İçeriğe geç

Forum

Gereginden fazla yü...

Bildirimler
Tümünü temizle

Gereginden fazla yüceltilen gruplar?

631 Gönderiler
340 Üyeler
0 Reactions
87.9 K Görüntüleme
theKingOfLoss
(@thekingofloss)
Gönderiler: 254
Reputable Member

tam provokasyon başlığı olmuş süper :)
ben amon amarth diyorum tehdit mesajlarınız dikkate alınmayacaktır :)

yok başka bir cehennem yaşıyorsunuz işte..

Gönderildi : 29/05/2006 10:51 pm
HolyWars
(@holywars)
Gönderiler: 1978
Noble Member

anathema diyorum! sorgu yok sual yok .

:smt068 Prepare for the Pyrotoxic Thrash Metal Assault!!! (:rock:

Gönderildi : 30/05/2006 12:13 am
(@umalos-22069)
Gönderiler: 2847
Famed Member

Gönderen: @holywars
anathema diyorum! sorgu yok sual yok .

eed anathema!

Gönderildi : 30/05/2006 12:21 am
Vacancy
(@vacancy)
Gönderiler: 146
Estimable Member

HIM
KoRn

The Guitars Of My Soul Is Crying Out In My Head

Gönderildi : 30/05/2006 8:36 am
(@elifela3-7329)
Gönderiler: 1026
Noble Member

pariah777:

''ahh bu çocuklar hala büyüyememiş pink floydun yeni farkına varıyor ahh soad dinliyorlar ya inanamıyorum artık aştım ben galiba...''muhabbetleri bence yalan muhabbetlerdir kötüdür kakadır. insanın müzik zevki ne zaman oturmaya başlarsa en kült grubu bile sonradan keşfedebilir nedir yani sonradan dinlemeye başlayıp bu konu hakkında konuşabilir. bu genç 14 yaşındada olur 25 yaşındada ne fark eder.

aslında ne de güzel keşke herkes pink floyd dinlese herkes iyi film izlese güzel yazarlar okusa. taze dinleyicinin muhabbeti ne kadar klişe ise böyle olgun dinleyicinin bu durumu saçma bulmasıda bir o kadar klişe ve saçma.

insanlığın sorgulamasını yapmak için ise iyi müzik dinlemeye iyi kitap okumaya iyi filmler izlemeye gerek yok. kalemi eline alıp kim bir şeyler yapmayı denedi acaba forum köşelerinden kurtulup bunu sorgulamak lazım.. şoven karşı çıkışlar bunlar.

şimdi sen naabıyonda konuşuyon diyenler olacaktır ben kendimi dışarda tutarak genelleme yaparak sorgulayıcı bir tavır takınmıyorum dolayısı ile genellenenlerden dışta ve üstte kalan bir meziyete sahip olmamda gerekli değil.

[senin için bir cümle etmiştim birisine ,o sözümü geri alıyorum]herneyse..; sen açık aramaya çalışmı$sın.ben orda P.F yada soad. yada hiç bir guruba laf yada onları dinliyoırlar diye birşey demedim ukalalık yapmamalıydın.
**benim sadece gereksizce yaptıım şey yada yazdığım o içimdeki patlamayı buraya yapmak istemiş olmam,yeri değilmiş sanırım fakat öle rahat hissettim kendimi.şunuda unutmasen herşeyi aşmış olabilirsin yada ben sana böl ebişide demedim.fakat toyların arasında kalmak gercekten insanı strese sokuyor?kowacakmısın beni?]mısınız]yine girerim eğlence değilmi bu?bırak sataşmayı vs.politikada yapma.
Yine üzerine basarak sölerim o Pink Floyd taptığım guruptur keşke gurup örneği değilde sineme nebilim kitap ismi werseydim dicem ama pek olmuyor ölede ya.birileri birilerine bişile rspatlama gereğinde olmasın.netten nefret ediyorum bazen herşey tanımsız kalıyor.takılın.

Gönderildi : 30/05/2006 3:53 pm
(@ferdi-2805)
Gönderiler: 210
Estimable Member

children of bodom bence en gereksiz gruplardan quote]

yaw ne istiyonuz bu adamlardan... :roll:

Gönderildi : 30/05/2006 8:32 pm
bass
 bass
(@bass)
Gönderiler: 171
Estimable Member

evanescence

Carnivorous Jesus

Gönderildi : 30/05/2006 8:38 pm
Ateist
(@ateist)
Gönderiler: 725
Prominent Member

Cradle of Filth grubunun son zamanlarda oldukca cok yuceltildigini saniyorum ve buna artik olarakta Anathema her yaz ulkemize gelerek bir kez daha bir kez daha yuceltiliyor ve artik baymaya ba$ladilar demeliyim.Hayranlarina ozur dileklerimi de iletiyorum bu arada..

Gönderildi : 30/05/2006 8:44 pm
MetaLManiaTR
(@metalmaniatr)
Gönderiler: 56
Trusted Member

nu zımbırtıları

Rock On With Heavy MetaL !

Bedensel ölümden sonra kişinin yaşamını sürdürdüğüne ne inanırım, ne de inanacağım..."
A. Einstein / Ideas and Opinions, 1930

Gönderildi : 30/05/2006 9:57 pm
terliksi-havyar
(@terliksi-havyar)
Gönderiler: 356
Reputable Member

politika yapmadım bende içmdeki patlamayı buraya yansıttım ozaman. yani bir şey söyleniyorsa doğru ve ya yanlış onay veren yada vermeyen bir şey mutlaka söylenecektir bunu bu kadar yadırgayıp savunmaya geçmen ve bana politika yapma demenide garipsedim.

neyse.

evet cradle of filth bencede fazla büyütülüyor.

anathema ya gelince en çok sevdiğim için objektif olamayacağım.

pariah ...

DADAöldüYAŞASINdada !!!

boşlukta çiçek yetiştirenlerin varisi ...

Gönderildi : 30/05/2006 10:08 pm
songsofdarkness
(@songsofdarkness)
Gönderiler: 1686
Noble Member

bence çok gereksiz bir başlık bu ...

yüceltilen bir grup seviliyor demektir .. dinlendiğinde yarıyor demektir..
bu başlığı açan arkadaşım sadece girişi okudum...

hım.. herkezin farklı telden çaldığı bir mekanda bu gibi bir başlık ne biliyim... en fazla tartışma yaratır...
olmasa olur guruplar zaten siliniyor olmuyorlar kısa süre sonrasnda.

nese saygılarımla....

Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.

İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...

Gönderildi : 30/05/2006 11:15 pm
(@elodia-3458)
Gönderiler: 647
Honorable Member

dimmu borgir

Gönderildi : 30/05/2006 11:43 pm
(@elifela3-7329)
Gönderiler: 1026
Noble Member

cinnet...

Gönderildi : 30/05/2006 11:47 pm
(@burcukurt-25610)
Gönderiler: 16
Active Member

Gönderen: @searme
cinnet...

bu adama hastayım ya :D

Gönderildi : 31/05/2006 2:12 am
(@morr-fin-25674)
Gönderiler: 63
Trusted Member

bunları yazarsak dolar tasar burası en kalıtelerı saymak gerek bence cunku efsaneler kalıptır ornegın slayer metallica death dio judas priest ve bunun gıbı en baba gruplar herzaman verılen degerlerın gozle gorulenın daa fazlasını hakedıyo ve yapıyolar fazla soze ne gerek

Gönderildi : 31/05/2006 3:57 am
Sayfa 13 / 43
Paylaş: