İçeriğe geç

Forum

Gereginden fazla yü...

Bildirimler
Tümünü temizle

Gereginden fazla yüceltilen gruplar?

631 Gönderiler
340 Üyeler
0 Reactions
87.7 K Görüntüleme
WebMessiah
(@webmessiah)
Gönderiler: 291
Reputable Member
Konu başlatıcı

[#3013]

Gereksiz buldugunuz, olmasaydi da olurdu dediginiz, gereginden fazla büyütüldügünü düsündügünüz grup/gruplar?

Bence TYPE O NEGATIVE.

get closer to see the light in my eyes.

Gönderildi : 22/04/2005 10:31 pm
psYchotic-eYes
(@psychotic-eyes)
Gönderiler: 2411
Noble Member

children of bodom, dark tranquillity, marduk, system of a down, cannibal corpse, morbid angel... fln filan

www.turandursun.com

EVRİM gerçeği: http://www.metaltr.net/modules.php?name=Kose_Yazilari&op=viewarticle&artid=158

Gönderildi : 22/04/2005 10:43 pm
WebMessiah
(@webmessiah)
Reputable Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @psychotic-eyes
children of bodom, dark tranquillity, marduk, system of a down, cannibal corpse, morbid angel... fln filan

Cannibal Corpse, morbid Angel gibi death metalin 2 baba grubunu gereksiz bulman çok ilginç. Ne tarz dinledigini merak ettim.

Gönderildi : 22/04/2005 10:59 pm
psYchotic-eYes
(@psychotic-eyes)
Gönderiler: 2411
Noble Member

death dinlerim ben de aksine :).. yani bildigimden soyledim o iki grubu!!.. enstruman olarak basit gelirler bana.. agir, sert dinledigim icin bunlarin o kategoride olmasindan rahatsizim.. haketmiyolar yani.. morbid bi derece cunku eskidir bayaa. ama canniballl... ııyyy

www.turandursun.com

EVRİM gerçeği: http://www.metaltr.net/modules.php?name=Kose_Yazilari&op=viewarticle&artid=158

Gönderildi : 22/04/2005 11:11 pm
(@esat-3903)
Gönderiler: 351
Reputable Member

Dimmu Borgir, Cradle of Fith, iki tane kıl olduğum black metal grubu

Gönderildi : 22/04/2005 11:25 pm
Karadul
(@karadul)
Gönderiler: 1958
Noble Member

cradle of filth
metallica
evanescence
lacuna coil

-Bütün Kadınlar Şeytandır-

Gönderildi : 22/04/2005 11:47 pm
(@mericnz-1500)
Gönderiler: 2514
Famed Member

bence çoğu yabancı gruplar.türkiyede imkaan verilse daha iyilerini yapacak çok grup war

Gönderildi : 22/04/2005 11:52 pm
(@in-flamess)
Gönderiler: 815
Prominent Member

Kesinlikle DArk tranquillity değil ve ebn hiç bi yerde bu gurubun abartıldığını görmedim daha...

when the evening reaches here
you're tying me up
i'm dying of love
it's ok

Gönderildi : 23/04/2005 12:21 am
McGovern
(@mcgovern)
Gönderiler: 377
Reputable Member

evanescence
cradle of filth.dimmu borgır....in flames...dark trnq...ve de over kill

Gönderildi : 23/04/2005 12:31 am
Fink
 Fink
(@fink)
Gönderiler: 586
Honorable Member

Gönderen: @webmessiah
Gereksiz buldugunuz, olmasaydi da olurdu dediginiz, gereginden fazla büyütüldügünü düsündügünüz grup/gruplar?

Bence TYPE O NEGATIVE.

katılmıyorum sana.Type O Negative insanın içine işleyen acıyı en derinden hissettiren metal gruplarının başında geliyor benim için.

Ki yani böyle abartıla abartıla bir hal olan gruplardan da değil.Deli gibi seveni var biliyorum.Ama bunu hakettiklerini düşünüyorum...

Words escape me when I try to speak

Gönderildi : 23/04/2005 1:07 am
(@alternativemag-6650)
Gönderiler: 1316
Noble Member

system of a down.hala bu grubu dinleyen gerizekalıları kınıyorum.ülkesine sövenleri dinleyenler tamamen salaktan başka bişey değildir.soyu bozuktan öteyede geçemezler.

Gönderildi : 23/04/2005 3:03 am
WebMessiah
(@webmessiah)
Reputable Member
Konu başlatıcı

death dinlerim ben de aksine :).. yani bildigimden soyledim o iki grubu!!.. enstruman olarak basit gelirler bana.. agir, sert dinledigim icin bunlarin o kategoride olmasindan rahatsizim.. haketmiyolar yani.. morbid bi derece cunku eskidir bayaa. ama canniballl... ııyyy
Cannibal'a iyyyy diyosan bence çok fazla deathmetal dinlemiyosun. son albümleri kötü olabilir ama bir çok basyapita imza atmis bir grup Cannibal. dünyanin en iyi death metal vokalistini barindiriyor, dünyanin en iyi death metal konser kaydi albümünü yaptilar, besteler ve canli performanslari da öküz gibi.

Bu forumda death diye bahsedilen Dark Tranquility,In Flames,Hypocrisy gibi gruplarin Cannibal Corpse'un yaninda hiçbir sansi olamaz.

Gönderildi : 23/04/2005 3:38 am
(@brekone-holy-4618)
Gönderiler: 2868
Famed Member

dark tranquillity mi dedin 8O

Gönderildi : 23/04/2005 9:52 am
(@vecihi)
Gönderiler: 275
Reputable Member

cannibal ve morbid angel a ıyyy demek bir gaflettir be kardeş.bi tomb of the mutilated bi f.f.t.t.f yapabilmişler mi gruplar?

Gönderildi : 23/04/2005 10:20 am
Legion
(@legion)
Gönderiler: 2326
Noble Member

bence gereksiz bir başlık olmuş..kavgaya açık olmuş bu konu..herkesin fanı olduğu grup/gruplar var.. ondan ağaz dalaşı olur burda gibi gelior..

Gönderildi : 23/04/2005 10:28 am
Sayfa 1 / 43
Paylaş: