Forum
listede yok ama HORNA
bknz ( fak yu)
funeris nocturnum da unutmamak lazım
Enemy Of God
Dimmu Borgir de Norvec karıstırmıssın epey daa wardır herhald dikkatli bakmadım ...
DIMMUUUU tabiki . Sorulur mu?
Cybergrind ist Krieg!!!!!
DIMMUUUU tabiki . Sorulur mu?
Dimmu Borgir ; finlandiyali degil norvecli
Ben H.I.M diyorum.
children of bodom
to/die/for
sentenced
dimmu borgir
insomnium
nightwish
kalmah
norther
fazla oldu ama bunlar kendi tarzlarına göre sağlam gruplar..
.........................................
cob, kalmah..
damned in black
In Flames , cob , Nightwish, Apoc...
catamenia
cob
amorphis
sentenced(amok rulezz)
bide wintersun son zamnlarda çok dinliyorum
Poison awaits when you kiss her
Her heart cries out for you, for me
Untold misery is hers to serve
out for eternity
:] Bildigin tum grupları yazdın sanırım. Deişik bi hawa yaratma cabası. Bence finli grupları tekrar arastırsan cok daha ii olur.
bence en iyisi apacaliptica ve the rasmus
ALLAHIM CANIMI UYKUDA ALMA ECELLE BOĞUSMAK İSTİYORUM AZRAİLİ DİSİ GÖNDER ÖLÜMÜNE SEVİŞMEK İSTİYORUM
kalmahı unutmuşum oda harika
out for eternity
ciddiyim bu siteden siktirolup gidicem.yazılan guruplara bakınız.türkiyenin başkenti neresi diye sorulmuş lawuk istanbul demiş.al birini wur ötekini toplanmışlar sanki bu siteyede.paraylamı yolluyorlar ne bu ya.
ehehehehu nerde yaws nerde olmuş bu konuşma dur koptum yaciddiyim bu siteden siktirolup gidicem.yazılan guruplara bakınız.türkiyenin başkenti neresi diye sorulmuş lawuk istanbul demiş.al birini wur ötekini toplanmışlar sanki bu siteyede.paraylamı yolluyorlar ne bu ya.
out for eternity
örnek werdim o başkent olayını. ulan o gurupların finli olduunu yazmışlar. ne alakası war ya!? ülkelerle gurupları karşılaştır bi.ben yazmıyorum artık..aydınlatıcı yazmam.ilerde cümlelerim kopyalanıp kendi eserleriymiş gibi koyuyorlar ortalara.!kızdım ya neyse.