Forum
ICED EARTH , ANATHEMA
angel of death
abi çüş artık yaa...
iron maiden,manowar,megadeth falan denmiş.yapmayın yazıktır yaa.bence en gereksizler;
limp bizkit,evanescence,marilyn manson,slipknot,soad...
+1 harbiden ÇÜÜŞ ya
angel of death
Dream theater, Linkin Park.
Kendine hitap etmiyor diye köklü gruplara bok atmanın bi alemi yok.Sen dinlemiyorsun diye onların yaptığı bunca albüm ve camia da edindikleri yeri değiştiremezsin.Hepsini saygıyla selamlıyorum. Onlar olmasa şu an dinledikleri hiç bir grup var olamayacaktı. Abartmak mı bence az bile yapılanlar.Bu gafletten uyanın artık arkadaşlar
HER İMGE BİR ANLAMLANDIRMA ÇABASIDIR VE HER ALGI AYNI ZAMANDA BİR YARGI VEYA İMGEDİR
auahuhaua.. iced earth te geldiICED EARTH , ANATHEMA
kardeş yannış anama ben boktan grup demiorum gereksizde demiorum çoğu gruptan iyi bi grup ama bence bana biraz abartılı gelio..yoksa arada bir bende dinlerim ama power sevmedigimden dir pek fazla ilgi duymuyorum bu gruba karşı..yoksa gruba lafım yok..
bide bu konu sapmaya başladı millet nefret ettigi grupları yazıo oysaki fazla abartılan dio konu başlıgında adam yazmış iron maiden sevmio olabilirsin ama o grup bırakta abartılsın gercekten dierleri daha portakalda vitamin bile deilken onlar dünyayı turluolardı konserlerle...
angel of death
benden de bi iced earth...
Bu başlığa cevap atanların bu kadar ağır eleştrilmesini doğru bulmuyorum pek çünkü burada sonuçta kendi fikirlerimiz soruluyor...Bi insanın kafasındaki doğrularla yanlışları "aaa meydına bok atma o süper aa sipilkınota bok atma o süper" şeklindeki tepklilerle değiştirebileceğinizi sanmıyorum, eğer siz o grupların abartılmadığını düşünüyorsanız sadece kafanızdaki "abartılanları" söyleyin bence.Böylece klavyede o "BOK ATMAAA!!..." eleştirilerini yazacağınız enerjiyle ne biliyim gider bi sandviç yaparsınız.Sadece tavsiye yani bu...Neyse ben kendi fikrimi söyliyim madem:
Slipknot, Cradle Of Filth, HIM, Metallica (eskisi değil brit-pop yapan versiyonu), Linkin Park, Limp Bizkit, Korn (hele şu son 3 grup gereğinden çok çok fazla abartılıyor) ve bunun gibi bi anlık piyasa gazıyla çıkan fakat 5 sene sonra adı hatırlanmayacak olan bi dolu nu'lu, -core'lu pop (metal demeye dilim varmadı) grupları...
I think I have a little bug inside my head
yalnız bi de olaya şu yönden bakmak lazım. Şimdi bi grup popüler olunca herkesin dilinde ismi dönünce, hemen bi bok atılır. Ama işte grup KALİTELİ olsa bile bok atılır böyle bilinçsizce,SIRF FARKLI OLMAK kaygısıyla. İşte sırf farklı olmak için komik komik yazılar yazanlaradır yapılan ağır eleştiriler..
Iron Maiden a "üff çok abartılıyor bu maiden da" diyebilmek için enaz bi 30 yaşında olmak lazım diye düşünüyorum..
Kesinlikle MACHINE HEAD
Senin çıplak cesetin
Güneşin batışı kadar güzel, güneşin ilk ışıklarıyla
Fakat senin soyulmuş, ağarmış kemiklerindi
Benim gerçekten nefesimi kesen
Kesinlikle MACHINE HEAD
hönk hocam ne dion sen
kafanı git soguk suya sok kendine gel bence sıcaklar ve black metal seni feci carpmı$
Sence ney birde sen söyle bakalım çok merak ettim ![]()
Senin çıplak cesetin
kesinlikle linkin park.
+1
ill fight the heathens.........................................
Sence ney birde sen söyle bakalım çok merak ettim
1349
Peki öyle olsun ama seviceksin ben sana sevdircem o grubu merak etme : )))
Senin çıplak cesetin
Peki öyle olsun ama seviceksin ben sana sevdircem o grubu merak etme : )))
zor