İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

ERASE2

83 Gönderiler
46 Üyeler
0 Reactions
18.1 K Görüntüleme
_misanthrope_
(@misanthrope-2)
Gönderiler: 108
Estimable Member

en sewdiklerim dimmu borgir,mayhem,immortal,emperor,old man's child burzum yani direk true norwegian black metali

Darkness has its attractions, which everyone can feel only hypocrites deny, its time to remove the blindfold of hypocrisy. Stay true to yourself...

Gönderildi : 20/06/2007 1:45 am
(@inhofeld)
Gönderiler: 1834
Noble Member

Gönderen: @misanthrope-2
en sewdiklerim dimmu borgir,mayhem,immortal,emperor,old man's child burzum yani direk true norwegian black metali
Yazdığın gruplar tezat oluşturmuyo mu?

Gönderildi : 20/06/2007 2:20 am
BlackbATu
(@blackbatu)
Gönderiler: 481
Honorable Member

Gönderen: @inhofeld
müzik tartışmasına girmeyelim lütfen yine

Gönderildi : 20/06/2007 3:17 pm
Ave_Satanas
(@ave-satanas)
Gönderiler: 466
Reputable Member

Gönderen: @damnedlord
Gönderen: @vergorgen
neyi geçiyorsun sen ya. Ave Satanas! İstemeyen, inanmayan, kabul etmeyen etmesin fakat kimse kimseyi küçük görüp çocuk muamelesi yapmasın. Nitekim hepinizle halkın ya da istediğiniz bir sınıf ya da inanca sahip insanların önünde tartışırım, kanıtlarım. Kanıtları ortaya dökerim. Ave'leri geçelim artık diyen arkadaşlar! Siz ne zaman Ave'yi, Yüce Enki/Satanus/Lucifer'i, Astarte'yi, Baal Zebub'ı, Azazel'i, Ereşkigal'ı, Nergal'i, Belial'ı, Leviathan'ı, Annu'yu, Nintu'yu, Thoth'u ve daha saymayacağım Tanrıların ismini ne zaman agzına aldın ve ne zaman O'nlara inandınız. Bunu bir kez demeniz bile size şeref verirdi şeref! Ben orada arkadaşıma selam verdim, o da sagolsun selamımı aldı. Bu size batıyor mu! Bu arada Black Metal savaş demektir! Savaşmak isteyen varsa hiç durmasın gelsin. Yerimiz yurdumuz belli. Bu arada yaşımız da belli!! Başkalarına çocuk muamelesi yapan insancıklar, siz hiç bir zaman gerçek anlamda büyüyemeyeceksiniz. Hadi hodri meydan. Black Metali yaşamak isteyen varsa onlara sesleniyorum. Hadi!!

BLACK METAL SAVAŞTIR!!

Heil!

arkadaşım öncelikle neden bu kadar agresifsin?

aveleri, sathanasları emin ol çok iyi biliyoruz. ama başlığa ''hail satan'' yazıp kaçmak kime ne katar? 666_ave_sathanas_666 nickli arkadaşı tanırım, sayarımda amaç laf sokmak falan değil, olamaz. ''insancıklar'' gibi kelimeler kullanmışsın ki bu başlığı bu tarz sürtüşmelerden kurtarmak için çok uğraştık, lütfen yenileri olmasın.

anlamadığım, birkaç değerli arkadaşım çok bilgilendirici, uzun yazılar yazıp, sunarken; içinden bir cümleyi çekip ''ben çocuk değilim, insancıklar'' vs yorumlar neden yapılır?
o kadar biliyorsun arkadaşım, neden lütuf edipde nacizane bilgilerini paylaşmadın? tek yorumun ''hail satan'' olunca ister istemez pek kaale alamıyoruz seni kusura bakma.

bu cevap sadece sana değil genel bir tepkidir. müzik hakkında olmadıkça cevap da vermeyeceğim.

öncekilke damnedlord sana teşekkür ederim.savunduğun için.daha sonra nickimle ilgilenen arkadaşlara bir iki çift sözüm olacak.
bakın arkadaşlar savaşınızı istediğiniz yerde yapın bu beni alakadar etmez fakat benimle ilgili herhangi birşey hakkında yorum yapmak kimseye düşmez.ben size birşey konusunda koz verirsem yada söylediklerinize karşı çıkarsam karşılığını verirsiniz saygı çerçevesinde.onun dışında ne nickime ne düşüncelerime ne görüşlerime (kimseye laf dokundurmadığım sürece) karışacak adamlar değilsiniz.
ayrıca BM başlığında BM hakkında yorumlar yapınız.buraya gelip nickler hakkında yorum yapmak kimseye düşmez.herkes kendini ölçsün,tartsın,biçsin.sizin gibi üç beş tip yüzünden BM başlığında ban yedim sadece kendimi,felsefemi savundum diye.daha sonra zorla sabitlettim bu başlığı.aynı olayları tekrar yaşamak istemiyorum herkesi biraz daha saygıya davet ediyorum.konuşacağınız,b.k atacağınız adamlarla ilgili bir kere hatta on kere düşünün.kimin ne olduğu belli oluyor zaten.damnedlord sana tekrar teşekkürler.umarım başlıktan bir kere daha atılmam bu tip "insanlar" yüzünden...
Saygılar...

Ave S6th6n6s

"Acı çekmenin,tekelinizde olduğunu mu sanıyorsunuz?"
"Merciful,Angel of Death! How you love your precious guilt?"

Gönderildi : 21/06/2007 4:23 am
damnedlord
(@damnedlord)
Gönderiler: 566
Honorable Member

Gönderen: @blackbatu
müzik tartışmasına girmeyelim lütfen yine
hahaa farkındaysan grupların ideolojileri çok farklı.Akıl vermeye kalkar düşün biraz da :wink:
İlker yok kimse bi yorum yapmıyor.

abi hepsi bm işte nesi farklı :twisted: harbi ilker nerde bu arada?

ibneler sizi

Gönderildi : 21/06/2007 1:37 pm
clandestine
(@clandestine)
Gönderiler: 307
Reputable Member

benim anlayamadığım da bu, pure black seven melodik black sevemez mi ya da melodik black seven pure black sevemez mi ne saçma düşünce yapısı.

Gönderildi : 21/06/2007 10:56 pm
Vergorgen
(@vergorgen)
Gönderiler: 162
Estimable Member

Ayrıca damned lord sana sözüm var. Ben ''ben çocuk değilim'' diye bir ibare kullanmadım. ''Başkalarına çocuk diyenler'' yazdım. Orada kendimi kastetmedim, her şeyi yanlış anlamayın. Ben orada küçük kardeşlerimizi aşağılayan, şimdi git büyü de gel diyen insanlara yazdım o ibareleri. Siz gerçek bir ögretmen olamayacaksanız, insancık olarak kalacaksınız. Çünkü insan ögrettikçe ögrenir ve gelişir. Gelişmeyen insanlar olgunlaşamaz. 30una da gelse, hala çocuktur. Çok biliyormuş gibi ''geçelim bu Ave'leri, gerçekten bu Ave'leri geçelim artık'' diye büyüklenirler. Anlamını bilmezler, bilmek te yetmez. O'nu anlayan zaten aşağılayıp, küçük görmezdi. Gerçek büyüklük kendini çocugun seviyesine indirebilmektedir. Ancak o zaman gerçek bir olgun olursun.
Bu arada hepinizi Verborgen konserlerine beklerim. Biraz Black Metal tatsın insanlar..

Lord Bael vokal
Infernal Heils!!

