Forum
helloween direk
PANTERA hit me with CROWBAR,now EYEHATEGOD
Iced Earth
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaktır.
Adı geçen gruplar çok sağlam gruplardır ve hepsini de severek dinlerim. (DragonForce hariç, hala ısınamadım adamlara.) Ama Blind Guardian'a sevgim hep daha fazla oldu. Running Wild'ın da hakkının yendiğini düşünürüm metal alemlerinde...
Bu arada yeni nesilden Sonata Arctica da muhteşem müzik yapıyor. "Stratovarius 2" deniyor kendilerine ama basit bi kopya değiller asla; dinlemediyseniz mutlaka dinleyin.
+1Bu arada yeni nesilden Sonata Arctica da muhteşem müzik yapıyor. "Stratovarius 2" deniyor kendilerine ama basit bi kopya değiller asla; dinlemediyseniz mutlaka dinleyin.
ve Iced Earth ![]()
Arnold Civardagezer
ronnıe james tabiki
Iced Earth
Gothic Metal World
ankette yok ama falconer
Bazıları müzik dinler, bazıları müzik yapar ama bazıları vardır ki onlar müzik yaratır - Charles Schuldiner
Blind Guardian elbette.Tüm bu grupların arasında kendisine has bir tarz ve hayran kitlesi yaratan tek grup Blind Guardiandır diye düşünüyorum. Özgünlükleriyle herzaman büyülemişlerdir beni.Keşke Lotr'nin müziklerini onlar yapsaydı.İçimde kalmıştır bu hala
-Abi şimdi buraya illa ciddi şeyler mi yazmak lazım?Hebele hübele yazsak?
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
"Gözlerin ıslanmış kadınım. Yağmur mu yağıyor yoksa?" Oldu mu
-Aferin
-Ehe
Agent Steel derim ben ama listeye bakıp secim yapmak gerekirse oyum nevermore dan yana...
özgürlüğün geldiği gün, o gün ölmek yasak...
Blind Guardian elbette.Tüm bu grupların arasında kendisine has bir tarz ve hayran kitlesi yaratan tek grup Blind Guardiandır diye düşünüyorum. Özgünlükleriyle herzaman büyülemişlerdir beni.Keşke Lotr'nin müziklerini onlar yapsaydı.İçimde kalmıştır bu hala
Iced earth ve Nevermore de bu kategoriye giriyor sanırım.Onları atlamışım.Ama gönlüm hala BG'den yana
-Abi şimdi buraya illa ciddi şeyler mi yazmak lazım?Hebele hübele yazsak?
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
"Gözlerin ıslanmış kadınım. Yağmur mu yağıyor yoksa?" Oldu mu
-Aferin
-Ehe
bence iyiki yapmamışlar lotr un müziklerini lotr nasıl özenti bir hayran kitlesine sahipse şuan bg de öyle olabilirdi zaten yapmama nedenleri de bu sanırım
So many centuries, so many times
We were the prisoners of our own fantasy
But then we had nothing to lead our lives
No no we cant live without gods
blind guardian.. ! su an curse of feanor calıyo :]
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
iced earth blind guardian dragon force arasından çok çok zor bi soruu tabikii iced earth derim içlerinden bide ankette falconer gurubunun olmasını isterdim oda beni benden lan power guruplar arasında...
is life over? this life's over! or has it only just begun?
iced earthh canııımmmm
Iced Earth ... listedeki gruplar çok sağlam ama iced earth ün yeri bşka
bu arada rhapsody de listeye eklenebilir..
Düşünde bile göremez işler , düşlerin gördüğü işleri..