Forum
Komiksiniz ya Ben Death dinleyorum ama C.O.B Cannibal ı sevmiyorum diyorsun hadi bunu anladık enstrumanlar zayıf kalıyor diyorsun vay anam vay .....
www.myspace.com/verborgen
tabiki metallica
herkes birbirine saygili oldugu sürece elestiriler ve tartismalar, kavgasiz bi sekilde devam edebilir. Forum bir tartisma platformu degilmi zaten?bence gereksiz bir başlık olmuş..kavgaya açık olmuş bu konu..herkesin fanı olduğu grup/gruplar var.. ondan ağaz dalaşı olur burda gibi gelior..
get closer to see the light in my eyes.
:sTamamen katılmıorm Chris BArnes'dan sonra cannibal corpse ii diil...Cannibal dünyanin en iyi death metal vokalistini barindiriyor....
AKA Ñø§FëRätµ
Machine Head- Apocalyptica-Strapping Young Lad
- Fear Factory- Rammstein- The Kovenant- Void Of Silence vs ... daga cok var bıkac tanede black metal gurbu sayabılırm ve grınd gurplarını elestırenler muzıkal anlamda asla bı elestırı bulamz lar grınd kadar tekmık bı koplesk yoktur
Among the Decayed-Bloodshot Eyes -CANNIBAL CORPSE- Butchered-Carpe Mortem-Dehiscence-Dying Fetus-Grindstorm-Morbid Butcher-Panic Disorder
ve daga nıcelerı teknık ötesı gurplar. onlar olmasa benım gıbıler hıc bır seyden tat alamazdı ıkı varlar ![]()
http://www.huunhuurtu.com/
tepki toplayacagımı biliorum ama kesinlikle megadeth.. ıyyy nefret!!!
CompleX - ..:: oKANist ::..
Everything is 3D Blasphemy !!!
CompleX is my fucking new BAND!
ne dinlediini bilmeyenlere gereksiz yüceltilen gurupları söylesek ne yazar.potansiyel ne ?
haklisin. adamlar daha "sevmedigi gruplar"la "gereksiz yuceltilen gruplar"i birbirine karistiriyorlar. Megadeth'i bu kategoriye sokanlarin oldugunu görmek üzücü. sevmeyebilirsin ama bulundugu yeri haketmiyorsa bunun mantikli bir aciklamasi olmali. ikisi çok farkli seyler.ne dinlediini bilmeyenlere gereksiz yüceltilen gurupları söylesek ne yazar.potansiyel ne ?
bence cradle of filth ne bilim o kadar da muhteşem işler yapmıolar onların yerini dolduracak çook grup var
Yaşayacaklarımız için kimse gökten ayet indirmedi bize.Onu biz kendimiz vaat ettik kendimize.
evanecance, soad gereksiz ikili bence...Avril lavigne var bi de...
opeth, megadeth, moonspell, therion, nightwish vs gruplarda son derece gereksizler bence
şakaydı sakın ciddiye almayın en sevdiğim gruplardan onlar ![]()
Avril Lavigne aklima gelmemisti. kesinlikle gereksiz. ve bir çok alternatif rock grubu da gereksiz.
Linkin Park, Limp Bizkit gibi...
millet bakiniz.. cannibal, evet o tarz sert denilebilecek death metalin babasi sayilir, ama bu onlarin suan en iyi oldugu anlamina gelmez tamammi?? ben muzikte beyni altust etmeye bakarim bu cannibal dediginiz zayif kacar bir amon amarth, dismember, devournment, mephistothales yaninda.. hepsini dinlemeden, tavsiyelere kulak asmadan ve bilip bilmeden gelip de burda bosuna yer isgal etmeyin, gidin öğrenin aslinda neyi dinlediginizi tamam?? bi de birisi dünyada en iyi vokale sahip grup mu ne demis:: güldüm yani bea.
yuh bea.. onu diyen hic mi six feet under dinlememis?? ya da JOHAN HEGG adını hicmi duymamis?? yuh be
bence abartılan grupların başında children of bodom gelio bence iyiy ama o kadar değil
__dEatH666_iN_FiRE___
cannibal enstruman olarak basit geliyor yani.. hmm anladım.. hoca bi doktora gorun sen.. kulak ve göz olsun tamam?..death dinlerim ben de aksine.. yani bildigimden soyledim o iki grubu!!.. enstruman olarak basit gelirler bana.. agir, sert dinledigim icin bunlarin o kategoride olmasindan rahatsizim.. haketmiyolar yani.. morbid bi derece cunku eskidir bayaa. ama canniballl... ııyyy
ADYTUM - RHYTHM GUITARS
[email protected]
www.myspace.com/theadytum
kopartıyosun beni hocam ya.. six feet under diyorsun.. kim onun vokalisti? bunu ogren once.. en iyi vokal tartısmasında deilim onu yanlıs anlamayın.. sfu vokali dinle dediin icin yazıyorum.. eski cannibal corpse vokalistidir chris burns usta.. kendi icinde celisme...millet bakiniz.. cannibal, evet o tarz sert denilebilecek death metalin babasi sayilir, ama bu onlarin suan en iyi oldugu anlamina gelmez tamammi?? ben muzikte beyni altust etmeye bakarim bu cannibal dediginiz zayif kacar bir amon amarth, dismember, devournment, mephistothales yaninda.. hepsini dinlemeden, tavsiyelere kulak asmadan ve bilip bilmeden gelip de burda bosuna yer isgal etmeyin, gidin öğrenin aslinda neyi dinlediginizi tamam?? bi de birisi dünyada en iyi vokale sahip grup mu ne demis:: güldüm yani bea.yuh bea.. onu diyen hic mi six feet under dinlememis?? ya da JOHAN HEGG adını hicmi duymamis?? yuh be
ADYTUM - RHYTHM GUITARS
[email protected]
www.myspace.com/theadytum