Forum
daha sonra aklına neler gelecek? Venom Von Celtıc Frost ha başka daha sonra Darkthrone Kampfar ? daha daha sonra? .. buralara saçmalak için yorum yapmayın arkadaşım bilinçli şeylerden bahsedin .
At War With Grindcore !
Gagana/Shıt: Hyper Sıck Vıolent Gore/Noıse Project By:Kurtlubeyın
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/
Forever fuckıng underground!
Antı-Homoseksual sound ..
Sen ciddi misin?Led Zeppelin
Black Sabbath
Dio
Deep Purple
Iron Maiden
Judas Priest
Saxon
Accept
Slayer
Metallica
DeathAlayı gereksiz bu grupların.Gerekli olanları ise şunlar:
Cradle Of filth
Linkin Park
Limp Bizkit
Korn
S.O.A.D
SlipknotBunlar efsane gruplardır.
Püffadam en baba gruplara boktan grup yazmı$ nekadar tarzı battal, rapçi dallama var nu metal grubu var onlara sağlam grup yazmı$ yav böle bi$ey görmedim.Üstelik Cradle of Filth i en üste yazmı$,dinlenmez arkada$ım artık dani falan öldü say sen... S.o.a.d a gelirsek neden böyle 1 kanıya vardın anlamıyorum adamlar 1-2 $arkısında resmen bizle,türklükle ve devletimizle da$$ak geçiyorlar afedersin bu ho$umuzamı gidiyor? ünlü Köpekler ve Türkler giremez sorunu zaten s.o.a.d ın Boktan biletlerinden kaynaklandı.
daha sonra aklına neler gelecek? Venom Von Celtıc Frost ha başka daha sonra Darkthrone Kampfar ? daha daha sonra? .. buralara saçmalak için yorum yapmayın arkadaşım bilinçli şeylerden bahsedin .
dostum lafın banaysa..burda hangi grubun boktan weya iyi oldugunu tartısmıyorus..başlıga baq..sizce gereginden fazla yuceltilen gruplar...bence bu gruplar gereginden fazla yuceltilio..burası forum..tartısma platformu..sen tartısmayı ogren once...
We are possessed by evil...
yakışıklı black metalci genç.avatarına bak bi ve karaladıgın gruplara..ondan sonra kişiligin otursun ya oldugun gibi yada göründügün gibi ol .. nerde neyin tartışmasını yapacagımı senden çok iyi biliyorum hadi bakim 1.2.3 ileri ..
At War With Grindcore !
belzebul
çık burdan çık çık ![]()
At War With Grindcore !
gereğinden fazla yüceltilen gruplar hmmm...
aklıma arkadaş çeveresi tarafından gereksiz pohpohlanmaya maruz kalmış,ortaya adam akıllı bi s*k koymayan ama forumlarda aslan kesilen yurdum gruplarından başka bişi gelmedi bu başlığı gördüğüm anda![]()
![]()
GROSS-OUT GRIND SICKOS!
opeth , katatonia
asdfjkdfshfh
Metallica - Motörhead ...
Karanlıkta Hiçbir LİDER'e ihtiyaç YOK !
Metallica - Motörhead ...
metallica mı !!!??biri de opeth yazmış..
oha mötorhead kanıma dokundu gercekten ne oluyoruz a geldım
ıssız
öncelikle şunu söyleyim bu başlığa yazılan gruplar için kötüdür anlamı çıkarılmasın.benim yazacağım grupların bir kısmı sevmeme rağmen fazlaca abartıldığını düşündüğüm gruplardır.zaten o yazılır mı iyi grup diyenler bu başlığa fazla yüceltilen değil de sevmediği grupları yazanlar ve bu mantıkla yaklaşanlardır.benim gözümde gereğinden fazla yüceltilen gruplar
cradle of filth
children of bodom
iced earth
in flames
opeth
overkill
megadeth
cannibal corpse
behemoth
burzum
lamb of god
arch enemy
blind guardian
anathema,katatonia,my dying bride,lacuna coil,nightwish unutmuştum.bunlar da fazlaca abartılır.
Lacuna Coil,İn Flames,Cannibal Corpse,Lamb of God,System of a Down,Slipknot gibi şeyler
yalnız bazıları Morbid Angel demiş yapmayın Morbid Angel allahına kadar abartılacak bir gruptur.abartıldığı düşünülen konum hakettiği konumdur.sevmeyen biri bile saygı duymalı Morbid Angel'a.
ki nerede abartılmış Morbid Angel.ccden six feetden imkan mı var Morbid Angel'a.ben mesela Judas Priest çok sevmem ancak saygımdan dolayı abartılmış diyemem.ne kadar abartsan yeridir Judas'ı.aynı mantık Morbid Angel için de geçerli.chuck schuldiner'in en sevdiği death metal grubu Morbid Angel'dır.morbid angel ilk death metal grupalrındandır ve ilk death metal albümlerinden birine imza atmıştır.
morbid angel çok büyüktür.saygı duymak şarttır.hakettiği yerdedir.
Ya bu deşir kişiden kişiye baya tartışmayada yol açar ama açılmışken konuşalım (: soad, iron maidn
Beden ölebilir ama ruh her zaman var olacaktır...
Hayat biter,alem biter,yol biter; çArşı bitmez ![]()