Forum
amon amarth,dark tranguillity
PANTERA hit me with CROWBAR,now EYEHATEGOD
Evanescence , System of a down fikirlerinden zartından zurtundan dolayı değil müzikal anlamda hiçbirşey vadetmedikleri için , Dimmu borgir
Im Stuck in this slow motion dark day...
Cradle of Filth(sirf gurultu)
Metallica(birakin artik mauhjnaf)
Surrender now
You cant beat death at his ruthless game
Make your bow
Hang your head in shame
korn
İnsan ilişkilerini egoizm yönetiyor.
korn felan diyecem ama malları bu tür sitelerde saallayan varmı acep...nese lise talebesinin dikkatini çekmek için kkıçını yırtan bütün gruplar diyeyim..
Over Kill mi yüceltiliyor..saçmalama..Adamlar piyasadakı birçok gruptan katlarca kaliteli müzik yapıyorlar ve gerçek büyük festivallerde hala salak slipknot soad gibi grupların altında çıkıyorlar.Neden Özenti metal dinleyicisi onları daha çok seviyor..Over Kill'in kalitesine piyasadakı çoğu grup ulaşamadı daha ve ulaşamayacak bu kafayla giderlerse..evanescence
cradle of filth.dimmu borgır....in flames...dark trnq...ve de over kill
Cradle Of Filth ve Diğer black metal grupları,Korn,Slipknot vb. çoğu gereğinden çok yüceltiliyor buna tamam lafım yok ama Over Kill'e böyle bir şey söylenemez..
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
aha! "OVERKILL"a gereğinden fazla yüceltiliyor diyen bi mal daha.. sadece gülüyorum ya,bişi demiorum..kendimi tutamadım durun, ADAMLAR THRASH METALİN DEVLERİNDEN LAN! sen nasıl bu gruba gereğinden fazla yüceltiliyor dersin! önce metal nedir,thrash metal nedir bunu öğren!
He came to rock...And rocked like no one other with the heart twice the size of Texas,our beloved brother,companion,mentor,idol,and friend...We love you Dime...Until we meet again
Gençliğin Metal Modası başka bişey değil bunlarda geçeecek Ece fazla kafaya takmaya gerek yok!!
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
Gençliğin Metal Modası başka bişey değil bunlarda geçeecek Ece fazla kafaya takmaya gerek yok!!
of be Ego adamlar Ovekill'ın, hatta thrash metalin ne olduğunu bilip bilmeden salak saçma yorumlar yapıolar deli oluyorum!
He came to rock...And rocked like no one other with the heart twice the size of Texas,our beloved brother,companion,mentor,idol,and friend...We love you Dime...Until we meet again
Over Kill mi yüceltiliyor..saçmalama..Adamlar piyasadakı birçok gruptan katlarca kaliteli müzik yapıyorlar ve gerçek büyük festivallerde hala salak slipknot soad gibi grupların altında çıkıyorlar.Neden Özenti metal dinleyicisi onları daha çok seviyor..Over Kill'in kalitesine piyasadakı çoğu grup ulaşamadı daha ve ulaşamayacak bu kafayla giderlerse..evanescence
cradle of filth.dimmu borgır....in flames...dark trnq...ve de over killCradle Of Filth ve Diğer black metal grupları,Korn,Slipknot vb. çoğu gereğinden çok yüceltiliyor buna tamam lafım yok ama Over Kill'e böyle bir şey söylenemez..
who tends the fire lan bu hıyarlara
gereinden fazla yüceltilmeyen gurup overkill le obituary lan
PANTERA hit me with CROWBAR,now EYEHATEGOD
slipknot ve soad..
bu arada overkill için ole bişi demek komik olur..cunku bicok gruptan daha ustun bi kaliteleri var ama o ustun olduu gruplar kadar yuceltilemedi..
please god wake me
Metallica bile yazan olmuş, O_O diycek söz bulamıyorum.
Son zamanalrda çoğalan, piyasa olmaya çalışan black,gotik,doom gruplarına hakettikten fazla değer verildiğini düşünüyorum ben.
Move thoughtfully but fast as well,
From Heaven, through the World, to Hell!
soad.....
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
yüceltileni bilmem ama yüceltilmeyen gruplar arasında Exodus ve Obituary diyebilirim. yalnız Dark Tranquillity fazla yüceltiliyor lafına katılmıyorum hakediyorlar bunu.
Four hundred thousand years ago
They came from outer space
And gave us life here
and we are just taking everything for granted
I don't think we should do this now...
tum doom gurupları
aa olmadı,şiddetle kınıyorum,o tarza karşı bi genelleme yapmışsın,sevmeyebılırsın o ayrı,neyse...
bence Metallica ve Evanescence b.k mu var anlamadım yahu,sanki müziğin ilahlarıymış gibi seviyolar..saçmalık ![]()
Arnold Civardagezer