İçeriğe geç

Forum

En Sağlam 1986 Çıkı...

Bildirimler
Tümünü temizle

En Sağlam 1986 Çıkışlı Thrash Metal Albümü

114 Gönderiler
87 Üyeler
0 Reactions
33.1 K Görüntüleme
(@antiquesh)
Gönderiler: 1507
Noble Member

Gönderen: @ancientsign
Ben böyle bir mesaja ve daha nicelerine tepki göstermek için varım susup oturacak değilim...Zaten "Master of Puppets" yeterli bir cevapken güzelim dilimizi katletmekten çekinmeyen sssss ler MANOWAR lar !!!!! lar beni çileden çıkartıyor...

Başlığı açan kişinin benim için değeri var,şahsen tanımasam da-görmeyip çok az hissedip çok sevdiğin kişi- bu tanımlamaya girmekte benim açımdan neye değer verdiğini,verdiğimizi de biliyorum ve ben bu yönde kendimin ve benim gibi düşünenlerin bir nebze olsun dili olmaya çalışıyorum...

Sen hala en iyi olanLAR değildesin...Ne diyeyim ki..

senin sorununun ayrıntılara takılmak olduğunu anlatmaya çalışıyorum he de geç...

Gönderildi : 30/03/2008 3:46 pm
DeAd_19
(@dead-19)
Gönderiler: 223
Estimable Member

Kreator - Pleasure To Kill
Tankard-Zombie Attack bu iki albümü seviyorum

Zamanın silemediği hiçbir an, ölümün dindiremediği hiçbir acı yoktur...

Gönderildi : 30/03/2008 4:31 pm
metalwarriorsbydn
(@metalwarriorsbydn)
Gönderiler: 147
Estimable Member

Reign in Blood demek zorundayım

Ben emekli Kerem im
Aslım dijital olmuş
http://bit.ly/kdsVC1

Gönderildi : 01/04/2008 7:32 pm
ancientsign
(@ancientsign)
Gönderiler: 720
Honorable Member

Gönderen: @antiquesh
Ben böyle bir mesaja ve daha nicelerine tepki göstermek için varım susup oturacak değilim...Zaten "Master of Puppets" yeterli bir cevapken güzelim dilimizi katletmekten çekinmeyen sssss ler MANOWAR lar !!!!! lar beni çileden çıkartıyor...

Başlığı açan kişinin benim için değeri var,şahsen tanımasam da-görmeyip çok az hissedip çok sevdiğin kişi- bu tanımlamaya girmekte benim açımdan neye değer verdiğini,verdiğimizi de biliyorum ve ben bu yönde kendimin ve benim gibi düşünenlerin bir nebze olsun dili olmaya çalışıyorum...

Sen hala en iyi olanLAR değildesin...Ne diyeyim ki..

senin sorununun ayrıntılara takılmak olduğunu anlatmaya çalışıyorum he de geç...

Sorun şu ki ben gayet net ve olabildiğince açık anlatmaya çalışıyorum düşündüklerimi ve okuyanların da anladığını sanıyordum..

Ben sadece sonuna kadar inandığım şeyi savunuyorum..Ve senin mantığının da doğru olduğuuna inanmıyorum..Sen yaparsın saygı duyarım,ama ben he deyip geçemem..Ve maalesef sadece müzik değil her konuda bu "he de geç" hastalığına sahip olduğumuzu düşünüyorum milletçe..İlla ki birinin çıkıp tepki göstermesi lazım al gülüm ver gülüm şeklinde yanlış ve tabanı olmayan bir ortamı ben kabul edemem buna da insanların saygı duymasını beklemek dışında elimden birşey gelmez..

thrash Metalin Özellikleri tam olarak verilmemiş gibi
ve Trivium gibi önemli bir grubuda atlamışız
thrash metalde müzik sabit ve ayni nakaratlarla devam etmez sürekli değiş içersindedir
Örnek : Metallica - One
Somut bir örnek vermek istedim herkes için

Daha yeni..Yukardaki 6 satırlık yazı thrash metal başlığı altında verilmiş..
Ama nedense biz birşeye tepki gösterince haklı olduğumuz halde-önceden tahmin edilen-yerlerden tahmin edilen sebebi asla anlaşılamayacak sesler yükselmekte..

Bir kimse thrash metal bilmek zorunda değil,yeni dinlemeye başlamış olabilir tamam..Ama benim defalarca ama defalarca dediğim bir yorum yapmadan önce insanların hiç mantıklı olup olmadığı boş yazıp yazmadığı hakkında korkuları olmaması..Buna gerçekten şaşıyorum..Yeni hoşuna giden,bilmediğin birşey hakkında araştırırsın birşeyler öğrenmeye çalışırsın elinden geleni yaparsın en sonunda olmadı fikirlerini adam gibi paylaşabileceğin tarzda birşeylerle fikir alış verişi yapmaya çalışırsın..Çok basit bir şekilde ve bir anda konuya girmezsin..Birazcık mantık ve saygı olması gerektiğinden bahsediyorum..Bunların senin için bir önemi olmayabilir..Ama benim için özellikle de Thrash Metal'in çok büyük bir önemi var..Ve nasılsa öyle bahsedilmesini öyle bilinmesini istiyorum..

Dikkat ettiysen benim tepki verdiğim mesajlar dinlenilen yüzünden değil bu başlık altındaki ve Thrash metal altındaki..:) Asla öyle bir derdim veya hakkım yok..Umarım bu sefer anlatabildim :)

Good friendly violent fun in store for all..

Hammer of Justice Crushes You,Overpower
I Cant Believe The Things You Say
I Cant Believe
I Cant Believe The Price You Pay
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..

Gönderildi : 01/04/2008 10:47 pm
(@antiquesh)
Gönderiler: 1507
Noble Member

Sorun şu ki ben gayet net ve olabildiğince açık anlatmaya çalışıyorum düşündüklerimi ve okuyanların da anladığını sanıyordum..

Ben sadece sonuna kadar inandığım şeyi savunuyorum..Ve senin mantığının da doğru olduğuuna inanmıyorum..Sen yaparsın saygı duyarım,ama ben he deyip geçemem..Ve maalesef sadece müzik değil her konuda bu "he de geç" hastalığına sahip olduğumuzu düşünüyorum milletçe..İlla ki birinin çıkıp tepki göstermesi lazım al gülüm ver gülüm şeklinde yanlış ve tabanı olmayan bir ortamı ben kabul edemem buna da insanların saygı duymasını beklemek dışında elimden birşey gelmez..

thrash Metalin Özellikleri tam olarak verilmemiş gibi
ve Trivium gibi önemli bir grubuda atlamışız
thrash metalde müzik sabit ve ayni nakaratlarla devam etmez sürekli değiş içersindedir
Örnek : Metallica - One
Somut bir örnek vermek istedim herkes için

Daha yeni..Yukardaki 6 satırlık yazı thrash metal başlığı altında verilmiş..
Ama nedense biz birşeye tepki gösterince haklı olduğumuz halde-önceden tahmin edilen-yerlerden tahmin edilen sebebi asla anlaşılamayacak sesler yükselmekte..

Bir kimse thrash metal bilmek zorunda değil,yeni dinlemeye başlamış olabilir tamam..Ama benim defalarca ama defalarca dediğim bir yorum yapmadan önce insanların hiç mantıklı olup olmadığı boş yazıp yazmadığı hakkında korkuları olmaması..Buna gerçekten şaşıyorum..Yeni hoşuna giden,bilmediğin birşey hakkında araştırırsın birşeyler öğrenmeye çalışırsın elinden geleni yaparsın en sonunda olmadı fikirlerini adam gibi paylaşabileceğin tarzda birşeylerle fikir alış verişi yapmaya çalışırsın..Çok basit bir şekilde ve bir anda konuya girmezsin..Birazcık mantık ve saygı olması gerektiğinden bahsediyorum..Bunların senin için bir önemi olmayabilir..Ama benim için özellikle de Thrash Metal'in çok büyük bir önemi var..Ve nasılsa öyle bahsedilmesini öyle bilinmesini istiyorum..

Dikkat ettiysen benim tepki verdiğim mesajlar dinlenilen yüzünden değil bu başlık altındaki ve Thrash metal altındaki..:) Asla öyle bir derdim veya hakkım yok..Umarım bu sefer anlatabildim :)

Anladık da yazın bir Thrash Metal savaşçısnın yakarışı gibisinden birşey olmuş duygulandırdın bizi :)

Gönderildi : 03/04/2008 9:47 pm
lVletali
(@lvletali)
Gönderiler: 1
New Member

:wink:

Gönderildi : 02/05/2008 1:48 pm
(@blashyrkh)
Gönderiler: 43
Eminent Member

Herkes Master Of Puppets demiş ve tabii ki şaşırmam ama Thrash Metal ölçer olarak baktığımızda cevap tabiiki Master Of Puppets değil...Benim favorilerim Kreator - Pleasure To kill , Tankard - Zombie Attack , Destruction , Eternal Devastation , Nuclear Assault - Game Over , Sodom - Obsessed By Cruelty.Ama Master Of Puppets ile kapışsın diye oyu Kreator'e verdim...

Gönderildi : 22/05/2008 2:33 pm
bloodyangel_666
(@bloodyangel-666)
Gönderiler: 492
Honorable Member

slayer - reign in blood bence metallica güzel ama slayerin yeri daha bir farklı benim için

DARK ANGEL IN THE FOREST

Gönderildi : 22/05/2008 2:53 pm
meerenn
(@meerenn)
Gönderiler: 28
Eminent Member

reign in blood

Gönderildi : 24/05/2008 12:10 am
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

Topu topu 83 oyun 55'inin Metallica&Slayer'a gitmesi bu ülkede en çok dinlenen(sadece dinlenen..) müzik tarzının thrash olduğunu iddia eden ya da thrash metal hakkında çeşitliliğimizi ve bilgimizi gerçekten gösteren bir durum.........

Çok doğru bir teşhisde bulunmuş arkadaşımız gerçekten dramatik bir tablo
Anketteki her albümü severek dinliyorum Anket birhayli eksik olsada yinede doyurucu
Seçim yapmak çok zor Oyum Destruction - Eternal Devastation'a gitti

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 11/01/2009 9:45 pm
slayerize
(@slayerize)
Gönderiler: 560
Honorable Member

cevabımı en başından vereyim: reign in blood.

dark angel gibi bir şaheserle bizleri tanıştırdığı için 86 kutsal bir yıldır. darkness descends, old school thrash metalin en iyi 2-3 albümünden biridir. ama taptığım albümleri time does not heal ile bana daha fazlasını verebildikleri için 86 yılının şaheseri listemde 2.sırada yeralabilmiştir.

pleasure to kill muhteşem bir albümdür. sadece bu nedenle bile 86 kutsal bir yıldır. ancak kreator 88deki extreme aggression ile beni benden alabildiğini ispat etmeseydi belki cevabım bu olurdu.

agent orange, anarchy dostum gibi benim de favori sodom albümüm. BURRNN!! ama sodom da sodom dur yani..

razor ve nuclear assault a hiç oy gitmemesi, buradaki -sözde- thrash metal dinleyicisinin eksiği sanırım. en azından yorumlarda lafı geçer yav!! kaldı ki game over albümü thrash metalin mihenk taşlarından sayılır çoğu gerçek fan tarafından..

tankard, destruction, megadeth ve listedeki diğer grupların albümleri tek tek ayrı şaheser bence. ancak özellikle nuclear assault, kanadalı tanrılar razor ve listede yer almasa da flotsam and jetsam a karşı bu kadar duyarsız olunması beni karamsarlığa itiyor. haa bu arada bu ankete master of puppets diyenlerin, bahsi geçen tüm albümleri dinlediğine inanmak istemiyorum..

Kan çıkmazsa para yok!!

Gönderildi : 12/01/2009 12:58 am
kataklysm
(@kataklysm)
Famed Member

Voivod - Rrröööaaar da yok ankette ama önemi yok Zaten bir çok devasa albüm bir tek oy bile alamamış bu gidişlede alamazlar Voivoda da oy çıkmazdı ...
Bu ankete özellikle Destruction dedim Yahu şu Destructiona bir kulak verin Slayer iyidir hoştur Metallicada öyle ama şu anketteki gruplarıda bir dinleyin

Gönderildi : 12/01/2009 1:43 am
kataklysm
(@kataklysm)
Famed Member

Anvil Bitch - Rise To Offend albümü zordaki ''size baba diye bilirmiyim'' albümlerindendir Tek albümü olan bir grup

Gönderildi : 12/01/2009 1:46 am
sound
(@sound)
Gönderiler: 4114
Famed Member

kesinlikle metallica - master of puppets

<a href="http://about.me/cagrisarap">Kimdir? Nedir?</a>
<a href="http://sarapdunyasi.wordpress.com">Şarap mı dedin?</a>

Gönderildi : 12/01/2009 10:44 am
dawnofthedead
(@dawnofthedead)
Gönderiler: 1304
Noble Member

Metallica - Master of Puppets derim ama slayeride es geçmemekl lazım rım rım rım aradamı kaldım ne :)

belki de en güzeli böyle...

Gönderildi : 12/01/2009 2:12 pm
Sayfa 6 / 8
Paylaş: