Forum
dimmu ve corpse nası aynı cümle içinde geçebiliyor anlamadım..Dinlediğim kadarıyla Dimmu ve C.Corpse abartılıyor.Tamam güzel olabilir kimine göre ama başlıkta olduğu gibi gereğinden fazla bence...
???
Olumlu Yönde Kullanılmış Şiddet Adalettir!!
anam gül die söledim zati
maksadım birine b*k atmaktı ohhh attım rahatladım
bu arada o 3 ünüde severim dediğim gibi maksat b*k atmak ![]()
yorumsuz...
Ave S6th6n6s
"Acı çekmenin,tekelinizde olduğunu mu sanıyorsunuz?"
"Merciful,Angel of Death! How you love your precious guilt?"
sende blind guardian a eften püften grup dedin himle aynı kefeye koydun ,ona buna laf söylemek kolay ama b.g bir efsanedir,baskaları gelir senin bm gruplarına eften püften derse kızmaya da hakkın olamaz o zaman..
dm.wasp.gen.tr
DT, COB, COF.
Bir grup neye göre yüceltilir önce onu sormak lazım .. Popülerlik adına yapılan şarkılarla hayran kitlelerini genişletmeyi amaçlayan gruplar tabiki o parçaları dinleyen insanla tarafından yüceltilir .. Çünkü dinledikleri müziğin özünü bilmezler .. Olay yüceltilmek için yapılan müzikdedir bence ..
"DARK AGAIN" ÇIKTI !!!
www.myspace.com/deepinsidetr
www.deepinsideband.com
en gıcık olduğum grup system of a down bi insan bu kadar nefret edemes,children of bodom u da son albümlerinde piyasa kaygıları olduğunu düşündüğüm için hoşuma gitmemeye başladı
Darkness has its attractions, which everyone can feel only hypocrites deny, its time to remove the blindfold of hypocrisy. Stay true to yourself...
children of bodom,cradle of filth,iced earth,opeth,in flames(ah nerede o the jester race)
SOAD,Evanescence,Alice In Chains,Soilwork...
cannibaL corpse a nası abartı dersiniz ya insan utanır biraz... death metaLin en baba grupLarından birine abartı diyenLerLe aynı masaya oturuLmaz.... abartıya geLince %100 cof, soad, slipknot, marliyn manson, rammstein, him, anathema
haLLen guLLen faLan fıstık
evet COf abartılı olabilir ama ben onları bu yönleriyle seviyorum... abartıyı en güzel yapan grup ![]()
cradle of filth
(yanlış yazmış olabilirim)
Merhaba. Naber?
cradle of filth dunyanın en ii bmcılerı gıbı bı olay war ama ben bı tek venom black metal coverlarini sevdim gerisi yalan
evanescence
boris olshansky
system of a down.hala bu grubu dinleyen gerizekalıları kınıyorum.ülkesine sövenleri dinleyenler tamamen salaktan başka bişey değildir.soyu bozuktan öteyede geçemezler.
kesinlkle katılıyorum,böylelerini vatan haini ilan etmek lazm
Cradle of filth,in flames,anathema bunlarda fazla büyütülüolar bnce hiç sewmem bn şahsen bunları
Darkness has its attractions, which everyone can feel only hypocrites deny, its time to remove the blindfold of hypocrisy. Stay true to yourself...
dio diyenlerde olmuştu ![]()
http://www.huunhuurtu.com/