İçeriğe geç

Forum

Gereginden fazla yü...

Bildirimler
Tümünü temizle

Gereginden fazla yüceltilen gruplar?

631 Gönderiler
340 Üyeler
0 Reactions
87.8 K Görüntüleme
diotimaa
(@diotimaa)
Gönderiler: 4
New Member

dark tranquillty mi!!!!!bu listede yeri yok onların!!ya adamlar abatrmıolar..yaşıolar!!!

Gönderildi : 06/06/2005 4:06 pm
147
 147
(@147)
Gönderiler: 214
Estimable Member

bir kere en baba thrash metal albumu dendiginde nedense aklıma slayer-south of heaven gelir...ikincisi aga kimse master of puppets albumune laf atmaz bence...ama blackten sonra sıcar sıvarım hepsine...metallica master of puppets albumuyle efsane(!) haline gelmemistir..black album sonrasi populerizm kapısından iceri girip bir turu adamin idolü haline gelmislerdir..keske cliff ölmeseydi,metallica ilk üç albumdeki gibi yoluna devam etseydi,para manyaa olmasalardi bende burda deliler gibi metallica savunurdum..ama hayat keskelerle yasanmiyor ve metallica artık zıcmıs bir grup...bunu inkar edenler st anger albumunu dinleyiptemi bu yorumu yaparsiniz?yoksa gidin bir dinleyin...metallica bir daha eskisi gibi olamaz cunku cliff yok be artık yaslandilar...ve hala bu sitede ve bir suru baska yerde abartilmay devam ederler..a.k metallica düşmanı gibi olduk...bende dinlerim hala kill em all albumunu...ama st anger yada black sonrasi cok boktan be hacım...slayer a bakalım god hates us all slayer a göre kötü bir albumdur ama st anger a göre bastaci bir albumdur.bunu özellikle sana söylüyorum "math" hacı haksızmıyım ya?

A Elbereth GithonieL
silivren penna miriel
o menel aglar elenath
Elbereth A Gilthoniel

bigun bende nefes alicam yildizlarinin altinda,ruhum sigmaz oldu bu dunyaya...varligini hissettigimden beri...

Gönderildi : 06/06/2005 9:19 pm
ERTAN777
(@ertan777)
Gönderiler: 47
Trusted Member

Bence; Mariyn manson adamın müziğine müzik diyenler yaşamamalı bence :twisted:

All of my hate cannot be found

Gönderildi : 07/06/2005 11:42 am
The_Minds_Eye
(@the-minds-eye)
Gönderiler: 1087
Noble Member

Gönderen: @ertan777
Bence; Mariyn manson adamın müziğine müzik diyenler yaşamamalı bence :twisted:

eft haklısın bencede öle...ne buluolar o herifte ve muziğinde çözebilmiş deilim...

ayrıca Dark Tranquillity abartılıo dienler var burda ,Dark Tranquillity abartılmıo ,sadece hakkı verilio...sezarın hakkı sezara hesaabı...

bir yosun yatağı bağışlanmış
bir iç çekişle uzanmış
kabul edilmiş yeşil battaniye tarafından
dünyayı öpmüş,
hoşçakal...

Gönderildi : 07/06/2005 11:48 am
Corpse
(@corpse-3)
Gönderiler: 6105
Illustrious Member

nightwish denen zırwalıkla beraber
creadle of filth
therion
moonspell
marilyn manson

Ömrümde tek bir zevkim var,boks.

Gönderildi : 29/05/2006 5:46 pm
(@elifela3-7329)
Gönderiler: 1026
Noble Member

becomedamp:

my dying bride

kesinlikle.nedeni bende kalsın.

Gönderildi : 29/05/2006 6:19 pm
(@elifela3-7329)
Gönderiler: 1026
Noble Member

bir arkada$ım söylemi$ti:

5 senedir üni.deyim kendi hatalarım yüzünden.1.sınıftan ders görüyorum okula gitmeye onlarla ders çalışmaya utanıyor gibi değilde sıkıyorlar, muhabbetleri.aaa pink floyd dinledim süper yaa.aa rammstein edindim muhtesem aaa soad böle böle yapmış,en baba gurup bil eolsa fark yapmaz bu anlamda.. vs vs daralıyorum artık böle konu$maları duymaktan demi$ti nekadarda haklı...payla$acaımız bişi yok?elimi koyup alnıma otorup duruyorum bahçede saatlerce neden böyle diye.bu insanlar nereye doğru gidiyor ?peki ya insanlık nereye doğru yolalıyor?

bukadar.

Gönderildi : 29/05/2006 6:26 pm
terliksi-havyar
(@terliksi-havyar)
Gönderiler: 356
Reputable Member

children of bodom bence en gereksiz gruplardan biridir ayrıca epica falanda olarbilir bilmiyorum ama cob kadaar değil tabii.

pariah ...

DADAöldüYAŞASINdada !!!

boşlukta çiçek yetiştirenlerin varisi ...

Gönderildi : 29/05/2006 9:20 pm
terliksi-havyar
(@terliksi-havyar)
Reputable Member

''ahh bu çocuklar hala büyüyememiş pink floydun yeni farkına varıyor ahh soad dinliyorlar ya inanamıyorum artık aştım ben galiba...''muhabbetleri bence yalan muhabbetlerdir kötüdür kakadır. insanın müzik zevki ne zaman oturmaya başlarsa en kült grubu bile sonradan keşfedebilir nedir yani sonradan dinlemeye başlayıp bu konu hakkında konuşabilir. bu genç 14 yaşındada olur 25 yaşındada ne fark eder.

aslında ne de güzel keşke herkes pink floyd dinlese herkes iyi film izlese güzel yazarlar okusa. taze dinleyicinin muhabbeti ne kadar klişe ise böyle olgun dinleyicinin bu durumu saçma bulmasıda bir o kadar klişe ve saçma.

insanlığın sorgulamasını yapmak için ise iyi müzik dinlemeye iyi kitap okumaya iyi filmler izlemeye gerek yok. kalemi eline alıp kim bir şeyler yapmayı denedi acaba forum köşelerinden kurtulup bunu sorgulamak lazım.. şoven karşı çıkışlar bunlar.

şimdi sen naabıyonda konuşuyon diyenler olacaktır ben kendimi dışarda tutarak genelleme yaparak sorgulayıcı bir tavır takınmıyorum dolayısı ile genellenenlerden dışta ve üstte kalan bir meziyete sahip olmamda gerekli değil.

pariah ...

DADAöldüYAŞASINdada !!!

Gönderildi : 29/05/2006 9:28 pm
Powerslave
(@powerslave)
Gönderiler: 1014
Noble Member

bence kesınlıkle system of a down

In My Last Hour I'm a Slave to the Power of Death

Gönderildi : 29/05/2006 9:34 pm
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

millet bi Slayer dır tutturmuş gidiyor.bence haketmiyor bu kadar pofpoflanmayı.

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 29/05/2006 9:35 pm
terliksi-havyar
(@terliksi-havyar)
Reputable Member

valla slayera saygı duruşum var.

pariah ...

DADAöldüYAŞASINdada !!!

Gönderildi : 29/05/2006 9:35 pm
Vacancy
(@vacancy)
Gönderiler: 146
Estimable Member

S.O.A.D(Pentagram varken bunnara noluo abi)
COF
Marilyn Manson
Limp Bizkit

aklıma gelenler...

The Guitars Of My Soul Is Crying Out In My Head

Gönderildi : 29/05/2006 9:54 pm
elizabethbathory_
(@elizabethbathory-2)
Gönderiler: 27
Eminent Member

bi cok var ama.. en baş bnce
cradle