Forum
hım bu hatun opethe doom dedi ya bizde güldük yarıldık ya ondan laf sokuyo galiba..
Tears From A Grieving Heart
I pull her close to me, near me,into me!!
hım bu hatun opethe doom dedi ya bizde güldük yarıldık ya ondan laf sokuyo galiba..
laf sokuyo bu hatun tarzında yaptıgın yakıştırma belki 21 yasında olmasaydım yakışabilirdi...ya da opeth uyesi falan olsaydım...
yine de boyle dusunmek istiyorsan saygı duyarım..iyi geceler hocam..
not a human being..
lacrimas çok iyi,mdb bu konuda tartışılmaz zaten..ama ben gene de oyumu anathema'ya verdim..anathema derim..
still so dark..
bak güzelim orataya bi laf atıyosan ve bana laf sokuyosan deliririm ben.. neden gocundun söle bakayım.? sen ne dedinde ben ne dedimde duyguların incindi?? piskolojin çöktü?? yada ne dedimde nsanların psikolojileri ile dalga geçmiş oldum???hım bu hatun opethe doom dedi ya bizde güldük yarıldık ya ondan laf sokuyo galiba..
laf sokuyo bu hatun tarzında yaptıgın yakıştırma belki 21 yasında olmasaydım yakışabilirdi...ya da opeth uyesi falan olsaydım...yine de boyle dusunmek istiyorsan saygı duyarım..iyi geceler hocam..
bak güzelim orataya bi laf atıyosan ve bana laf sokuyosan deliririm ben.. neden gocundun söle bakayım.? sen ne dedinde ben ne dedimde duyguların incindi?? piskolojin çöktü?? yada ne dedimde nsanların psikolojileri ile dalga geçmiş oldum???hım bu hatun opethe doom dedi ya bizde güldük yarıldık ya ondan laf sokuyo galiba..
laf sokuyo bu hatun tarzında yaptıgın yakıştırma belki 21 yasında olmasaydım yakışabilirdi...ya da opeth uyesi falan olsaydım...yine de boyle dusunmek istiyorsan saygı duyarım..iyi geceler hocam..
ben cekiliyorum..iyi geceler..
not a human being..
yaa neden yaş ortaya atılıyorki? ruhali yaşamı bakıyor ? bu arada ben kimseyi kırmak istemedim.şu 3lü muhabbette kimseyi.kimse kimseye bişiler yazmak zorunda değil taaki olay gün ışığına çıkana dek.yakı$maz yoksa.
orataya bişey atıyosan kalıcan açıklamanı yapacan kardeşim....
AMA DORU SEN 21 YAŞINDASIN DOOMCUSUN KESİYOSUN BİÇİYOSUN.. İNTİHAR EDİYOSUN.. BUNALIMDASIN.. HERŞEYİ İYİ BİLİYOSUN.. OPETH DE DOOM YAPIYO ZATEN...
TAMAM BEN SUSTUM.. YOKSA ÇATLAYACAM GÜLMEKTEN YARILDIM BAK..
nutella isterseniz size de vereyim..bitmek uzere gerçi..bole MDB eşliinde![]()
not a human being..
hepsi ii yaww
old school death metal
ben isterim tırnaklarımı yiyom yoksa
ben isterim tırnaklarımı yiyom yoksa
ABİ BEN SITIRDIM ARTIK YAA çatlıyom bak valla bak yeminle..
efsane my dying bride ama lacrimas profundere bence!!! listede anathema yıı göremedim ![]()
is life over? this life's over! or has it only just begun?
lacrimas profundere hakettiyi ilgiyi goremeyen bi grup..bu baslıktada tekrar gormus olduk..yazık:p
yaw lacrimas da süper de ankette mdb empyrium falan varken insanın elinin lacrimasa gitmesi biraz zor gelio![]()
dediklerin werdiğin o gurup örnekleri ile doğru kısmen fakat daha beteri anathema yada opeth in yazılmış olması ki aslında yazılmalıda fakat lacriması kim nekadar kişi biliyorki demekten başka carem yok yada ismen biliniyorda dinlenmiyormu hatta sadece bi kaç gurup ismi biliptemi ankete katılıyoruz ne? sokarım anketine yaa ben sıyırıyom bu anket köşelerinde böle abuk subuk şeylere.lacrimas onları hama alır gider 40sefer keseler getirir.hangisi christ gibi vokal yapıyor o 2 guruptan hangisi? aaron dan farksız benim için bu benim görüşüm 2sini kıyaslamak tabi...diğer konuda direk tekniğe bakarım we yıkar yıkar getirir.aşkımmm ölüyorum sana tapıyorum bak anathema lost control dinliyorum.
yarın nolur görüşelim hıh olurmu?kız hayır olmaz bitti der: ozaman anathema one last goodbye huff melankoliyi kesin!! oysaki o ayrılık parcası diye bildiği annesine yazılan bii parca.hadi eywallah ameleler.
serhat hocama katılıyorum baska bişi diemiyorum..Saygılar burdan..
never and ever!
Empyrium nasıl anathema ve opeth in gerisinde kalır hemde DOOM anketinde annamadım ya hiç mi öğrenme istegi yok sizde,bilmeyenlere soluyorum..Tolga abi,funeral bir harika..cok tesekkür ediyorum sana...![]()
![]()
never and ever!
Empyrium nasıl anathema ve opeth in gerisinde kalır hemde DOOM anketinde annamadım ya hiç mi öğrenme istegi yok sizde,bilmeyenlere soluyorum..Tolga abi,funeral bir harika..cok tesekkür ediyorum sana...