Forum
marduk ![]()
opeth
felan ![]()
+ marilyn Mansonmarduk
opethfelan
Prepare for the Pyrotoxic Thrash Metal Assault!!! 
Cradle of Filth bence...
United We Stand, Together We Walk...
cluber of filth pardon cradle of filth
paran varsa range rover paran yoksa game over
http://www.fuckitter.com
children of bodom
slayer
Ohh God ! ! ! Let me die ! ! Save me from this life...
norter zaten taklitler
iced earth
opeth diyen bi arkadaş var onuda kınıyorum ![]()

www.myspace.com/thetrustedband
slayer diyen zihniyetin bn.. ya sabır...
cradle,dimmu burger 2 sınden nefret ederım ama en cok cradle dımmu ıondan daha ıyı
][a]v[aR]-[a]{
Amduscias
cradle,dimmu burger 2 sınden nefret ederım ama en cok cradle dımmu ıondan daha ıyı
C.O.F ile D.B neden kıyasladıklarını bile bilemezler. ben söleyim sana bi b.k bilmeyen şahıs.klawye.peki bu yeterlimi sence? alakasız gibi görünüyor şimdi kimsede demesin o kıyaslamadı diye ama buraya bu tür yorumu yapabilecek zihniyette insan istiyorum ozaman bende.diimmu ile cof sözleri çok çok farklıdır.bunu bil ebilemez bu ........ne dinlediğinide çok merak ediyorum we neden dinlediğinide.biliyorum sanane olucak cewaplar.burger murger dediin sürece ana awratta söwerim.şimdi benmi oldum terbiyesiz?biz isim takıyozmu efendice yaz sewiip sewmediğini.amaleler gibi dawranmayın.artı henüz küfür etmedim.
slipknot ve metallica..öhhh kusucam galiba
bu başlık biraz garip olmuş,millet sevmediği grupları yazıyor paso..
Öyle büyük ki içimdeki boşluğum,ne koyarsam koyayım dolmuyor...
abisi o daha çıtır hor görmek lazımslayer diyen zihniyetin bn.. ya sabır...
Öyle büyük ki içimdeki boşluğum,ne koyarsam koyayım dolmuyor...
cradle of fılth tabıkı ondan bın katt daha ii muzık ypanlar olurken o haywan gıbı buyuyo
coming soon to a church near you!!
C.O.F ile D.B neden kıyasladıklarını bile bilemezler. ben söleyim sana bi b.k bilmeyen şahıs.klawye.peki bu yeterlimi sence? alakasız gibi görünüyor şimdi kimsede demesin o kıyaslamadı diye ama buraya bu tür yorumu yapabilecek zihniyette insan istiyorum ozaman bende.diimmu ile cof sözleri çok çok farklıdır.bunu bil ebilemez bu ........ne dinlediğinide çok merak ediyorum we neden dinlediğinide.biliyorum sanane olucak cewaplar.burger murger dediin sürece ana awratta söwerim.şimdi benmi oldum terbiyesiz?biz isim takıyozmu efendice yaz sewiip sewmediğini.amaleler gibi dawranmayın.artı henüz küfür etmedim.
dimmu borgir her pokunu coftan özenmiş ondan kıyaslanamaz bile sen daha bunu bilmiyon ?
.... you determined
dımmu borgır mı cof den kıskanmıs?sacmalama yaa bıyografı oku bence sen en iisi..her tarzın fanı var olmak zorunda ve onu yuceltmek zorunda ıllakı gereksız owmeler oluyo bu grupları saysam bıtmez heralde