Forum
soad,papa roach,limp bizkit,evanescence,slipknot,korn...
Words escape me when i try to speak...
soad,linkin park,slipknot,korn,muse,otep daha bir ton grup sayılır buna
Acayip boktan işler.
soad ve slipknot +korn
amen!!
lacuna coil ? :S
..Lethe.. (H)
soad,papa roach,limp bizkit,evanescence,slipknot,korn...
Gereğinden fazla yüceltilen gruplar;Duman
Mor ve Ötesi
Yüksek Sadakat
Linkin Park
Cradle Of Filth
Emre Aydın
ikinizede aynen katılıyorum arkadaşlar bu listeye Him ve Charon'u da dahil edebiliriz...
While you were asleep I was awake to be part of the dark
While you were asleep I was awake to find the truth I had sought for
ben bi söz bulamıyorum artık ya ben anlamıyorum müzikten yada sen?Motorhead
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
auahuah metallica bile yazmışlar. Bi de üstüne motörhead yazmışlar.. ilginç bu insanlar yaa...
bu başlığı baştan sona okudum.şu ana kadarki bok atılan grupları sıralayım,İBRET OLSUN DİYE;
IRON MAIDEN , MEGADETH , METALLICA , TESTAMENT , SLAYER , OVERKILL , MOTÖRHEAD , DREAM THEATER , OPETH..
işte bir türkiye gerçeği.. Sokakların geneli bu ibret tablosuyla dolu..Yaw iki tane gitar distortionu dinleyip,5 tane de yorum okuyup,üzerine vahşi vahşi tişörtleri giyip "metalci" evrimini tamamlayan apachiler,
canlarım bu şekilde salak salak yorum yaparak farklı olduğunuzu düşünüyorsunuz..Ama sadece zıpçıktı oluyorsunuz..Üff canım sıkıldı neyse..
bu başlığı baştan sona okudum.şu ana kadarki bok atılan grupları sıralayım,İBRET OLSUN DİYE;
IRON MAIDEN , MEGADETH , METALLICA , TESTAMENT , SLAYER , OVERKILL , MOTÖRHEAD , DREAM THEATER , OPETH..
işte bir türkiye gerçeği.. Sokakların geneli bu ibret tablosuyla dolu..Yaw iki tane gitar distortionu dinleyip,5 tane de yorum okuyup,üzerine vahşi vahşi tişörtleri giyip "metalci" evrimini tamamlayan apachiler,
canlarım bu şekilde salak salak yorum yaparak farklı olduğunuzu düşünüyorsunuz..Ama sadece zıpçıktı oluyorsunuz..Üff canım sıkıldı neyse..
While you were asleep I was awake to be part of the dark
While you were asleep I was awake to find the truth I had sought for
cradle of filth
slipknot
system of a down
evanescence,korn,in flames,marduk....
Type O Negative
kibarcık
inanırım ki; insan eninde sonunda her şeye alışır.
abi çüş artık yaa...
iron maiden,manowar,megadeth falan denmiş.yapmayın yazıktır yaa.bence en gereksizler;
limp bizkit,evanescence,marilyn manson,slipknot,soad...
Words escape me when i try to speak...
kesinlikle linkin park.
slipknot-linkin park-korn-soad