Forum
nirvananın metal müzikle alakasını pek anlayamadım ben.nirvananın tarzı grungedır ben de dinlerim ve de severim.kurt cobainin suçu nedir?metal müzik sevmeyip grunge yapması mı?evet kesinlikle Nirvana. metali popla birleştirerek bugünkü boktan alternatif grupların doğmasını sağlayan Kurt Cobain'den ve "metalciyim" diyerek Kurt Cobain'i savunan herkesten nefret ediyorum.
Words escape me when i try to speak...
Cradle of filth
Korn
Slayer
Linkin park
System of a down.
...
Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..
zuhahaahaaa metallica mı abartılıyomusssssssssshhh yapmaın bea burdaki 10 kişiye sorsan 5 i metallicay la başlamıştır metale bilader::
)) alıntı yapmadın bilen bilir...
ҳ̸Ҳ̸ҳ†ஐThErOcKuLaஐ๑†ҳ̸Ҳ̸ҳ
^^^tHe FreEdOm!!! ^^^Tehlikenin farkında mısınız SİYAH ın adını biz koyduk...^^^
Black Metalciysen MetallicA yazısı çıkmasın klavyenden gerçekten utanıyorum..marduk ve metalica bence
bence;
Manson,,Eva,,Tokio Motel,,Korn
dark tranquillity,, system of a down(yanık metal),korn
Ölüm gibi sonsuzlaşan imkansızlıklarım...
children of bodom-iyi gibi ama abartılıyor öyle çok baba filan denmesini abartılı buluyorum
drem theater
götik gruplar
black metal icra eden tüm gruplar
him-ki benim gözümde bırak metal ya da rock müzik bile yapmıyolar
Eva
Tokio Hotel
Avril lavigne diyebilirim rock olarak.
Metalde ise kesilikle slipknot dicem.
Him'de abartılıyo sanırım.Pek tarzım olmasada kornda olabilir.
Bu arada metallica abartılmıcakta kim abartılıcak.Güldüm yani.
Belirsizim Takip Edemnezsin,Bulutların Üzerindeyim Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin,Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
burzum.
metallica ve iron maidene abartılıyor diyen arkadaşlarım bence saçmalamaktan öteye geçmiyor yıllardır aynı laf metallica öldü iron maiden abartıldı felan filan metallicaya öldü demekle iron maidene laf atmakla listeye manowarı dahil etmekle çok sert metalciler oluyorsunuz değilmi evet evet slipknot dinlersiniz kendinizden geçersiniz korn da delirirsiniz çok pisde metalcilersiniz helal
belki de en güzeli böyle...
burzum , system of a down, linkin park. olmasaydı da olurdu..
bin schon zu alt und zähl sie doch
kein Engel kommt um euch zu rächen
Heimlich werd ich auferstehen
Gott weiß ich will kein Engel sein
metallica
korn
linkin park
tokio hotel
him
duman
yüksek sadakat
slipknot
avril lavigne
ve benzerleri
Yüksek sadakat mı ?
Belirsizim Takip Edemnezsin,Bulutların Üzerindeyim Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin,Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
c.o.b kurban olun canım
O Gerçekten Konuşuyor...
Bir ton grup var hangisini yazalım ki.. Başlık "Gereğinden fazla yüceltilen aklınıza gelen ilk grup nedir ?" gibi bir şey olsa daha iyi bir başlık olurdu diye düşünüyorum.. Bence başlık biraz saçma olmuş.. Ama gereğinden fazla yüceltilen ve aklıma ilk gelen grup Cradle Of Filth..
Hiç ölmeyi diledin mi ?
Tokio hotel grup mu alla alla nese