Forum
King Diamond
Korn
To Die For
Slipknot
Hoca korn,to die for,slipknot tamamda,King diamond bence metal müzik için yaratılmış bi şahsiyettir sen o kadar farklı sesi bi çıkarda yada öyle bi vokalist bulda gel sonra burada sonuna kadar tartışırız seninle bu kadarda atıp tutmayın.
+ yüz
Bir gün herşeyi bırakıp güneye yerleşicem
bilek metalin mk
ya bn bu adamı boşuna sevmiorm hea
yapmayını ışık hızıyla dötüm kalkar benim
Bir gün herşeyi bırakıp güneye yerleşicem
ben buralarda sanki overkill görmüştüm ben mi yanlış gördüm yoksa ![]()
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
SOAD,Slipknot,Avril,Apocalyptica,Rammstein,Korn çok gereksiz özellikle SOAD dinleyen Türkleri kınıyorum....
+1soad...nasıl oluyor da bu kadar seviliyor,bu kadar dinleniliyor bu grup anlamıyorum..allah fanlarına ve dinleyenlere akıl fikir versin...
King Diamond yazmışlar ya. ![]()
bu ne lanoverkill
Prepare for the Pyrotoxic Thrash Metal Assault!!! 
harbiden overkill yazilirmi ya yuh be ![]()
SlipKnoT iyidir, hakettiği kadar yüceltilmiyo beah!!!
eliminate all the feelings...
demekki ben yanlış görmemişim overkill yazmışlarharbiden overkill yazilirmi ya yuh be
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
king diamond mı?? bide kornla yanyana yazmış ismini çarpılacak bu ya
bncede bak onuda görmedim bn. Akıl fikir asıl bizim bu milleteverilsin neler yazıolar.
+1... Doğru söze ne denir?SlipKnoT iyidir, hakettiği kadar yüceltilmiyo beah!!!
eliminate all the feelings...
SOAD,Slipknot,Avril,Apocalyptica,Rammstein,Korn çok gereksiz özellikle SOAD dinleyen Türkleri kınıyorum....
çok güzel yazmışın ama bi istisna hariç...
lan Apocalyptica nası abartı dersin adamlar çelloyla solo atıo be... alalaaaa bilmem ne kadar uraşıolar o parçalar için ayıp bea...
The Guitars Of My Soul Is Crying Out In My Head
SOAD,Rammstein,Korn,Slipknot ..
Would you believe a night like this ?
A night like this, when visions come true.