Gönderildi : 22/06/2007 2:29 am
damnedlord
(@damnedlord)
Honorable Member

''Black Metal sadece dinlenen bir melodi ya da hoş gelen bir tını değildir''

zaten bunu anlatabilmek için buradayız (ki daha ne kadar anlatılabilir?) başka bir amacımız yok. tekrar belirteyim, ave, sathanasları geçelim dememin sebebi içi boş yorumlar olmasıdır. başlığın ilerlemesine fayda sağlamaz. iki adam başlığı forse ederken araya hail, ave vs yazmak neye yarar? şu an yaptığın gibi o zaman da açsaydın, sadece teşekkür ederdim.

benim tepkim buydu. art niyet vb başka bir düşünce olamaz. sen hala insancıklar diyorsun, ona da eyw. keşke önceki msjlarımızı okusaydın belki o sıfata layık olmadığımızı anlardın.

clandestine arkadaşıma da birşey söyleyeceğim; inhofeld'in bahsettiği grupların pure veya melodik tabanlı olması değildi. eğer o kadar sığ bir mantık olsaydı '' aaa dimmu bm yapmıyo ki kolpaaa'' derdi.

olay tamamen ideoloji ile alakalı. bir söz vardır buralarda '' aynı sahneye çıkmayacak grupları, aynı cümlede anma!'' bunun gibi. yoksa isteyen pure dinler, isteyen melodik. kime ne?

ibneler sizi

Gönderildi : 22/06/2007 1:41 pm
(@enheduanna)
Gönderiler: 14
Active Member

1Sene öncesine kadar sadece black metal dinliyorum.Diğer müzik türlerine kapalı olarak.Ökültizm,Satanızm başta olmak üzere okuduğum kitaplar ve yaptığım araştırmalar sonrası benden uzak olduğunu düşündüm.Sözler beni yansıtmadığı için..İyi bir dinleyiciysen eğer dinlediğin müzik seni ruhen yansıtmalı..Ama yine de sorarsanız Black Metalin en iyisi diye Bathory derim kesinlikle

En sonunda aşk geldi.Daha da fazla utanacaktım örtülerin altına gizlenseydim onu çıplak bırakıp..Hoşnudum günahkar biri olmaktan ve nefret etmişimdir hep dedikodu olmasın diye maskeyle dolaşmaktan...

Gönderildi : 22/06/2007 6:19 pm
BlackSun-666
(@blacksun-666)
Gönderiler: 39
Eminent Member

mrbalar arkadaşlar,black metal topici i altında bu tür tartışmalarla karşılaşmayalı bayağı oldu...bi kaç kişi bm nin felsefesini ve öğretilerini üstü kapalı(desteklediğim bi yöntem)da olsa yansıtmaya çalışmış...bazılarıda kendilerinin kanıtı peşine düşerek bi kaç sağlam kavram adı ortaya atarak gösreriş peşinde..''böle bişi dedimya hemen benim nickteki 666 takarlar sen niye koydun:D sende kanıtlama peşindesin...'' neyse ...black metali anlamak sadece bm'İ dinlemekten geçmez,sonucta 'dua' ama kime yakarıldığı ii anlaşılmalıdır....sonucta orda kimse oyun oynamıyor....bi arkadaşın msjındada okudum evet çoğu gerzek bm'yi ve metali ergen bunalımı zayıf kişilerin uğrak durağı olarak görmekte...aslında onların ne düşündüğü kimsenin umrunda değil.kafalarındaki önyargıyı kırıp yaklaşmayı ve anlamayı beceremiyorlarsa zaten bu yola yakışan kişilikte değiller...neyse fazla dalmamak lazım bu konulara...derinleşmesi gereksiz....ve bırakın herkes yine bm topici altında sevdiği grupların ismini yazarak yer edinsin...hiç kimse sizin ne oldğunuzu bilmek zorunda değil..o yüzden kendinizi kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz....amaçlar görsellikle sıvanırsa sahteleşir...ve bişey daha bazıları bm savaş demek ve çıkın savaşalım diye yırtınmış...sen bu zayıf kişiliğinle ancak bağırırsın...senin kimseyle savaşcak gücün yok...daha içinde kendini kanıtlama dürtüsünü yok edemiyorsun...bm öğretisi(tam olarak bm öğretisi deil ama ben böyle yazmayı tercih ettim anlayan anlar) ruhani anlamda güçlü olmayı gerektirir...

Hiçliğin Gölgesinde Varolma Savaşındayım

Gönderildi : 23/06/2007 12:59 am
BlackSun-666
(@blacksun-666)
Eminent Member

son bir şey daha eklemek istiyorum...kimseyi yargılamıyorum...sonucta bişeyler paylaşılmak istenmiş...ve bende paylaşmaya calıştım...

Gönderildi : 23/06/2007 1:08 am
BlackSun-666
(@blacksun-666)
Eminent Member

Gönderen: @belzebul
@ BlackSun-666;

Mesajlarımızı karşımızdaki kişiye hakaret etmeden, saygınlığımızı bozmadan yazıyoruz. Başlığı okuduğunu yazmışsın, o halde bu başlıkla ilgili yapılan temizlikten de haberin vardır diye düşünüyorum.

Kimseyi yargılamıyorum, düşüncelerimi paylaştım demişsin ama bir üstteki mesajında hakaretler havada uçuşuyor. Lütfen daha dikkat...

Sağlamak istediğimiz ortam amacına ulaşmışken kimse bu ortamı bozmasın. Hakaret etmeden düşüncelerimizi dile getirmeye devam...

Dipnot: Bu arada hiçbir mesajı kaçırmadan büyük bir keyifle takip ediyorum başlığı...

açıklamalarım arasında sarfettiğim tek hakaret bm yi ve metali ergen bunalımı,aciz, kişiliğini kaybetmiş zayıf insanların uğrak durağı olarak gören zatlara
neyse arkadaşım uyarını dikkate aldım ve daha sağlıklı bi tartışma ortamının hakim olması için gereken özen gösterilecektir....

Gönderildi : 23/06/2007 2:12 pm
BlackSun-666
(@blacksun-666)
Eminent Member

Motorbreath_345:

Aşırı gereksiz bir tür olduğunu düşünmekteyim.

madem gereksiz neden gelip yazıyorsun kardeşim...git gerekli işlerinle uğraş...burda insanlar emek verip yorum yapıo sen gelip tek cümleyle olayı kestirip atıyorsun...anlamaya çalış,anlamıyorsan çamur atma bu kadar basit

Gönderildi : 23/06/2007 10:19 pm
damnedlord
(@damnedlord)
Honorable Member

Gönderen: @blacksun-666

Motorbreath_345:

Aşırı gereksiz bir tür olduğunu düşünmekteyim.

madem gereksiz neden gelip yazıyorsun kardeşim...git gerekli işlerinle uğraş...burda insanlar emek verip yorum yapıo sen gelip tek cümleyle olayı kestirip atıyorsun...anlamaya çalış,anlamıyorsan çamur atma bu kadar basit

ahh arkadaşım ne yaptın?
neden cevap vererek, varlığını değerli kıldın bu şahsiyetin? neden yokmuşcasına davranarak ona ızdırapların en güzelini tattırmadın? her zaman dikkat çekme amacında birileri vardı-olacaktır.

neyse bu msjımın amacı çok daha güzel birşey. az önce başlığın görüntülenme sayısı dikkatimi çekti. 7192 arkadaşlar. tüm başlıklar içinde en çok takip edilen başlıklardan biri (diğerleri zaten çok farklı başlıklar) işin garip olanı ise başlığın daha çok taze olması. bu kadar kısa sürede, bu kadar az adamın katkısıyla ulaşılan sonuç bu.

işte blacksun bunun için kızmayacaksın. kızmaya değer gördüğün adamların, ''gereksiz'' gördükleri başlıkları takip ettiklerini, yazılanları idrak edebilmek için defalarca okuduklarını unutmayacaksın.

emek veren herkese teşekkürler. aynı kalitede devam edelim.

saygı, RPG_7 başlığı...

ibneler sizi

Gönderildi : 23/06/2007 10:40 pm
BlackSun-666
(@blacksun-666)
Eminent Member

neyse ,sölediğini anladım damnedlord hata yaptığımın farkında olarak yaptım..gerçi farkında olarak yapılan eylemler hata tanımına pek uymaz ama neyse:d

Gönderildi : 24/06/2007 12:29 am
Sayfa 2 / 6
Paylaş: