Forum
kesinlikle katılıyorum sana.my dying bride... opeth lacrimas profundere bu ankette ne işi var anlamadım ama beni asıl şaşırtan bu gruplara doom diyip de oy verilmesi
doom denilince vahşet olmalı hırs olmalı azim hata hatta hızlı sololar dawullar vokalin hyper speed derecesinde brutal olması. :d
kesinlikle MDB..
my dying bride "turn loose the swans"
empyrium "songs of moors and misty fields"
anathema "the silent enigma"
katatonia "brave murder day"
desire "locus horrendus"
tiamat "wildhoney"
albüm olarak düşünürsek bunların hepsi ölümcül albümler ve seçim yapamıyom.oy vermiştim ama galiba my dying bride dı.ama empyrium da çok kral grup,piyasalaşmadan ve düşmeden bitirdiler müziklerini,arkalarında 4 şaheser bırakarak..anathema naaptı? a fine day to exit i yaptı.peh.katatonia? o da viva emptiness.tiamat da skeleton skeletron yaptı. nası işler bunlar.
o yüzden ben albüm olarak düşüniyim dedim, bu sefer de arada seçim yapılamıyo.amaaan neyse.
lacrimas ın da "burning a wish" i fena sayılmazdı bak.
what is it you hope for, even though you are dying?
serenades ve öncesi anathema derim. ondan sonra da my dying bride'ı seçerim. ama o listede novembers doom görseydim düşünmeden işaretleyeceğim tek grup olurdu
ya harbiden my dying brideın yanı sıra empyrium gibi efsane adamlar...aslında düşünmedim direkt my dying bridea verdim nedense..aslında anathema da severim çok..opeth de severim ama evet opethhi bi kalıba koymanız kötü olmuş,opeth bu listeye girebiliosa amorphis de girebilirdi mesela...(bence)lacrimas da çok dinliom bu aralar..funeral ise bulup dinlicem mutlaka...amaan doom olsun çamurdan olsun di mi![]()
Varolmamam gerekiyodu!
mdb
Tears From A Grieving Heart
I pull her close to me, near me,into me!!
valla ben anathema dan başka duymak bile istemem
mdb
Vokal (slaves of god)
my dying bride!
its better to fade them to burn!
soru yanlış arkadaşlar : ) en iyi doom grubu değil soru
MDB nin en iyi albümü mhh
seçemedim
mdb
en ii albüm mü dreadful hourstur tabiii kide
woe to him whose heart is filled with bitter rue and who drowns in grief....
EMPYRIUM.
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...
Empyrium
My Dying Bride
Funeral
lacrimas profendere
november doom
estetic fear
bunlarıda unutmayalım
woe to him whose heart is filled with bitter rue and who drowns in grief....
Opeth'i tek bir tarza sığdırabilen mantığa şaşırıyorum... 29 Mart'ta gelip izleyin ne yapıyorlar adam gibi öğrenin...Adamlar ruhlarımızın yansıttığı müziği yapıyoruz diyorlar...O an canları ne isterse yani... Yazık! OPETH'i saymazsak galip ANATHEMA ya da My Dying Bride olur...
Bu arada SILENTIUM da symphonic/gothic yapıyor...Doom ile alakası yok! hani Lake of Tears ???
...