İçeriğe geç

Forum

En Iyi DOOM Grubu

Bildirimler
Tümünü temizle

En Iyi DOOM Grubu

271 Gönderiler
161 Üyeler
0 Reactions
43.8 K Görüntüleme
(@brekone-holy-4618)
Gönderiler: 2868
Famed Member
Konu başlatıcı

lacrimas profundere hakettiyi ilgiyi goremeyen bi grup..bu baslıktada tekrar gormus olduk..yazık:p

Gönderildi : 23/09/2005 9:10 pm
Endtime
(@endtime)
Gönderiler: 176
Estimable Member

ZaeL:

lacrimas profundere hakettiyi ilgiyi goremeyen bi grup..bu baslıktada tekrar gormus olduk..yazık:p

yaw lacrimas da süper de ankette mdb empyrium falan varken insanın elinin lacrimasa gitmesi biraz zor gelio :P :P

...archaic pearls of sleep and death
the voice of december losing its breath
and the floweryard of white and grey is haunted...

Gönderildi : 23/09/2005 9:14 pm
(@sulueren-5159)
Gönderiler: 1333
Noble Member

olum adam opeth yazmış yaw.. yuh yaw ne doomu yaw..

Gönderildi : 23/09/2005 9:17 pm
omgorma
(@omgorma)
Gönderiler: 315
Reputable Member

My Dying Bride....

Gönderildi : 23/09/2005 9:23 pm
(@cyberghost)
Gönderiler: 1194
Noble Member

ZaeL:

İlk iki albümü özellikle mükemmel ötesidir.. Hakkını vermek lazım...

Ama daha sonraki albümlerde bir zıçış..... herşeyi batırmıştır..

Bütüb albümler ilk ikisi gibi olsa.... MDB la aynı kefede olurdu benim için. :idea:

Cybergrind ist Krieg!!!!!

Gönderildi : 23/09/2005 9:45 pm
DreadfulAngel
(@dreadfulangel)
Gönderiler: 48
Trusted Member

doom grubu diye özel bi statüde toplanamaz hiçbir grup bana göre... ama şayet biri seçilecekse bu AnathemA olur, olmalıdır. doom yaşam stilidir belki de ölüm...bu sistematik olarak depresifizasyona uğramış bi neslin acı çığlığıdır...Bence Jeff Buckley de ağır bir şekilde doomdur, fikrim sabittir, herkesin zevkine göre bu değişebilir...

youll see, there is more to me than words... more than it seems... more than ill show... youll read every word from the tip of my tongue... youll see its never "goodbye"...

Gönderildi : 24/09/2005 4:24 am
(@korn-3-2)
Gönderiler: 9
Active Member

ben anathema derim

_KoRn_FıRSoN_3_

Gönderildi : 24/09/2005 11:39 am
(@bloodthirst)
Gönderiler: 36
Eminent Member

herkes anethema diyo a.q

genocıde suıcıde scremıng crıes ın HELL
you will dıeeeeeee

Gönderildi : 24/09/2005 11:40 am
(@brekone-holy-4618)
Famed Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @dreadfulangel
doom grubu diye özel bi statüde toplanamaz hiçbir grup bana göre... ama şayet biri seçilecekse bu AnathemA olur, olmalıdır. doom yaşam stilidir belki de ölüm...bu sistematik olarak depresifizasyona uğramış bi neslin acı çığlığıdır...Bence Jeff Buckley de ağır bir şekilde doomdur, fikrim sabittir, herkesin zevkine göre bu değişebilir...

bragh ya doom yaşam stilidir diosan burda anathema yerine funeral demen lazımdı doom yaşayan bi grup varsa o grup funeral'dir..aslında opeth diilde anathemanın bu ankette olmaması lazım..silent enigma nın hatrına..

Gönderildi : 24/09/2005 11:43 am
DreadfulAngel
(@dreadfulangel)
Gönderiler: 48
Trusted Member

grubun ne kadar yaşadığı değil sana ne kadar yaşattığıdır önemli olan.gün gelir sen de aslında nelerin de doom olduğunu anlarsın.mesela biçok insan cem yılmazın "Herşey çok güzel olacak" filminde güler.bi kez derinlemesine izlersen eğer film ne kadar doom onu da anlarsın.doom yaşam stilidir, arkasındayım söylediğimin.yalnızca davuldan ve gitardan çıkmaz o arızalar.sözler doomu doom yapan şeylerdir.mesela pearl jam grunge grubu di mi?
black i dinlediyseniz doom nedir anlarsınız hepiniz.
I know someday you'll have a beatiful life,
I know you'll be a star,
In somebody elses sky
But why, why, why
Can't it be mine?
bu şarkıya doom demicek adam var mı acaba?

youll see, there is more to me than words... more than it seems... more than ill show... youll read every word from the tip of my tongue... youll see its never "goodbye"...

Gönderildi : 25/09/2005 10:52 pm
(@elifela3-7329)
Gönderiler: 1026
Noble Member

Gönderen: @omgorma
My Dying Bride....
**güzel nick yaratıcısı akay we ben olmak üzere özellikle asıl olan Nergal Kardeşime sewgilerimi şeyettiriyorum**

bence en iyi doom Red Hot Chilli Peppers.

Gönderildi : 25/09/2005 11:00 pm
(@elifela3-7329)
Gönderiler: 1026
Noble Member

Direk olarak yazmak istiyorum. o ankette Anathema yerine kesinlikle AGALLOCH yazılmalıdır.kült olmak zordur.
MDB.RULEZZZZ.

Gönderildi : 25/09/2005 11:03 pm
(@metabolic)
Gönderiler: 1741
Noble Member

gonuk ısterdıkı my dying brıde da oy vermek ama ıkısıne bırden oy veremıyorum ne yazıkkı. ama ıkısde benım gonlumde oylarını aldılar zaten...( cok arabesk oldu ama)

bin schon zu alt und zähl sie doch
kein Engel kommt um euch zu rächen
Heimlich werd ich auferstehen
Gott weiß ich will kein Engel sein

Gönderildi : 25/09/2005 11:17 pm
(@brekone-holy-4618)
Famed Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @dreadfulangel
grubun ne kadar yaşadığı değil sana ne kadar yaşattığıdır önemli olan.gün gelir sen de aslında nelerin de doom olduğunu anlarsın.mesela biçok insan cem yılmazın "Herşey çok güzel olacak" filminde güler.bi kez derinlemesine izlersen eğer film ne kadar doom onu da anlarsın.doom yaşam stilidir, arkasındayım söylediğimin.yalnızca davuldan ve gitardan çıkmaz o arızalar.sözler doomu doom yapan şeylerdir.mesela pearl jam grunge grubu di mi?
black i dinlediyseniz doom nedir anlarsınız hepiniz.
I know someday you'll have a beatiful life,
I know you'll be a star,
In somebody elses sky
But why, why, why
Can't it be mine?
bu şarkıya doom demicek adam var mı acaba?

demek istediini anlıyorum ama icinde hüzün,melankoli barindiran herseye doom diyemezsin...mesela graveworm,cradle of filth gibi melodik black gruplarida sana hiçbi doom grubunun veremedigi kadar hüzün verebilir.ama kalkıp o gruba doom diyemezsin cünkü en azından 1 albüm olarak,veya belli bi süre.. müzikal anlamda olsun lirikler olsun.. doom yapmasi gerekli..bence.

Gönderildi : 26/09/2005 12:45 pm
ZandaM
(@zandam)
Gönderiler: 513
Honorable Member

my dying bride... opeth lacrimas profundere bu ankette ne işi var anlamadım ama beni asıl şaşırtan bu gruplara doom diyip de oy verilmesi :D

Düşünde bile göremez işler , düşlerin gördüğü işleri..

Gönderildi : 26/09/2005 4:49 pm
Sayfa 4 / 19
Paylaş: