Forum
oyum blind guardian'a
Words escape me when i try to speak...
helloween ve bg nin oldugu ankette bunlardan biri en yüksek alır die düşünüodum bide baktım iced earth..tamam iyi grup güzel grup(birkaç parçası dısında haz etmesemde) genede bu 2 grup yanında biraz sönük kalıo en azından benm gözümde..
dm.wasp.gen.tr
oraya kamelot u koysaydın keşke,yaw zor bir anket bnce ama stratovarius ilk sırada gelir bnce,daha sonra kamelot,blind guardian,rhapsody,iced earth,hammerfall,dragon force,helloween
Darkness has its attractions, which everyone can feel only hypocrites deny, its time to remove the blindfold of hypocrisy. Stay true to yourself...
Blind bence solistleri nin sesi bence çok güzel ve ii gitar çalıyolar
METAL FOREVER
kesinlikle Helloween hytmın grubu..!!!
Şimdi bana bak bnm dinim yok..ßen milyonlarca farklı şeyim ve bildiğin bir şey değilim..Gölge yok...Yansıma yok..!!!
ice earth iiidir arada dinlerim
aynen
Ben Melanko Takılmam , Agresif Bi Tarzım Var..!
Helloween bunların topunun babasıdır
Ama bazen boynuz kulağı zorlayabiliyor ![]()
Helloween bunların topunun babasıdırAma bazen boynuz kulağı zorlayabiliyor
eet haklısın benm oyumda helloween e .. ama iced earth le bg de bayaa ii gruplar..
özgürlük,kaybedecek hiç bişeyinin kalmamasının dier adıdır...
vay vay vay manowar nerde yaa...onlar olmadıı için oyum iced'e
there is no x metal, y metal, z metal, pussy metal!!there is only heavy metal " ozzy osbourne"
Ne dinlediğinin farkında değil misin canım sen?
Good friendly violent fun in store for all..
Hammer of Justice Crushes You,Overpower
I Cant Believe The Things You Say
I Cant Believe
I Cant Believe The Price You Pay
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
Bazen düşünüyorum kapı kapı dolaşıp insanlara anlatsam mı diye. Arkadaşım baksana sen bir Manowar başlığına.
Heavy metal! ..ya da hiçbir metal..
arkadaşım ama manowar bir heavy metal grubudur...bi de avatar ın manowarı içerio hiç mi araşatırmadın ben ne tarz müzik dinliorum die ![]()
özgürlük,kaybedecek hiç bişeyinin kalmamasının dier adıdır...
Iced Earth dinledim bi kaç kere iidi videosu ozellikle
yok bişiy !!
bg ile iced arasında gidip geldim iced'i daha cok sevmeme rağmen oyumu bg'ye attım garip şey anlamadım kendimi ![]()
Blind Guardian ve Iced Earth ama oyum Blind Guardian ![]()
Ve ant olsun ki hiçbir kurşun, hiçbir çelik, hiçbir toprak ve hiçbir vatan daha kutsal değildir insandan...