İçeriğe geç

Forum

Gereginden fazla yü...

Bildirimler
Tümünü temizle

Gereginden fazla yüceltilen gruplar?

631 Gönderiler
340 Üyeler
0 Reactions
87.7 K Görüntüleme
zexonia
(@zexonia)
Gönderiler: 50
Trusted Member

Komiksiniz ya Ben Death dinleyorum ama C.O.B Cannibal ı sevmiyorum diyorsun hadi bunu anladık enstrumanlar zayıf kalıyor diyorsun vay anam vay .....

www.myspace.com/verborgen

Gönderildi : 23/04/2005 11:14 am
(@osiris-10164)
Gönderiler: 247
Reputable Member

tabiki metallica

Gönderildi : 23/04/2005 11:18 am
WebMessiah
(@webmessiah)
Gönderiler: 291
Reputable Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @legion
bence gereksiz bir başlık olmuş..kavgaya açık olmuş bu konu..herkesin fanı olduğu grup/gruplar var.. ondan ağaz dalaşı olur burda gibi gelior..
herkes birbirine saygili oldugu sürece elestiriler ve tartismalar, kavgasiz bi sekilde devam edebilir. Forum bir tartisma platformu degilmi zaten?

get closer to see the light in my eyes.

Gönderildi : 23/04/2005 12:57 pm
DarKeNed
(@darkened)
Gönderiler: 54
Trusted Member

Gönderen: @webmessiah
...Cannibal dünyanin en iyi death metal vokalistini barindiriyor....
:sTamamen katılmıorm Chris BArnes'dan sonra cannibal corpse ii diil

AKA Ñø§FëRätµ

Gönderildi : 23/04/2005 4:42 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

Machine Head- Apocalyptica-Strapping Young Lad
- Fear Factory- Rammstein- The Kovenant- Void Of Silence vs ... daga cok var bıkac tanede black metal gurbu sayabılırm ve grınd gurplarını elestırenler muzıkal anlamda asla bı elestırı bulamz lar grınd kadar tekmık bı koplesk yoktur
Among the Decayed-Bloodshot Eyes -CANNIBAL CORPSE- Butchered-Carpe Mortem-Dehiscence-Dying Fetus-Grindstorm-Morbid Butcher-Panic Disorder
ve daga nıcelerı teknık ötesı gurplar. onlar olmasa benım gıbıler hıc bır seyden tat alamazdı ıkı varlar :)

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 23/04/2005 6:00 pm
okanist
(@okanist)
Gönderiler: 326
Reputable Member

tepki toplayacagımı biliorum ama kesinlikle megadeth.. ıyyy nefret!!!

CompleX - ..:: oKANist ::..

Everything is 3D Blasphemy !!!

CompleX is my fucking new BAND!

Gönderildi : 23/04/2005 6:07 pm
(@elifela3-7329)
Gönderiler: 1026
Noble Member

ne dinlediini bilmeyenlere gereksiz yüceltilen gurupları söylesek ne yazar.potansiyel ne ?

Gönderildi : 23/04/2005 6:20 pm
WebMessiah
(@webmessiah)
Reputable Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @searme
ne dinlediini bilmeyenlere gereksiz yüceltilen gurupları söylesek ne yazar.potansiyel ne ?
haklisin. adamlar daha "sevmedigi gruplar"la "gereksiz yuceltilen gruplar"i birbirine karistiriyorlar. Megadeth'i bu kategoriye sokanlarin oldugunu görmek üzücü. sevmeyebilirsin ama bulundugu yeri haketmiyorsa bunun mantikli bir aciklamasi olmali. ikisi çok farkli seyler.

Gönderildi : 23/04/2005 9:19 pm
ImmortaL_4885
(@immortal-4885)
Gönderiler: 497
Honorable Member

bence cradle of filth ne bilim o kadar da muhteşem işler yapmıolar onların yerini dolduracak çook grup var

Yaşayacaklarımız için kimse gökten ayet indirmedi bize.Onu biz kendimiz vaat ettik kendimize.

Gönderildi : 23/04/2005 11:23 pm
cernunnos
(@cernunnos)
Gönderiler: 2176
Noble Member

evanecance, soad gereksiz ikili bence...Avril lavigne var bi de...

opeth, megadeth, moonspell, therion, nightwish vs gruplarda son derece gereksizler bence :twisted: şakaydı sakın ciddiye almayın en sevdiğim gruplardan onlar :D

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye...

Gönderildi : 24/04/2005 11:14 am
WebMessiah
(@webmessiah)
Reputable Member
Konu başlatıcı

Avril Lavigne aklima gelmemisti. kesinlikle gereksiz. ve bir çok alternatif rock grubu da gereksiz.

Linkin Park, Limp Bizkit gibi...

Gönderildi : 24/04/2005 6:43 pm
psYchotic-eYes
(@psychotic-eyes)
Gönderiler: 2411
Noble Member

millet bakiniz.. cannibal, evet o tarz sert denilebilecek death metalin babasi sayilir, ama bu onlarin suan en iyi oldugu anlamina gelmez tamammi?? ben muzikte beyni altust etmeye bakarim bu cannibal dediginiz zayif kacar bir amon amarth, dismember, devournment, mephistothales yaninda.. hepsini dinlemeden, tavsiyelere kulak asmadan ve bilip bilmeden gelip de burda bosuna yer isgal etmeyin, gidin öğrenin aslinda neyi dinlediginizi tamam?? bi de birisi dünyada en iyi vokale sahip grup mu ne demis:: güldüm yani bea.:! yuh bea.. onu diyen hic mi six feet under dinlememis?? ya da JOHAN HEGG adını hicmi duymamis?? yuh be

www.turandursun.com

EVRİM gerçeği: http://www.metaltr.net/modules.php?name=Kose_Yazilari&op=viewarticle&artid=158

Gönderildi : 24/04/2005 6:53 pm
(@inflames2301)
Gönderiler: 728
Honorable Member

bence abartılan grupların başında children of bodom gelio bence iyiy ama o kadar değil

__dEatH666_iN_FiRE___

Gönderildi : 24/04/2005 7:06 pm
funeral_moon
(@funeral-moon)
Gönderiler: 310
Reputable Member

Gönderen: @psychotic-eyes
death dinlerim ben de aksine :).. yani bildigimden soyledim o iki grubu!!.. enstruman olarak basit gelirler bana.. agir, sert dinledigim icin bunlarin o kategoride olmasindan rahatsizim.. haketmiyolar yani.. morbid bi derece cunku eskidir bayaa. ama canniballl... ııyyy
cannibal enstruman olarak basit geliyor yani.. hmm anladım.. hoca bi doktora gorun sen.. kulak ve göz olsun tamam?..

ADYTUM - RHYTHM GUITARS

[email protected]
www.myspace.com/theadytum

Gönderildi : 24/04/2005 7:42 pm
funeral_moon
(@funeral-moon)
Gönderiler: 310
Reputable Member

Gönderen: @psychotic-eyes
millet bakiniz.. cannibal, evet o tarz sert denilebilecek death metalin babasi sayilir, ama bu onlarin suan en iyi oldugu anlamina gelmez tamammi?? ben muzikte beyni altust etmeye bakarim bu cannibal dediginiz zayif kacar bir amon amarth, dismember, devournment, mephistothales yaninda.. hepsini dinlemeden, tavsiyelere kulak asmadan ve bilip bilmeden gelip de burda bosuna yer isgal etmeyin, gidin öğrenin aslinda neyi dinlediginizi tamam?? bi de birisi dünyada en iyi vokale sahip grup mu ne demis:: güldüm yani bea.:! yuh bea.. onu diyen hic mi six feet under dinlememis?? ya da JOHAN HEGG adını hicmi duymamis?? yuh be
kopartıyosun beni hocam ya.. six feet under diyorsun.. kim onun vokalisti? bunu ogren once.. en iyi vokal tartısmasında deilim onu yanlıs anlamayın.. sfu vokali dinle dediin icin yazıyorum.. eski cannibal corpse vokalistidir chris burns usta.. kendi icinde celisme...

ADYTUM - RHYTHM GUITARS

[email protected]
www.myspace.com/theadytum

Gönderildi : 24/04/2005 7:46 pm
Sayfa 2 / 43
Paylaş: