İçeriğe geç

Forum

Gereginden fazla yü...

Bildirimler
Tümünü temizle

Gereginden fazla yüceltilen gruplar?

631 Gönderiler
340 Üyeler
0 Reactions
88.2 K Görüntüleme
metal_1907
(@metal-1907)
Gönderiler: 437
Reputable Member

Gönderen: @killerdrummer
Slayer tabi ki
Gönderen: @melancolic
metallica

8O
e yuh artık yaa..bu grupların nasıl gereğinden fzla yüceltildiğini düşünürsünüz anlayamıyorum...slayer ve metallica bgun dinlediğimiz bi çok grubu hatta sizin de dinlediğiniz bi çok grubu etkilemiştir.metallica nın yaptıı ilk 4 albüm birer başyapıttır ve slayerla birlikte türünün öncüsüdür...sevmio olabilrsin ama başlık gereğinden fzla yüceltilen gruplar sevmediiğiniz gruplar değil ve bu gruplarında gereğinden flza yüceltildiğini düşünmeniz çok şaşırtıcı maalesef ki eğer gerçekten böle düşünüyosanız...

Olumlu Yönde Kullanılmış Şiddet Adalettir!!

Gönderildi : 14/06/2007 2:16 pm
(@threnody)
Gönderiler: 34
Eminent Member

veheyttt Dimmu borgir e gereksiz diyenler!!!..de gedin :D yaff ne güzel grup :D bana greksizgelen grup eva.... ,him fln fistan bide megadeth sevemedim gitti yaa.

Gönderildi : 14/06/2007 8:43 pm
(@threnody)
Eminent Member

anam anam unuttuğum gruplar var
marduk , immortal ,venom bu üçünü sevemedim. ve bence kötüler :)

Gönderildi : 14/06/2007 8:44 pm
Ave_Satanas
(@ave-satanas)
Gönderiler: 466
Reputable Member

Gönderen: @threnody

höhöhöyt yavaş gel dostum black metalin babalarına söylenmez böyle şeyler ağzına acı biber sürerler sonra...bir megadeath iron maiden slayer metallica (son 3 albümü hariç) laf söylenmez söyletmezler bence sende söyleme!!! aslında gereksiz bir yazı oldu ama tutamadım kendimi :evil: :twisted:

Ave S6th6n6s

"Acı çekmenin,tekelinizde olduğunu mu sanıyorsunuz?"
"Merciful,Angel of Death! How you love your precious guilt?"

Gönderildi : 15/06/2007 12:08 am
trilogy
(@trilogy)
Gönderiler: 331
Reputable Member

Immortal mı hmm arkadas bayagı aşmıs yaa bide ozzy baba diinde tam olsun yazık yazık :cry:

İçimi Kemiriyor Zifir!!!

Gönderildi : 15/06/2007 12:08 am
Ave_Satanas
(@ave-satanas)
Reputable Member

Gönderen: @trilogy
Immortal mı hmm arkadas bayagı aşmıs yaa bide ozzy baba diinde tam olsun yazık yazık :cry:
bende aynı şeyleri düşündüm seninle aynı zamanda yazmışız.yapılmaz böyle yorum değil mi? bunca yıl emek ver metal camiasının babalarından ol gel burda sübyandan laf ye :D puhaha güldüm...

Ave S6th6n6s

Gönderildi : 15/06/2007 12:10 am
(@comfortinbrutality)
Gönderiler: 1683
Noble Member

avatarında slayer olan birinin slayer a gereksiz demesi kadar salakça bişi olmadıgından o insancıklara dicek lafım yok,sadece siz gidin o cok bildiğiniz müziği dinlemeye devam edin ne dinlediğinizi bilmeden..

bitane daha karşılaştık,avatarında dani filth olan birinin cof a gereksiz dediğini gördük evet,gerçi o elemanın bebeliğini hatırlıom neyse..

blind guardian a eften püften grup diip him le fln aynı kefeye koyanlara dicek cok sözüm war,ulan anlamadıgın etmediğin seye karısma bare biippp..neyse özentilik diz boyu ne desek boş..

dm.wasp.gen.tr

Gönderildi : 15/06/2007 12:32 am
metal_1907
(@metal-1907)
Gönderiler: 437
Reputable Member

Gönderen: @cauterized
avatarında slayer olan birinin slayer a gereksiz demesi kadar salakça bişi olmadıgından o insancıklara dicek lafım yok,sadece siz gidin o cok bildiğiniz müziği dinlemeye devam edin ne dinlediğinizi bilmeden..

bitane daha karşılaştık,avatarında dani filth olan birinin cof a gereksiz dediğini gördük evet,gerçi o elemanın bebeliğini hatırlıom neyse..

blind guardian a eften püften grup diip him le fln aynı kefeye koyanlara dicek cok sözüm war,ulan anlamadıgın etmediğin seye karısma bare biippp..neyse özentilik diz boyu ne desek boş..

666_ave_sathanas_666:

bir megadeath iron maiden slayer metallica (son 3 albümü hariç) laf söylenmez söyletmezler bence sende söyleme!!!

şu forumda aklı başında bi kaç kişi varmış allahtan...

Olumlu Yönde Kullanılmış Şiddet Adalettir!!

Gönderildi : 15/06/2007 12:38 am
Ave_Satanas
(@ave-satanas)
Reputable Member

Gönderen: @metal-1907
Gönderen: @cauterized

666_ave_sathanas_666:

bir megadeath iron maiden slayer metallica (son 3 albümü hariç) laf söylenmez söyletmezler bence sende söyleme!!!

şu forumda aklı başında bi kaç kişi varmış allahtan...
sağolasın :) baktık ufaklıklar babaları yaşındaki efsana adamlara bu piyasanın babası hatta dedesi olmuş insanlara bok atıyor bizde susup oturamadık haliyle.olmaz arkadaşlar böyle biraz daha bilinçli biraz daha efendi davranalım.kendimizi bilmek lazım.ne olduğunu bilmeden başkalarını sorgulamamak lazım.rica ederim...

Ave S6th6n6s

Gönderildi : 15/06/2007 2:15 am
Ave_Satanas
(@ave-satanas)
Reputable Member

efsane çok pardon :) yazım hatalarımı dikkate almazsanız sevinirim çok uykusuzum :)

Ave S6th6n6s

Gönderildi : 15/06/2007 2:16 am
IcEdE4RtH
(@icede4rth)
Gönderiler: 201
Estimable Member

Korn

twitter.com/icede4rth

Gönderildi : 15/06/2007 2:24 am
(@botturgec)
Gönderiler: 1
New Member

Dinlediğim kadarıyla Dimmu ve C.Corpse abartılıyor.Tamam güzel olabilir kimine göre ama başlıkta olduğu gibi gereğinden fazla bence...

Gönderildi : 15/06/2007 2:53 am
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

Gönderen: @botturgec
Dinlediğim kadarıyla Dimmu ve C.Corpse abartılıyor.Tamam güzel olabilir kimine göre ama başlıkta olduğu gibi gereğinden fazla bence...

talihsiz bir açıklama .... :evil:

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 15/06/2007 3:12 am
end_of_twilight
(@end-of-twilight)
Gönderiler: 833
Prominent Member

Gönderen: @botturgec
dimmu ve corpse nası aynı cümle içinde geçebiliyor anlamadım..

http://www.lastfm.com.tr/user/end_of_twilight/

Gönderildi : 15/06/2007 1:29 pm
(@threnody)
Eminent Member

666_ave_sathanas_666:

Gönderen: @trilogy
bende aynı şeyleri düşündüm seninle aynı zamanda yazmışız.yapılmaz böyle yorum değil mi? bunca yıl emek ver metal camiasının babalarından ol gel burda sübyandan laf ye :D puhaha güldüm...

anam gül die söledim zati :D maksadım birine b*k atmaktı ohhh attım rahatladım :P bu arada o 3 ünüde severim dediğim gibi maksat b*k atmak ;)

Gönderildi : 15/06/2007 8:49 pm
Sayfa 36 / 43
Paylaş: