İçeriğe geç

Forum

Gereginden fazla yü...

Bildirimler
Tümünü temizle

Gereginden fazla yüceltilen gruplar?

631 Gönderiler
340 Üyeler
0 Reactions
88.2 K Görüntüleme
neith
(@neith)
Gönderiler: 564
Honorable Member

demekki bişeyler bilioruz ki yazıyoruz herkesin yorumu kendine we senin de bunu eleştirmeye hakkın yok.bence diil dersin kendi düşündüğün grupları yazarsın geçersin.bende her önüme gelen "alexi çok yeteneksiz" diene daliim o zaman direk :twisted:

Gönderildi : 20/10/2006 8:42 pm
sentenced_1303
(@sentenced-1303)
Gönderiler: 810
Prominent Member

Gönderen: @andrew-wood
Bazıları efsane grupları yazmış,olaya bencil yaklaşmış
Arkadaşlar o yazdığınız efsane grupları hiç sevemeybilir,hatta nefret bile debilirsiniz.Bir tek siz sevmiyorsunuz diye abartılmış diyemezsiniz
Fakat grup hakkında,yaptıkları hakkında yeterli bilgiye sahipseniz,o grupların bu kadar yüceltilmeyi sonuna kadar hakettiklerini ve o efsane grupları buraya yazmanızın ise ne kadar şaçma olduğunu anlarsınız.
Çok doğru demişsin hocam. Rock müziğin kilometre taşı olmuş gruplara ''çok abartılıyor'' demiş bazı arkadaşlar. Bence abartıldıklarını düşündükleri grupları değil de sevmedikleri grupları yazmışlar. Örneğin ben Slayer'dan nefret ederim ama büyüklüğünü tartışacak kadar densiz değilim. Aynı şey Maiden, Metallica, Megadeth... için de geçerli.

R.I.P Miika Tenkula (1974-2009)

Gönderildi : 20/10/2006 9:39 pm
(@asit44-22907)
Gönderiler: 1656
Noble Member

Gönderen: @sentenced-1303
Bazıları efsane grupları yazmış,olaya bencil yaklaşmış
Arkadaşlar o yazdığınız efsane grupları hiç sevemeybilir,hatta nefret bile debilirsiniz.Bir tek siz sevmiyorsunuz diye abartılmış diyemezsiniz
Fakat grup hakkında,yaptıkları hakkında yeterli bilgiye sahipseniz,o grupların bu kadar yüceltilmeyi sonuna kadar hakettiklerini ve o efsane grupları buraya yazmanızın ise ne kadar şaçma olduğunu anlarsınız.
Çok doğru demişsin hocam. Rock müziğin kilometre taşı olmuş gruplara ''çok abartılıyor'' demiş bazı arkadaşlar. Bence abartıldıklarını düşündükleri grupları değil de sevmedikleri grupları yazmışlar. Örneğin ben Slayer'dan nefret ederim ama büyüklüğünü tartışacak kadar densiz değilim. Aynı şey Maiden, Metallica, Megadeth... için de geçerli.

Ay peki cok özür dilerim densizliğim için pek ezildim :( ağlayacam şimdi :lol: ahahah bırakın yauv :lol:

Gönderildi : 20/10/2006 10:06 pm
sentenced_1303
(@sentenced-1303)
Prominent Member

Buyur işte ortalık sazan dolu... Maiden'a abartılmış diyen adama ne cevap yazayım lan, yazık valla yazık:)

Gönderildi : 20/10/2006 10:09 pm
tarhantas
(@tarhantas)
Gönderiler: 883
Prominent Member

iron maiden

sentenceeeeeeeed!!!

Gönderildi : 20/10/2006 10:22 pm
(@asit44-22907)
Noble Member

Gönderen: @sentenced-1303
Buyur işte ortalık sazan dolu... Maiden'a abartılmış diyen adama ne cevap yazayım lan, yazık valla yazık:)
Yahu ne demek sazan dolu offoff sacmalığa gel Maiden ın fazla abartıldığını ben söylemiştim üzerime alınmam gayet normal ayrıca sana yazık...Size yazık ;) Bu tartışma burada bitsin yazmayacam yorum hadi kardeşim :)

Gönderildi : 20/10/2006 10:25 pm
sentenced_1303
(@sentenced-1303)
Prominent Member

Güzel kardeşim ben sana demedim ki ''densiz'' diye. Sizin gibilere sıfat bulamıyorum ben, ne densizi...

Gönderildi : 20/10/2006 10:32 pm
(@comfortinbrutality)
Gönderiler: 1683
Noble Member

Gönderen: @tarhantas
iron maiden

sentenced ın cok daha gereksiz oldugu kesin..

ayrıca doom-black gibi tarzlara kafası ermeyenlerin laf atmalarına da anlam weremiorum,2 gün önce cob cof için black metal diyen onlar için deliren, dün darkthrone fanı olan,bugün thrash manyagı olan kimselerin ne oldugu acık değilmi artık,yazık ediosunuz kendinize..

dm.wasp.gen.tr

Gönderildi : 20/10/2006 11:54 pm
cradleqirL
(@cradleqirl)
Gönderiler: 53
Trusted Member

sentenced ve marduk...

alDığım heDiyeLeR pakeTsiZ...veRdiğiN değeRi s0k keNDi ceßine...

Gönderildi : 21/10/2006 12:15 am
Andrew_Wood
(@andrew-wood)
Gönderiler: 124
Estimable Member

Gönderen: @neith
demekki bişeyler bilioruz ki yazıyoruz herkesin yorumu kendine we senin de bunu eleştirmeye hakkın yok.bence diil dersin kendi düşündüğün grupları yazarsın geçersin.bende her önüme gelen "alexi çok yeteneksiz" diene daliim o zaman direk :twisted:

Ozaman sende bence abartı der geçersin.Abartı olarak yazığınız efsane gruplar hakkında en ufak bir bişey bidliğiniz yok,oradan buradan duyduklarıyla yorum yapan çok ama araştıran yok,trend grupları saymıyorum dediğim gibi olara gelip geçici onlar kaale almaya bile gerek yok,benim uyuz olduğum şey efsane grupların yazılması.Bir arkadaş da metallica'yı yazmış,ben metallica'yı sevemem 3-5 şarkısı dışında ama ne kadar büyük bir grup olduğunu bilir ve saygı duyarım,o grup abartılmamıştır,grubun özentisi çoktur,abartılmak ile özenti kurularını karıştırmayalım.Eğer bir adam Metallica'nın fade to black yada nothing else matter şarkısından başka şarkısını bilmeyip Metallica dünyanın en büyük grubu gibi bir laf ediyorsa, o o grubu yüceltmiyor ben bir özentiyim diye bağırıyor.Aynı şey Nirvana ve Iron Maiden içinde geçerli.Grubun iki şarkısın bilip dünyanın en iyi grupları ilan edenler çok.Onların yaptığı dediğim gibi yüceltme değil.Yani sizinde bunu yüceltme olarak algılayıp "abartı" demeniz bana göre saçma,yani dersiniz demezsin umrumda değil,ama şu efsane grup çok abartılıyor derseniz bana saçma gelir ve grup hakkında bir şey bildiğinizi sanıp,hiç bir şey bilmediğinizi açık açık belirtirsiniz.

Daha önce de dediğim gibi,bir grup yıllar sonra hala saygıyla hatılanıp dinleniyorsa yüceltilmeyi sonuna kadar haketmiştir.Mesala dünya da "the doors" için abartı derler fakat onu diyenler "the doors"un rock müziğine neler kattığını bilmezler.Adamlar dinler 5-6 şarkısını hiç beğenmez,abi bu grup abartı der.Ama "bence abartı" demez.Öyle dese kimsenin ona birşey demeye hakkı yok,genelleme yapmıyor çünkü.Yani öyle gruplar yüceltildiki,öyle gruplar geldi geçti ki,bu gun isimleri hatırlanmıyor.Demek ki zamanında o kadar yüceltilmeyi hak etmemişler...........vs sonu gelmez bunun.Buraya gelip ,harika fakat underrated grupları yazmayın,underrated gruplarda işin boyutu bambaşka.

!!!!!!!!!!!!Alice in Chains!!!!!!!!!!

Gönderildi : 21/10/2006 12:19 am
(@bazarov)
Gönderiler: 262
Reputable Member

Iron Maiden, yeni nesil Türk rock gruplarının nerdeyse hepsi (hepsi birbirinden kötü bence) ve tabii ki Him. Ville Vallo olmasa kaç kişi dinlerdi Him'i çok merak ediyorum.

http://noiseforanewgeneration.blogspot.com/

Gönderildi : 21/10/2006 4:23 pm
(@im-mortal-22855)
Gönderiler: 370
Reputable Member

Tüm black metal, grind, nu-metal grupları...

Ayrıca black metali savunanlar "eminim" çok anlıyorlardır...

Gönderildi : 21/10/2006 4:56 pm
SatanicaBeer
(@satanicabeer)
Gönderiler: 400
Reputable Member

Abartı olarak yazığınız efsane gruplar hakkında en ufak bir bişey bidliğiniz yok,oradan buradan duyduklarıyla yorum yapan çok ama araştıran yok,trend grupları saymıyorum dediğim gibi olara gelip geçici onlar kaale almaya bile gerek yok,benim uyuz olduğum şey efsane grupların yazılması.

Arkadaşım yine aynı şeyi yapıyorsun. Nirvana'ya gereğinden fazla yüceltilmiş dedim diye yazmışsın yine herşeyi.

Birincisi Nirvana'nın birçok şarkısını dinledim. Bu yüzden 3-5 şarkı dinlediğinle yorum yapma diyemezsin. İkincisi Metallica bir insana göre çok saçma müzik yapıyordur mesela, adam çıkar der ki "bende abartılmış". Ona söyleyecek sözün yok, ona göre bilmemkaç milyon-milyar insan yanlış düşünüyor.

Heavy metal! ..or not metal at all..

Gönderildi : 21/10/2006 7:57 pm
(@asit44-22907)
Noble Member

Gönderen: @neith

Ozaman sende bence abartı der geçersin.Abartı olarak yazığınız efsane gruplar hakkında en ufak bir bişey bidliğiniz yok,oradan buradan duyduklarıyla yorum yapan çok ama araştıran yok,trend grupları saymıyorum dediğim gibi olara gelip geçici onlar kaale almaya bile gerek yok,benim uyuz olduğum şey efsane grupların yazılması.Bir arkadaş da metallica'yı yazmış,ben metallica'yı sevemem 3-5 şarkısı dışında ama ne kadar büyük bir grup olduğunu bilir ve saygı duyarım,o grup abartılmamıştır,grubun özentisi çoktur,abartılmak ile özenti kurularını karıştırmayalım.Eğer bir adam Metallica'nın fade to black yada nothing else matter şarkısından başka şarkısını bilmeyip Metallica dünyanın en büyük grubu gibi bir laf ediyorsa, o o grubu yüceltmiyor ben bir özentiyim diye bağırıyor.Aynı şey Nirvana ve Iron Maiden içinde geçerli.Grubun iki şarkısın bilip dünyanın en iyi grupları ilan edenler çok.Onların yaptığı dediğim gibi yüceltme değil.Yani sizinde bunu yüceltme olarak algılayıp "abartı" demeniz bana göre saçma,yani dersiniz demezsin umrumda değil,ama şu efsane grup çok abartılıyor derseniz bana saçma gelir ve grup hakkında bir şey bildiğinizi sanıp,hiç bir şey bilmediğinizi açık açık belirtirsiniz.

Daha önce de dediğim gibi,bir grup yıllar sonra hala saygıyla hatılanıp dinleniyorsa yüceltilmeyi sonuna kadar haketmiştir.Mesala dünya da "the doors" için abartı derler fakat onu diyenler "the doors"un rock müziğine neler kattığını bilmezler.Adamlar dinler 5-6 şarkısını hiç beğenmez,abi bu grup abartı der.Ama "bence abartı" demez.Öyle dese kimsenin ona birşey demeye hakkı yok,genelleme yapmıyor çünkü.Yani öyle gruplar yüceltildiki,öyle gruplar geldi geçti ki,bu gun isimleri hatırlanmıyor.Demek ki zamanında o kadar yüceltilmeyi hak etmemişler...........vs sonu gelmez bunun.Buraya gelip ,harika fakat underrated grupları yazmayın,underrated gruplarda işin boyutu bambaşka.

Arkadas tüm alıcılarını kapatmışsın herhalde.Fanı olduğum gruptur Kreator biri gelse şuraya Kreator yazsa umrumda olmaz herkesin kendi düşüncesi ,karakterinizi belli etmek için niye bu kadar caba gösterdin anlamadım .Sanane ki adam öyle düşünüyor yada ben öyle düşünüyorum S-A-N-A-N-E bırak kim ne düşünüyorsa düşünsün ...

Gönderildi : 21/10/2006 8:36 pm
Andrew_Wood
(@andrew-wood)
Gönderiler: 124
Estimable Member

Ben nededim anladın mı sen?
Ben buraya hangi grubu yazdığınızın zerre kadar umrumda olmadığını da belirttim,ben sadece yazdıklarınızın şaçma olduğunu söyledim.YANI BANA GORE SAÇMA.Senin bakış açınla bakarsak sende bana bişey söyleyemezsin benim düşüncemdir.Karakter testi varda şıklarımı işaretliyom ,anlamadım ben ne karakterini belli ediyom

"SatanicaBeer" iyi oku ben ne yazmışım.hem ben o lafı sana yazmadım (5-6 şarkısnı dinleyip abartı diyorlar) genelleme yaptım ki çoğuda öyledir.Ben söyledim zaten başta o adam "bence abartılmış" desin sesimi çıkarmam diye, ama şu grup abartı derse karışmadan duramam.İstediğin kadar da Nirvana şarkısı dinle,şarkılarını dinleyerek grup hakkında bilgi edinemezsin,araştırman gerek,ki yazdıklarından belli oluyorki NIRVANA HAKKINDA HIC AMA HICBIRSEY BILMIYORSUN.
MESELA BEN HAIR METAL ICIN, "YUZLERINI GOZLERINI BOYUYAN ERKEKLERIN YAPTIGI VE GAYLERIN DINLEDIGI METALI POPLASTIRAN TURDUR" desem ne kadar şaçma gelir değil mi sana?Bana dersin sen hair metal hakkında hiç birşey bilmiyorsun.Fakat Hair metal'in piyasa da imajı budur.Bir çok kişi bu yüzden bu piyasa da duyduklarıyla Hair MEtal'i eleştirir.Seninde Nirvana ve GRUNGE hakkında yaptığın yorumlar bunun benzeridir.Bu türleri dinleyenlerin görevide o tarz şaçma yorumlara karşılık verip,tabuları yıkıp piyasada ki bu ön yargıyı kaldırmaktır

Benim uyuz olduğum,kendisende sonraki nesile,bir sürü gruba ilahm olmuş "EFSANE" gruplara laf söylenmesi.Daha sonra onlardan ilham almış gruplar için ölüp biter,BABALARI b*k atarsınız.(GENELLEME YAPIYORUM,yani bir şahsa yada sırf bu site için demiyorum tüm türkiye için geçerli bu lafım)Söylersiniz söylemezsiniz, UMRUMDA DEĞIL.Ben sadece kıl olduğumu ve yazdıklarınızın bana saçma geldiğini belirtirim.Neden karşılık veririm,çünkü daha sonra burda yazılanları okuyan biri başka yerde aynı lafları söyler.Mesela rock müziğe yeni başlamış biri burda duydumu dünayanın en abartı grubu metallica lafını, gidip başka bir yerde söyler,tıpkı aptal bir derginin Nirvana'yı dünyanın en abartı grubu ilan etmesinden sonra her yerde, hayatında 3 ten fazla nirvana şarkısı dinlememiş insanların Nirvana'yı dünaya'nın en abartı grubu ilan etmesi gibi.....

BENIM ASIL SINIR OLDUGUM SEY,BIR GRUP HAKKINDA HIC BIR BILGISI OLMAYAN, 2 SARKISINI DINLEMIS,ROCK MUZIK TARHINI BILMEYEN,OZENTI BIR ROCKERIN, O 2 SARKSINI DİNLEDIĞİ GRUBU OVE OVE BITIREMESI VE SIZLERIN ONLARI KAALE ALIP,O OVULEN GRUP ICIN "ABARTILMIŞ" DEMESİ

BIRKEZ DAHA SOYLUYORUM U-M-R-U-M-D-A DEGIL.SADECE BANA YAZDIKLARINIZ SAÇMA GELIYOR VE BENDE BUNU BELIRTIYORUM.NIYE O GRUBU YAZIYORSUN DIYE ELESTIRMIYORUM.EĞER DERSENIZ O ONUN KENDİ SÜŞÜNCESİ SANA SAÇMA GELSIN GELMEZIN,BIRSEY YAZMAYA HAKKIN YOK,BU DA O ZAMAN BUDA BENIM DUŞÜNCEM,SIZE SAÇMA GELİRSE DE GELSİN BIRSEY YAZMAYA HAKKINIZ YOK

!!!!!!!!!!!!Alice in Chains!!!!!!!!!!

Gönderildi : 21/10/2006 10:09 pm
Sayfa 27 / 43
Paylaş: