 6:36 pm
destructive
(@destructive)
Gönderiler: 5
Active Member

cradle of filth,nirvana,hatebreed

An angel's smile is what you sell, you promise me heaven, then put me through hell, chains of love got a hold on me...

Gönderildi : 07/05/2005 7:35 pm
HereticSlave
(@hereticslave)
Gönderiler: 247
Reputable Member

hatebreed hakettiği yerde diil destructive
(evet nirvana da hakettiğinden fazla yüceltiliyo)

Kamyonculuk felsefesini her zaman takdir etmişimdir.

Gönderildi : 08/05/2005 10:50 pm
shatraug
(@shatraug)
Gönderiler: 884
Prominent Member

Gönderen: @demonicewolf
metallica
evanescence
s.o.a.d.

metallica yı bu gruplarla aynı kefeye koyman çok yanlış. hadi st. anger albümünü desen olabilir.

bknz ( fak yu)

Gönderildi : 09/05/2005 5:07 pm
paris
(@paris)
Gönderiler: 8
Active Member

aslında gereksiz grup die bi kavram olmaz.. olamaz... oyle bi noktaya kaymıs sanki topic.. sevmezsin gereksiz bulursun ve dinlemezsin... ama oolle cemkirme hesabı bok atılmamalı, yanlıs..

bence gereginden fazla yuceltilen gruplar korn linkin park ve o tarz nu metal grupları... ama tabi zevkler ve renkler... sonucta ben begenmiyorum hem muzikal olarak hemde liriksel olarak... yeni bir cgır actılar diyolar muzik icinde de, deathmetal riffleriyle rap vokalini birlestirip ustune dj vıcı vıcı larını ekleyerek sunmak mı yeni bir cıgır merak ediyorum...?

mar somnii..

Gönderildi : 09/05/2005 5:55 pm
dimmux
(@dimmux)
Gönderiler: 84
Trusted Member

öyle grup isimleri telafuz ediliyor bir içki masasında söylense katliam çıkar. Bravo en sert grubu sizler dinleyin en iyi sizler bilin nediyim.

Gönderildi : 09/05/2005 10:25 pm
Sayfa 6 / 43
Paylaş: