Forum
ben helloween derim. listede scorpions ve dio' nun olması lazım power metalin babası dio ve scorpıons tır
LONG LIVE ROCK N ROLL
Stratovarius
blind guardian
kesinlikle blind guardian bence.. ama demons and wizards'ı da koymak gerekirdi diye düşünüyorum..
True enemy or false friend?
Iced Earth uçmuş![]()
Protectin' Kosovo
yeni nesilden SONATA ARTICA ve ELVENKING favorilerim..
Arnold Civardagezer
helloween bence listede
Running Wild bence tartisilmamsi lazim ama
Helloween da mukemmel kisaca hepsi güzel
DÜNYADAKİ TEK GERÇEK "sex uyuşturucu alkol rockn roll"
Lord BAEL: jonhny(emrah) basçı
ya ben burdakilerin enrdeyse hepsini çok seviyorum ama running wild'e kimse vermemiştir diye ona verdim power playlistimin başında
Iced Earth
Blind Guardian
Helloween
Running Wild
Stratovarius
Nevermore
gelir sıra tabi önemli değil ![]()
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
blind guardian derim...en iyisidir bence ![]()
HERŞEYE; HERKESE İNAT YAŞAMAK...
HERŞEYE, HERKESE İNAT SAVAŞMAK...
ÖZGÜRLÜK İÇİN...
ıced earth yea..
amen!!
Blind Guardian elbette.Tüm bu grupların arasında kendisine has bir tarz ve hayran kitlesi yaratan tek grup Blind Guardiandır diye düşünüyorum. Özgünlükleriyle herzaman büyülemişlerdir beni.Keşke Lotr'nin müziklerini onlar yapsaydı.İçimde kalmıştır bu hala
bence iyiki yapmamışlar lotr un müziklerini lotr nasıl özenti bir hayran kitlesine sahipse şuan bg de öyle olabilirdi zaten yapmama nedenleri de bu sanırım
Hayır yapmama nedenlerinin bununla pek bir alakası yok. Şöyle özetlemek gerekirse, internet sitelerinde ezici bir üstünlükle Bg yapsın lotr soundtrack'ini diye anketler sonuçlanmıştır. Ancak daha sonra teklifin geldiği zamanlarda (Peter Jackson kendi bilhassa iletmiştir bu isteğini gruba) Nightfall albümünün ardından geçen 4 yıl ile bir albüm çıkarmak gereğini gören Bg bu araya bir de çok fazla zaman alacak olan Lotr projesini sokmamak için "Bizim için Bg herşeyden önce gelir" diyerek reddetmiştir. Fanına saygısı olan cici grup işte.
Neyse bu açıklamadan sonra belirteyim oyumu:
Blind Guardian'a verdim. Iced Earth'e açıkçası hiç bir zaman ısınamadım. Sanırım ısınamayacağım da.
nevermore un en dikkat çekici yönlerinden biri progressive olmalarıdır.. "Progressive modern thrash" belirleyici tür olabilir..sen nası biliosan o
bilinecek bi sey yok adamlar POWER yapio....hatta eger grup hakkinda bilgin varsa elestirmenler onlarin HEAVY METAL, HARD ROCK, POWER METAL ( agirlikli power yapiolar ) arasinda muzik yaptigi ni soyler ama agirlik power dir....
Let the Hammerfall!
Heavy metal! ..ya da hiçbir metal..