İçeriğe geç

Forum

Florida Death ve bi...

Bildirimler
Tümünü temizle

Florida Death ve biz dinleyenleri ?

107 Gönderiler
54 Üyeler
0 Reactions
13 K Görüntüleme
theKingOfLoss
(@thekingofloss)
Gönderiler: 254
Reputable Member

CannibaL_CorpsE_ist:

topıc FLORIDA dınleyenlere sadece dınledıgım DEATH florıda dıenlere hıtap edıo her ıkısınıde dınleyenlere deıl zaten FLORIDA dınleyen adam swedısh dınlemez dınleyene ise allaa acıl sıfalar versın.....

hım..nerden vardın bu yargıya. hem florida hem isveç dinleyen bi yığın insan tanıyorum ben. ki ben florida, isveç + progressive, doom, gothic, trash bunların yanında jazz, funk, acid jazz, triphop ayrıca trance, hard trance, goa dinleyen biri olarak kendimi ne kadar sağlıklı hissediyorum sana anlatamam.

yok başka bir cehennem yaşıyorsunuz işte..

Gönderildi : 19/09/2005 10:33 pm
(@born2hate-15183)
Gönderiler: 90
Trusted Member

Gönderen: @mada-revenge

CannibaL_CorpsE_ist:

topıc FLORIDA dınleyenlere sadece dınledıgım DEATH florıda dıenlere hıtap edıo her ıkısınıde dınleyenlere deıl zaten FLORIDA dınleyen adam swedısh dınlemez dınleyene ise allaa acıl sıfalar versın.....

lafın banaysa ben için hiç farketmez ruh halim hangisini istiyorsa onu dinlerim neden ayrım yapayım ikiside kendi kulavarında süper tarzlar.ii o zaman florida death dinliyon diye hiç bir metal türünü dinleme olurmu öle bişi

sana deil senle ne işim olur banane senden....genelleme yaptım sen nie alındın... :!:

Gönderildi : 20/09/2005 1:56 pm
(@born2hate-15183)
Gönderiler: 90
Trusted Member

Gönderen: @thekingofloss

CannibaL_CorpsE_ist:

hım..nerden vardın bu yargıya. hem florida hem isveç dinleyen bi yığın insan tanıyorum ben. ki ben florida, isveç + progressive, doom, gothic, trash bunların yanında jazz, funk, acid jazz, triphop ayrıca trance, hard trance, goa dinleyen biri olarak kendimi ne kadar sağlıklı hissediyorum sana anlatamam.

ee soraa ıstersen gıt rap - core dınle cıokta tınn...ılgılendırmez beni.... :idea: :arrow:

Gönderildi : 20/09/2005 1:58 pm
theKingOfLoss
(@thekingofloss)
Reputable Member

zaten o kısmı sadece örnek ki ilgilendiriyor ki florida dinleyen isveç dinlemez dinleyene allah acil şifalar versin gibi istatistiksel sonuçlar verebiliryorsun belli ki toplumbilim ve müzik psikolojisi bazında bir dizi araştırma yapmışsın ki insan sağlığı üzerindeki etkisinden bu kadar emin olabiliyorsun.
(ben hayatımda bu kadar "ki" kullanmamışımdır ya)

Gönderildi : 20/09/2005 6:15 pm
mada_revenge
(@mada-revenge)
Gönderiler: 1022
Noble Member

CannibaL_CorpsE_ist:

Gönderen: @mada-revenge

CannibaL_CorpsE_ist:

lafın banaysa ben için hiç farketmez ruh halim hangisini istiyorsa onu dinlerim neden ayrım yapayım ikiside kendi kulavarında süper tarzlar.ii o zaman florida death dinliyon diye hiç bir metal türünü dinleme olurmu öle bişi

sana deil senle ne işim olur banane senden....genelleme yaptım sen nie alındın... :!:
hayır hemen benim bir yada iki altıma yazdında bide ben hem isveç hemde florida dinlediğimden bahsettim o yğzden bana sölediğini zannetim öle nys tartışmya gerek yok kardeş tüm metal türleri kardeştir ve hepsinede kapımız açık ayrım yapmayız :wink:

Poison awaits when you kiss her
Her heart cries out for you, for me
Untold misery is hers to serve
out for eternity

Gönderildi : 20/09/2005 9:28 pm
(@in-trance)
Gönderiler: 14
Active Member

İlk Obituary albümü "Slowly We Rot'"un üç yıl gecikmeli gelişini ve metal piyasasını nasıl salladığını hatırlıyorum. Deli gibi orjinal Obirtaury, Morgtoh, Morbid Angel aradığımız günleri. Florida ekol, Morrisound stüdyoları mabed, Scott Burns ise tanrıdır.
Sweedish olayından olldum olası haz etmedim. Güzel melodiler var ama Sweedish metal deyib, Sweedşsh death metal değil. Çünkü ortaya çıkan ürünün death metal ile alakası yok.

Gönderildi : 21/09/2005 6:37 pm
psezpolnica
(@psezpolnica)
Gönderiler: 44
Eminent Member

Gönderen: @thekingofloss
inborn kesinlikle katılıyorum sana. hem ikisinin bambaşka tadları var bence.
Gönderen: @psezpolnica
Arkadaşlar bi ara Sinister da vokal yapan hatunun(Rachel) Infınıted Hate denen yeni grubunu dnleyeniniz varmı bitürlü elime geçmedi albüm merak ediyorum nası bişey bileniniz varsa bi cevap yazarsa sevinirim

infinited hate gayet hayvan olmuş tavsiye ederim herkese.

bende dinledim üç şarkıyı albümden nihayet.rachel ablamız sağlam vokal ama dmi:) idolüm o benm:)

Gönderildi : 24/09/2005 12:43 am
mada_revenge
(@mada-revenge)
Gönderiler: 1022
Noble Member

Gönderen: @in-trance
İlk Obituary albümü "Slowly We Rot'"un üç yıl gecikmeli gelişini ve metal piyasasını nasıl salladığını hatırlıyorum. Deli gibi orjinal Obirtaury, Morgtoh, Morbid Angel aradığımız günleri. Florida ekol, Morrisound stüdyoları mabed, Scott Burns ise tanrıdır.
Sweedish olayından olldum olası haz etmedim. Güzel melodiler var ama Sweedish metal deyib, Sweedşsh death metal değil. Çünkü ortaya çıkan ürünün death metal ile alakası yok.

hajı sen ne diyon ya swedish death metal deilmi abijim her yerde söleme bari bunu.

Poison awaits when you kiss her
Her heart cries out for you, for me
Untold misery is hers to serve
out for eternity

Gönderildi : 24/09/2005 5:29 am
(@bloodthirst)
Gönderiler: 36
Eminent Member

swedish in neyi ünlü death metali
swedish =death swedish death metal diye anılır o swedish metal değil

genocıde suıcıde scremıng crıes ın HELL
you will dıeeeeeee

Gönderildi : 24/09/2005 11:13 am
(@in-trance)
Gönderiler: 14
Active Member

Yo kesinlikle her yerde dile getiririm bunu, Sweedish olayı müzikal olarak death metal sayılmaz bence. En uygun tanım Sweedish metal. Her brutal vokal kullana detah metal olsaydı işimiz vardı:)

Gönderildi : 24/09/2005 7:31 pm
(@elifela3-7329)
Gönderiler: 1026
Noble Member

ya swedish`e laf atmak olmaz.swedish taraftarı değilim. her ikisinide dinliyorum.ama FLORİDA DEATH RULEZZZ.

Gönderildi : 24/09/2005 7:40 pm
SlAy3R4DooM
(@slay3r4doom)
Gönderiler: 481
Reputable Member

Gönderen: @searme
ya swedish`e laf atmak olmaz.swedish taraftarı değilim. her ikisinide dinliyorum.ama FLORİDA DEATH RULEZZZ.

bakın ne kadar acık..Helal..

never and ever!

Gönderildi : 27/09/2005 5:17 pm
theKingOfLoss
(@thekingofloss)
Reputable Member

death metal için belli kriterler varsa bilmiyorum ama bence hangisi gerçek death metal diye sorulursa florida derim. (darılmak yok bakın :) ikisi de sağlam bence). bunun en önemli sebebi sözler swedishte sözler floridada olduğu kadar vahşet ve nefret içermiyor yaygın olarak felsefik ve psikolojik öğeler var swedishte hatta aşk bile var.

Gönderildi : 28/09/2005 6:28 pm
_SoDoM_
(@sodom-2)
Gönderiler: 148
Estimable Member

leyla ile mecnun u konu alıyolarımıymış :):):):)

Gönderildi : 28/09/2005 8:09 pm
theKingOfLoss
(@thekingofloss)
Reputable Member

tabi tabi mani şeklinde hatta hece ölçüsü falan da var :D

Gönderildi : 28/09/2005 9:34 pm
Sayfa 4 / 8
Paylaş: