Forum
bence cob, cof , slipknot gereğinden fazla büyütülüyo müzik değil gürültü yapıyolarmış gibi geliyo yada ben black metal dinleyemiyorum
LINKIN PARK fan sitelerinin en yenisi en iyisi lpturkiye.com ![]()
sımdı hersey guzel tamam cof gurultu dıyelım,cob nası gurultu oluyo adamların sarkılarından melodıler ne pekı!!hem saydıgın 3 gruptan sadece bıtanesı black metal dıye adlandırılıyor kı black metal degıl bana gore olsa olsa kolpa metal olur
children of bodom, dark tranquillity, marduk, system of a down, cannibal corpse, morbid angel... fln filan
özellikle system of a down konusunda sana katılıyorum
Get Busy live Or Get Busy Die
Ya Yaşamakla Uğraşırsın Ya Ölmekle
(Esaretin Bedeli filminden)
tum doom gurupları
PANTERA hit me with CROWBAR,now EYEHATEGOD
konudan plz yane gece gece...
bence cof
tüm 'gereksiz' sohbet havasinda yaptığınız,attığınız postlar silinmiştir,nerde benim postlarim diye hayıflanmayin.Burasi msn ya da irc değil,sanirim bunu 34657568 kere söyledik.sohbetlerinizi sohbet programlarinda yapın lütfen.bu tür tüm postlar haber verilmeden silinecektir.
korn-slipknot-system of a down
...To live is to die...
tum doom gurupları
işte benim adamım...
her şarkıda da illa acı, dram, ölüm, intahar olmayacak ki ![]()
Heavy metal! ..or not metal at all..
bi arkadaş tek başına tüm enstrümanları hücum kayıtta çalıyo demiş varg için. nası yapabildiini de bi zahmet yazabilir mi ?
silence...
her şarkıda içi boş,sadece gaz olmayacakki...
tüm hardcore grupları
vaa o dediine katılmıyorum.yani tabi hersey ga diil ama , bikaçtane harbi sağlam grup var.
silence...
bi arkadaş tek başına tüm enstrümanları hücum kayıtta çalıyo demiş varg için. nası yapabildiini de bi zahmet yazabilir mi ?
Kamera şakası dimi? Evet hani hani nerede kameralar?
Scream dinmez flag of hate inmez! ![]()
Haadi hayırlı thrashler!
saçma geldi bana başlık.biri için büyük grub olması,başkasaı içinde aynı anlam ifade edecek deilki. ![]()
sevmediklerinizi söyleyin bakam paso ![]()
şimdi söyleyipte bi ton insan çullanmasın üzerime ![]()
ama c.o.f abartı yane
Anneke,burda insanlar fikirlerini kurallar cercevesinde yazmakta özgür.Sataşmadan,soruya cevap verme doğrultusunda postlar atalım. silinmiştir.