Forum
bence C.O.F ve Dimmu Borgir çok gereksiz
Marduk, Soad.
The Broadcast like their prayers went unanswered and ignored
god, like the rest of the world, just watched in silence
Soad ın yüceltildigini düşünmüyorum. Neyin ne oldugunu bilmeyen çocukları dinliyor sadece o kadar ![]()
[url=http://www.guvenceylan.net]
[url=http://www.kapakmagazin.com]
dream theatre,,soad,,metallica,,ve tabiki children of bodom
Dream Theater ? Gereğinden fazla mı yüceltiliyorlar ? Adamlar sonuna kadar hakediyorlar yüceltilmeyi bence..
C.O.F çok abartılıyor bence...
Who could see beyond this my darkness?
Who could promise to never destroy me?
kesinlikle metallica
cradle of filth
No Pasaran!!!
zaten yüce olduğu için gereğinden fazla yüceltilmiyo demek istedin heralde?yani inşallah...kesinlikle metallica
eğer öyle değilse bu nik sana hiç yakışmamış..
metallica albümleriyle saygıyı hakeden grup olabilir ancak yüce olmak bir bütündür,4-5 albümle kazanılmaz..kaldıki şuan yüce grupları görüyoruz bknz: iron maiden..yeni yetme götüklerin anlamamasını anlayısla karsılayarak gülümsüyorum..
dm.wasp.gen.tr
metallica albümleriyle saygıyı hakeden grup olabilir ancak yüce olmak bir bütündür,4-5 albümle kazanılmaz..kaldıki şuan yüce grupları görüyoruz bknz: iron maiden..yeni yetme götüklerin anlamamasını anlayısla karsılayarak gülümsüyorum..
Katılıyorum..
Who could see beyond this my darkness?
Who could promise to never destroy me?
zaten yüce olduğu için gereğinden fazla yüceltilmiyo demek istedin heralde?yani inşallah...kesinlikle metallica
eğer öyle değilse bu nik sana hiç yakışmamış..
açıkcası metallicanın yüce olduğunu düşünmüyorum bunun nedeni de yaptıkları işin sınırlı kalmasındandır yeni şeyler yapma uğruna rezil olmalarıdır ki metalliica thrashe ihanet eden bi gruptur load gibi albüm yapmaları bile bu yorumumda yeterlidir bence ki st angerı saymıorum bile
arkadaşım başta belirtmeliyimki ifade ediş biçmin hoşuma gittiğinden yelkenleri indiriyorum ![]()
bence öyle değil ama loadın iyi bi albüm olduğunu düşünüyorum ve bence metallicanın belli bi kalıbı yok neden bir türe bağlı kalsınlarki?bence onlar metal efsanesi
Metallica.. grcek metallica ilk 4 albümde kaldı =(
Exist To Exit
iced earth
woe to you
oh earth and sea
for the devil sends the beast with wrath
cos' he knows the time is short
and let him who hath understanding reckon the number of the beast.
for it is a human number.
it's number is six hundred and sixty six.
Metallica dünyanın en büyük metal grubu biz istesek de istemesek de. Bunu siz belirleyemezsiniz veya ben belirleyemem. Metallica ya gereğinden fazla abartılıyor diyen birisi, metal musikisinden hiç nasip almamış demektir.