Forum
blind guardian..
demekki buraya kadarmış...
manowar'ın ynnda halt etmiş bunlar
Nereden çıktı şimdi bu yorum. Yani Manowar'a lafa atan mı oldu şimdi. Power anketinde Manowar kıyaslaman ayrı bir saçmalık zaten.
bılaynd gardiyan'a verdim oyu...iced earth de iyidir...
manowar heavy metal yapıyor. powera yakın yapıyolar sanırım.(sanırım
)
manowar da bi power grubu deil midir?
Words escape me when i try to speak...
ayrıca o yorumu da ciddie almaya gerek yok ölesine yazmıştm...
Words escape me when i try to speak...
manowar da bi power grubu deil midir?
Manowar Power olsa o gruplar arasında yer almaz mı? O kadar aşmış bir grup ankete alınmaz mı? Manowar bildiğin Heavy Metal grubu. Bu su götürmez bir gerçek.
+1helloween
helloween power metalin babasıdır walla. Keeper Of The Seven Keys Part 2 bence hala şu ana kadar çıkan en iyi power metal albümüdür
+111111111111 Forever Helloween
ICED EARTH, BLIND GUARDIAN, ALMORA
vnerol anmcdkoaghjfvknjde9fqpvk mmpfoğqwkrm vpqw
Rhapsody ve Running Wild gruplarını dinlemedim :S iced earth derim ben =) fakat ayrım yapamıyorum =)
Şehr-i Harabe
Iced earth benim için..
saygılar..
please let me die in solitude..
ICED EARTH kesinLikLe.. ama HAMMERFALL ' a bastım az qördüm de onu: )
bu arada Hamerfall değil HAMMERFALL oLacak .. iLqinize ..!!
..Notalarına yaklaş aşkın !
Helloween özellikle ilk albüm
Running Wild
Stratovarius
ve unutulan Savatage
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
Hammerfall'u dinleyememe ezikliğini üstümden attıktan sonra düşünüyorum ki, eğer 2 oy hakkım olsa tartışmasız Bg'den sonra diğer oyumu Hammerfall'a verirdim Power anketinde. Kanımca vokalin, sesini diğer metal vokallerinden ayıran bir özelliği olmasada, gitar rifflerindeki sağlamlıkla insan hiçbir şekilde vokale takılmıyor. Balladları da kesinlikle çok güzel.
Kesinlikle Manowar
Yaw kardeşlerim Manowar POWER METAL icra etmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Biraz başlığı okuyupta cevap yazın. Alla Alla ya. Koskoca HEAVY METAL grubunu, gidip Power Metal yapıyorsunuz. İyiki iki Odin'den, İskandinav Mitolojisi'nden yararlandılar sözlerde. Her mitoloijk söz yazan Power olacaksa ohoooo...