İçeriğe geç

Forum

Gereginden fazla yü...

Bildirimler
Tümünü temizle

Gereginden fazla yüceltilen gruplar?

631 Gönderiler
340 Üyeler
0 Reactions
88.3 K Görüntüleme
zirtapoz
(@zirtapoz)
Gönderiler: 327
Reputable Member

children of bodom sık sık geçiyor buna katılmıyorum

linkin park ,limb bizgit,korn, slipknot diyenleri alnından öpüyorum

Gönderildi : 06/09/2008 5:09 pm
bloodyslayer
(@bloodyslayer)
Gönderiler: 2128
Noble Member

megadeth -iron maiden -overkill -motorhead yazan arkadaşlara acıyarak bakıyorum o gruplar hakettiği değer verilmiyo bile

tokio hotel
my chemical romance
slipk not
korn
vb gruplar saçmalıktır

Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...

Gönderildi : 06/09/2008 5:57 pm
Freddy_myers
(@freddy-myers)
Gönderiler: 1823
Noble Member

evanescence marlyn manson fear factory linkin park avril lavinge sevmem ve boş bulurum

it can't rain all the time

Gönderildi : 06/09/2008 6:40 pm
Freddy_myers
(@freddy-myers)
Gönderiler: 1823
Noble Member

evanescence marlyn manson fear factory linkin park avril lavinge sevmem ve boş bulurum

it can't rain all the time

Gönderildi : 06/09/2008 6:42 pm
(@alleycat)
Gönderiler: 100
Estimable Member

manowar

RocknRoll (kediler nankör deildir)

Gönderildi : 15/09/2008 1:31 pm
MegaMaiden
(@megamaiden)
Gönderiler: 57
Trusted Member

Metallica
Evanescence

Uyarı Reklam yasaktır.

Gönderildi : 09/04/2010 10:40 pm
SilentDarkness
(@silentdarkness)
Gönderiler: 125
Estimable Member

Dream Theater , Dark Tranquillity , Cradle of Filth , Marduk , System of a down , Type O Negative , Tankard

Gönderildi : 10/04/2010 6:49 pm
HeiroftheMetaL
(@heirofthemetal)
Gönderiler: 3058
Famed Member

Lacuna Coil benim için bu tanıma cuk diye oturuyor.

Gönderildi : 10/04/2010 7:11 pm
SilentDarkness
(@silentdarkness)
Gönderiler: 125
Estimable Member

ha pardon :D balon gibi şişirilip atılan nü medıl gruplarını unuymuşum :D :D :D

Gönderildi : 10/04/2010 7:50 pm
shadowStorm
(@shadowstorm)
Gönderiler: 25
Eminent Member

ahahaha başlık aktif olsa paragraflar dolusu yazardım ama nese 2 üüç tane yazıyım de gocunan olursa açıklama da yaparız:
1)Metallica
2)Manowar
3)Megadeth
4)In Flames
5)Dark Tranquillty
6)Arch Enemy
7)Gojira
yani kısacası ortam malı olmuş(ortam malı yapan insanlar bu laf ne demek anlamazlar gerçi ama) ve/veya eskiden iyi işler yapıp şimdi kaymağını yiyen ve modern metal yapan ayrıca myspacelerinde sayfalarca reklam barındıran ona buna ekleme talepleri gönderen etkilendikleri kısma fix metallica yazan oldschooldan bihaber röportajlarında poser olduğunu kanıtlayan her grup abartılan gruptur çünkü abartanlar bu yazdıklarım özellikleri de kapsar.

Gönderildi : 01/07/2010 11:36 pm
Danteisu
(@danteisu)
Gönderiler: 23
Eminent Member

Gönderen: @shadowstorm
ahahaha başlık aktif olsa paragraflar dolusu yazardım ama nese 2 üüç tane yazıyım de gocunan olursa açıklama da yaparız:
1)Metallica
2)Manowar
3)Megadeth
4)In Flames
5)Dark Tranquillty
6)Arch Enemy
7)Gojira
yani kısacası ortam malı olmuş(ortam malı yapan insanlar bu laf ne demek anlamazlar gerçi ama) ve/veya eskiden iyi işler yapıp şimdi kaymağını yiyen ve modern metal yapan ayrıca myspacelerinde sayfalarca reklam barındıran ona buna ekleme talepleri gönderen etkilendikleri kısma fix metallica yazan oldschooldan bihaber röportajlarında poser olduğunu kanıtlayan her grup abartılan gruptur çünkü abartanlar bu yazdıklarım özellikleri de kapsar.

Yazık çok yazık... Black metal, death metal dinleyipte gerçek metal dinlediğini sanan asıl ortam insanlarıyla dolmuş heryer. Günümüzde Metallica ile ortam yapılmayacağını herkes biliyor, sizde haklısınız black metal dinlerim asiyim diye ortam yapmak çok daha kolay:) Şuraya yazdığın In Flames, DT gibi gruplar melodic death metalin yaratıcı konumundaki gruplardır. Metallica, Megadeth hakkında konuşmaya gerek bile yok, klasik bi Metallica davayı sattı çoluk çocuğa düştü konuşmalarından prim yapmaya çalışanlardansın heralde..

Gönderildi : 08/07/2010 11:45 am
kadavr
(@kadavr)
Gönderiler: 13
Active Member

metallica. metallicaya bok attım coolum mesajı yok, metallica gereğinden fazla yüceltilir.

Still Fucking Hostile!

Gönderildi : 22/08/2010 4:18 pm
Betrayer
(@betrayer)
Gönderiler: 134
Estimable Member

Korn,Limp Bizkit,Lİnkin Park,Slipknot,System of a Down,Cradle Of Filth.Böyle gruplar saymaklar bitmez.Hepsi özenti,mtv kuklası ve müziği şöhret,popülerlik için yapan gruplar.

Die With a Beer İn Your Hand

Gönderildi : 25/08/2010 3:50 pm
Teddy
(@teddy-2)
Gönderiler: 758
Prominent Member

Ne cok grubu heba etmişler.Ama sanırsam metallica konusunda herkes hem fikir,o grubun hakettiği noktanın altında bile oldgunu düşünüyorum.Zamanında bu zamana.Olmasaydı da olur dediğim metal grubu tanımadım simdiye kadar,tanıdıysamda aklıma gelecek kadar bariz değil sanırım (:

Azıma sıcıyım.evet yapayim bunu.

Gönderildi : 13/11/2010 6:48 pm
ThrashingManiac
(@thrashingmaniac)
Gönderiler: 7
Active Member

Kesinlikle NEVERMORE

Thrash till Death

Gönderildi : 20/11/2010 1:46 am
Sayfa 42 / 43
Paylaş: